Yeşil sanat evi resim sergimiz..Çeşme..

leyla

Daimi Üye
Tepki
1.292
sergi_duyuru.jpg

cesme_kilise1.jpg

Arkadaşlar "yeşil sanat evi"i olarak grup sergimiz Çeşme'de açılacaktır..Herkes davetlidir..Uzak olmayan ve gelebilecek olan arkadaşları bekleriz..Bizleri onurlandırırsınız..

Saygılar..

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.403
Leyla ablacım hadi hayırlısı olsun,ne güzel..
:aglayan:Ama ben gelememki biliyorsun çok uzaklardayım ben yaa

Ama resimlerin ile bizleri sevindirir bizlerle buradan o göndereceğin resimlerle ortak oluruz heyecanına he ne dersin canım ablam?Bizlerle paylaşırmısın o güzellikleri?:cak:

OP
leyla

leyla

Daimi Üye
Tepki
1.292
Leyla ablacım hadi hayırlısı olsun,ne güzel..
:aglayan:Ama ben gelememki biliyorsun çok uzaklardayım ben yaa

Ama resimlerin ile bizleri sevindirir bizlerle buradan o göndereceğin resimlerle ortak oluruz heyecanına he ne dersin canım ablam?Bizlerle paylaşırmısın o güzellikleri?:cak:

Tabii ki canım..sergiden görüntüleri ve resimleri sizlerle paylacağım..Gelemiyorsun ama gönlünün bizimle olduğunu bileceğim ..Güzel dileklerin için de çok teşekkür ederim..:gulcicek:

OP
leyla

leyla

Daimi Üye
Tepki
1.292
Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar..Gönül isterki hepinizi sergimizde görebilmek...Güzel dileklerinize ayrı ayrı hepinize teşekkür ederim .sağolun..:sarilma:

dilruba

Aktif Üye
Tepki
184
hayırlı uğurlu olur inşallah ablacım belki biz gelemeyiz ama birçok ziyaretçinin olacağına eminiz

OP
leyla

leyla

Daimi Üye
Tepki
1.292
Çok teşekkür edrim canlarım..Etkinliğimizi sizlerle paylaşmak benim için gurur verici olur..İyi ki varsınız...:cicek:

lilaa

Aktif Üye
Tepki
154
Eminim çok güzel bir sergi olacak bende resimleri merakla bekliyorum hayırlı olsun serginiz leyla hanım

chatlack

Daimi Üye
Tepki
807
Hayırlı uğurlu olsun canım keşke yakın olsak da gelebilsek ama sen bizlerle resimleri paylaşırsan gelmiş kadar oluruz.Şimdiden emeğinize sağlık canım

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar