Yerlitaş Milano’da cüzdanını çaldırdı

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.502
fft191_mf1649644.Jpeg

Sabah kahvaltı yaparken oldukça neşeli olan fotoğraflarını twitter’dan paylaşan Seda Sayan, akşam saatlerinde “Nur Yerlitaş’ın cüzdanı çalındı. Pasaport, kredi kartları, paralar hepsi gitti. Moral sıfır... Milano’da bıraktım onu, dönüyorum” diye yazdı. Nur Yerlitaş, İtalyan polisine ifade verdi.

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
Değilmi ama cüzdanın çalınması dokunurmu Nur Yerlitaş'a:hihi: ama seviyorum ben bu kadını yaaa:kahkaha::kahkaha:çok gülüyorum çünkü ona:kahkaha::kahkaha:

OP
Şekerpare

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.502
Arkadaşlar aslında bende cüzdanın çalınmasında değilim :kahkaha: nasıl olsa çalınan cüzdanın alasını alır ama İtalyada da böyle çirkin olaylar oluyormuş demekki.Ona şaşırdım ben :sinifsinif:

okypete

Daimi Üye
Tepki
19.396
modacıymış.bence sadece terzi ,nur yerlitaş. almış ünlü modacıların modellerini biraz oradan biraz buradan kesiyor biçiyor l ben yarattım diye ajda pekkana giydiriyor. ajdada nur yerlitaşın dizaynnı diye o çakma modelleri giyiyor. kıysında paraya o markanın gerçeğini alsın ajda hanımda.

Roberto Cavalli 'nin püsküllü elbisesinin çakması..
nur yerlitaş atölyesine bunu diikin dediği ,o arada da biraz rütuş yapıp, model bana aitdiyede eklediği kıyafet. ve bu sadece biri..

30061319613226045117010.jpg

OP
Şekerpare

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.502
ozaman bu ünlü modacı :hihi: var olan bir elbisenin modelini değiştirerek ünlüleri belkide kandırıp benim eserim diyip giydiriyor ve paraya para demiyor

Çakma elbise üreten tek modacı da bu değil aslında.Örnekleri etrafta oldukça var :uzgun: Ne yazıkki bizim insanımız hiç üretici değil.hep yabancıları örnek alıyorlar.

okypete

Daimi Üye
Tepki
19.396
ozaman bu ünlü modacı :hihi: var olan bir elbisenin modelini değiştirerek ünlüleri belkide kandırıp benim eserim diyip giydiriyor ve paraya para demiyor

Çakma elbise üreten tek modacı da bu değil aslında.Örnekleri etrafta oldukça var :uzgun: Ne yazıkki bizim insanımız hiç üretici değil.hep yabancıları örnek alıyorlar.

maalesef tatlım. özgün kendine ait modeller çıkaran çok az modacı var ülkemizde..ama nur asla modacı ünvanını haketmiyor ilham almak başka ama bir modacının elbisesini, 2 makas darbesiyle biraz değiştirip, benim tasarımım bu demek çok başka

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
maalesef tatlım. özgün kendine ait modeller çıkaran çok az modacı var ülkemizde..ama nur asla modacı ünvanını haketmiyor ilham almak başka ama bir modacının elbisesini, 2 makas darbesiyle biraz değiştirip, benim tasarımım bu demek çok başka

Canım modacıyım diye geçinen Ülkemizdeki modacılar zaten hep kopyacı bekarken modaevinde çalışırdım modalist ustam izmir'in en ünlü modalistiydi bende çırağı peki sor bana yaptığı modellerin hepsi kendine mi ait hayır kendisi sürekli yabancı gelinlik dergilerideki modellerden esinlenerek yaptığı modellerdi kiminin eteğini kiminin bedenini alıp bütünleştirip yeni çıkardığım model diyip ortaya çıkarıveriyordu yani lafın kısası Ülkemizde ki modacıların hemen hemen hepsi çalıntı modellerle isim yapmış modacılardır.:panter:

OP
Şekerpare

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.502
ALLAH'ın gücüne gitmesinde nur yerlitaşı görünce çizgi filmlerde küçük domuzcuklar oluyo ya o aklıma geliyo

Allah iyiliğini versin emi :kahkaha:

Canım modacıyım diye geçinen Ülkemizdeki modacılar zaten hep kopyacı bekarken modaevinde çalışırdım modalist ustam izmir'in en ünlü modalistiydi bende çırağı peki sor bana yaptığı modellerin hepsi kendine mi ait hayır kendisi sürekli yabancı gelinlik dergilerideki modellerden esinlenerek yaptığı modellerdi kiminin eteğini kiminin bedenini alıp bütünleştirip yeni çıkardığım model diyip ortaya çıkarıveriyordu yani lafın kısası Ülkemizde ki modacıların hemen hemen hepsi çalıntı modellerle isim yapmış modacılardır.:panter:

kesinlikle katılıyorum :sirin:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar