Yeter artık durdurun şu kanı

yeşil

Daimi Üye
Tepki
903
Yeter artık durdurun şu kanı

29 Aralık 2008 Pazartesi

Bakın…

Dönün ve gazze'ye bakın ve nevinizden utanın.

Sonra aynaya bakın ve insanlığınızdan utanın.

Kendinizden benden zamandan ve mekândan utanın Allaha peygambere karşı utanın

Yıllarca İslam uğruna ölen şehitlere karşı utanın. Utanın, utanalım israille aynı dünyada yaşadığımız için utanalım. Bir karabasan gibi gazze'nin tepesine çöken canavarlarla aynı havayı soluduğumuz için utanalım.

Son gördüğümde 320 diyordu ajanslar ölü sayısı için. Daha ne kadar artacak merak ediyorum. İnsanlık daha ne kadar seyredecek bu elim tiyatroyu daha kaç insan toprağa düşecek suçsuz ve güçsüz yere. Toprak kaç bedeni daha kabul edecek bağrına, gökyüzü bir daha rahmet yağdırmak isteyecek mi tepemize? Merak ediyorum.

Hayır hayır… ne yazarsak yazalım ne söylersek söyleyelim ne kadar lanet okursak okuyalım gene de yetersiz kalır bu vahşeti anlatmak için. Bir ananın, yüzü tanınmaz hale gelen çocuğunu canhıraş kaçırmasını hiçbirimiz tarif edemeyiz. Her an bir roketin hedefinde olabilme ihtimalini hiçbirimiz tasavvur edemeyiz. Sadece televizyondan seyredip iki beddua ettikten sonra görevimizi tam yapmış sayarız kendimizi ve günün rutinlerine geri döneriz.

Enflasyon yükselmeye başlamış, küresel kriz varmış, işsizlik artıyormuş, tütünler para etmiyormuş, oğlanın düğünü varmış, ne değeri kalır ki yaşananların yanında? İnsanlar ölüyor, kan gövdeyi götürüyor, insanlık zulüm kusuyor ve Türkiye çok değerli bir misafirini ağırlamaya hazırlanıyor.

Ama yeter artık Allah aşkına durdurun şu kanı.

Havalar çok soğumuş Çelikhan'da her taraf buz kesmiş yollarda yürümek bile zormuş. Ölümden de mi daha soğuk? Savaşın iğrenç nefesinden de mi daha soğuk. Hayır, akan kanı savaş adıyla yüceltmek doğru olmaz.

İnisiyatif alması gereken ülkeler ya çanak tutuyor bu olaya ya görmezden geliyor, sanki tüm insanlık bir olmuş gazzeye ölüm dokuyor. Ama her taraf kan her taraf zulüm ve işkence kokuyor. Her insan bir cellat her insan bir olmert kadar suçludur yaşananlarda. Bu kan durmadıkça insanlığın af dilemek için bile Allaha dönmeye yüzü olmamalı. Yere düşen her damla kan cehennemi biraz daha alevlendiriyor farkında mısınız?

ece

Daimi Üye
Tepki
367
Yeter yeter yeter allah muhammed askina
Allahim ne olur yeter cekilen acilar
Allah kahretsin israili
2003712193283484294_rs.jpg

munise

Daimi Üye
Tepki
365
Bunlar insan olamazlar,siyasi çıkarlar yüzünden hep olan halka oluyor özellikle kadınlar ve çocuklara ALLAH'a nasıl cevap verecekler acaba çok merak ediyorum.

Tepki
8.216
bütün ülkelerin izlemesinede anlam veremıyorum ben bu vahşetler yapıldığı takdirde butun ülkeler ayaklanırsa bunlar yapılamaz cesaret edilemez en azından ben bütün ülkelerin seyirci kalmalarınıda protesto ediyorum...

Tepki
70
hakkaten yeterrr yaa

yeter yeter allah muhammed askina
Allahim ne olur yeter cekilen acilar
Allah kahretsin israili

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar