Yılbaşı gecesi için kolay ve şık saç modelleri 2013

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
56.157
Yılbaşı gecesi için kolay ve şık saç modelleri

Yoğun geçen yılbaşı telaşından saçınızı düşünecek vaktiniz kalmamış olabilir. Öyleyse şimdi size önereceğimiz saçlar arasından yüz şeklinize ve kıyafetinize gidebilecek en güzel, şık ve kolay olanını seçin. Bu saçlarla dans pistinin ve yeni yılın gözdesi siz olacaksınız efendim.

33100.jpg

Kıvrımlar

Saçlarınızda kıvrımlardan vazgeçemiyorsanız yılbaşı gecesi için size önereceğimiz parıldayan bir model var. Uzun saçlara sahip olanlar için bu modeli tavsiye ediyoruz. Göz hizanızdan başlayan özel kıvrımları saç uçlarına kadar uygulayın.
Bu saçlar tüm özel gecelerinizde sizi kurtaracak, bizden söylemesi.

35858.jpg

Perçemleriniz ön planda

Saçı saçlar her zaman dikkat çekici. Gözleri örten perçemlerse çekiciliği tamamlayan nokta. Perçemli sarı saçlara sahip olanlar için önereceğimiz bu modelse oldukça basit. Saç uçlarını fırça yardımıyla içe doğru fön çekerek dolgun ve havalı bu modele kavuşmak mümkün.

35859.jpg

Asimetrik kesim

Rapunzel gibi uzun saçlarınız yoksa marjinalliğinizi konuşturma zamanı! Asimetrik saç kesimleri yüz hatlarına güvenenlerin vazgeçemediği kesimler. Arkası kısa, önleri çene hizasından biraz uzun ve öne doğru sivri tutulan bu model sizi daha dinamik ve genç gösterir

35861.jpg

Retro hava hakim

Kısa saçlara retro hava katmak da mümkün ve göz alıcı bir seçim. Dümdüz yapıştırdığınız saçlarınızı yandan ayırıp kıvrımlı efekler vererek eski filmlerdeki o özendiğiniz saçları elde edebilirsiniz.

Püsküllü bir kıyafet tercih ettiyseniz de gecenin ve yeni yılın retro kadını siz olacaksınız.

35862.jpg

Uzun saçlar

Sıra uzun saçların. Kuşkusuz ki uzun saçlar her zaman daha etkileyici olur. Daha da gösterişli bir görünüm elde etmek yapacağınız topuzla mümkün. Siz de şık ve basit bu parti modelini seçin deriz. Uzun saçlıların yapabileceği pek çok seçenek var fakat festival ve partilerde sizi en rahat hissetirebilecek saç modeli topuzlarla sağlanır.

35863.jpg

Hacimli saçlar

Uzun saçlara önerilerimiz bitmiyor! Kabarık ve karışık saçları seviyorsanız ya da saçlarınız kalın telli ve istediğiniz şekli almıyorsa üzülmeyin. Yılbaşı gecesi sizin topuzunuz çok konuşulacak!

Karışık topuzların ve bohem havanın basit efeklerle sağlanabildiği bir model var sırada. Kalın ve kısa perçemlerinizin uçlarına hafif kıvrımlı bir hava vererek ön kısımlara doğru bırakın. Kalan tüm saçlarınızıysa kabartarak arkada toplayın.

35864.jpg

Kaynak;Elma&Elma

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.556
Yakında kız kardeşimin düğünü var ve ben de saç modellerine bakmaya başladım yavaş yavaş , gerçi öyle kalıp gibi düğün saçı sevmiyorum belki kendim şekil veririm.

OP
bitter_im

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
56.157
Dalgalı saçlar cok hosuma gidiyor benim lilisim :huhuu:

OP
bitter_im

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
56.157
Bacim dökülmeseler birde bu aralar havalandan sanırım cok cabuk etkileniyorlar :tskler:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar