YGS sonuçları açıklandı

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.341
YGS sonuçları açıklandı

ÖSYM Başkanı Ali Demir YGS sonuçlarının bugün açıklandığını bildirdi.

basliksiz-5_14971085135336d44875b80.jpg

Adaylar sınav sonuçlarını ÖSYM'nin internet sitesinden T.C kimlik numaraları ve şifreleri ile öğrenebilecek. 2014-YGS Sınav Sonuç Belgesi basılmayacak ve adayların adreslerine gönderilmeyecek.

Sınava giren adayların cevap kağıtları daha sonra erişimlerine açılacak. Adaylar, kendi cevap kağıtlarının görüntüsüne, ÖSYM'nin internet adresinden T.C kimlik numaraları ve şifreleri ile erişebilecek.

ÖSYM yetkililerinden alınan bilgiye göre, Merkez bu yıl sınavda 500 tam puan alan adayları açıklamayacak. Merkez adaylardan izin aldıktan sonra adayların bilgilerini paylaşacak.

İptal edilen soru yok

ÖSYM Başkanı Ali Demir, iptal edilen sorunun olmadığını da açıkladı. (AA )

@ ferah, @ Smile*, @ -sümeyye

-sumeyye

Daimi Üye
Tepki
4.992
Rabbime çok şükür sonuç iyi İnşAllah LYS de daha iyi alırız dilerim
fındığım çok teşekkürler Rabbim razı olsun senden İnşAllah dilerim tüm öğrenci kardeşlerimizin sonucu iyi ve güzel sonuçlar almışlardır:sevindirikasli::sirin::istebu:

OP
Kristen Stewart

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.341
Rabbime çok şükür sonuç iyi İnşAllah LYS de daha iyi alırız dilerim
fındığım çok teşekkürler Rabbim razı olsun senden İnşAllah dilerim tüm öğrenci kardeşlerimizin sonucu iyi ve güzel sonuçlar almışlardır:sevindirikasli::sirin::istebu:

Çok sevindim canım,hadi gözünüz aydın...

-sumeyye

Daimi Üye
Tepki
4.992

Sende onu benim yerime çok öp canım,başarılarının devamını dildiğimi söyle..

aleyküm selam Rabbim razı olsun Amin İnşAllah senin kilerinde böyle liselerini üniversite ye gittiklerini görürsün İnşAllah dilerim senin çocuklarınında başarılı olduğu günleri göstersin yüce mevlam İnşAllah canım:findikim::findikim::selam::ask::cay:

OP
Kristen Stewart

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.341
aleyküm selam Rabbim razı olsun Amin İnşAllah senin kilerinde böyle liselerini üniversite ye gittiklerini görürsün İnşAllah dilerim senin çocuklarınında başarılı olduğu günleri göstersin yüce mevlam İnşAllah canım:findikim::findikim::selam::ask::cay:

İnşallah canım en büyük dileğimiz...

-sumeyye

Daimi Üye
Tepki
4.992
sonuçların iyi olmasına sevindim sümeyye ,darısı lys ye:selam:
teşekkür ederim hülya Allah (cc) razı olsun senden İnşAllah dileirm tüm öğrenci kardeşlerim barajı geçip ve güzel sonuçlara varmışlardır İnşAllah kimin ne dileği varsa içinde Rabbim istetikleri bölümleri kazanabilmeyi nasip eylesin
:cay::sirin:

ferah

Daimi Üye
Tepki
9.347
Kızlar maalesef 172 de kaldık biz:( sorumlu olmadığı bölümden bile soru yapmış benim kızım, neymiş puanını yükseltsinmiş..boş bıraksa olmazdı sanki..neyse herşeyde bir hayır vardır diye kendimizi avutuyoruz,bu da kendisine tecrübe olur inşallah,Allahtan alttan dersi ve zayıfı yok belki iki yıllık bir yere yerleşiriz...

OP
Kristen Stewart

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.341
Kızlar maalesef 172 de kaldık biz:( sorumlu olmadığı bölümden bile soru yapmış benim kızım, neymiş puanını yükseltsinmiş..boş bıraksa olmazdı sanki..neyse herşeyde bir hayır vardır diye kendimizi avutuyoruz,bu da kendisine tecrübe olur inşallah,Allahtan alttan dersi ve zayıfı yok belki iki yıllık bir yere yerleşiriz...

Tüh olsun ablacım nasip kısmet...Vardır bunda da bir hayır

-sumeyye

Daimi Üye
Tepki
4.992
canım benim hiç üzülmeyin:dusun::acep: İnşAllah hayırlısıyla biyere yerleşir İnşAllah Rabbim hakkında ne hayırlı ise onu nasip eylesin kızına en güzelini nasip etsin İnşAllah canım olmasa yine çalışır seneye verir hiç üzülmeyin bizde çok iyi puan alamadık istediğimiz gibi kızım 450 ve ya 460 üzerinden bekliyordu ama hayırlısı bakalım :derdimcok::acep:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar