Yılbaşında neredesiniz ve ne yapıyorsunuz?

nerissa

Daimi Üye
Tepki
326
evet hanımlar bir yılı daha iyisiyle kötüsüyle geride bırakıyoruz ve yeni bir yıla sevgiyle sağlıkla ve mutlulukla kucak açıp kocaman bir merhaba derken ne gibi planlarınız var;
evde ailenizlemisiniz yoksa dışarda çılgınlar gibi eğlenecekmisiniz.....

Oruc

Daimi Üye
Tepki
2.380
evdeyim hersene olduğu gibi ,Daisy bende senin gibi düşünürdüm önceleri özenti olarak görürdüm bize ait değilmiş gibi gelirdi yılbaşı ama illa şarkılarla alkol alarak dışarıda veya eğlence yerlerinde girmemiz gerekmez evimizde sakin bir şekilde Kur'an okuyarakta girabilirsin kitap okuyabilirsin yeni bir yıla giriyoruz bunun coşkusunu kendimize göre geçirebiliriz...

munise

Daimi Üye
Tepki
365
Eşim ve çocuklarımla evde olmayı düşünüyoruz,hava zaten soğuk en güzel yer insanın kendi evi(evim,evim güzel evim) rahat rahat evde oturmak varken ne gereği var dışarı çıkmanın.Tabii bu benim düşüncem arkadaşlar.

niha55

Daimi Üye
Tepki
1.156
Her zamanki gibi evdeyiz aman aman pek bir anlamı yok benim için sadece yeni bir yıl.Çocukken çok hoşuma giderdi tombala falan oynardık bütün aile hep birlikte olurduk çocukluk işte şimdi heyecanı kalmadı.Ailecek oturup sohbet ederiz oğlumda burda olur inşallah.

chatlack

Daimi Üye
Tepki
807
Bizde özel olarak plan yapmayanlardanız ama benim için önemi olan yavrumla yeni bir yıla
girecek olmanın mutluluğu ve heyecanı var ilk yılbaşımız olucak.onun içinde bol bol dua edeceğim
ve tabiki sevdiklerimle birlikte olmak istiyorum.İnşallah bu yeni yıl hepimiz için iyi şeyler getirir.

yeşil

Daimi Üye
Tepki
903
hiçbiryer gitmiyoruz buzamanakadarda gitmedik çünkü müslümanların yılbaşısı deyil bence yahudıler kutlasın bizim yılbaşımıza daha var bizde ozaman kutlarız

tatlıpozan

Daimi Üye
Tepki
3.215
Yılbaşında en mutlu olduğum yerde en sevdiğim ilk üç kişiyle en sevgidolu en enğlenceli en sıcak en güvenli yerdeyim.
Evimdeyim...

herkese mutlu seneler dilerim yeni yılda yeni güzellikler yaşarız inşallah hep bilikte.:bebekarabasi:

Tepki
40
Biz tam 2000 yilindan beri anlasmali olarak bes aile bi ufak yer kiraliyoruz ve orda kendi capimizda muzikli eglence yapiyoruz.Bu senede öyle olacak amatek farkla bu sene aramizda bi anlasma yaptik herkez ufak bi hediye alacak o paketleri numaralayip orda kura cekecegiz tek farki bu ama güzel oluyor bütün ailemiz ve sevdigimiz dostlarimizla özel bi gece iste bizim icin.Adida yilbasi:)))

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
biz arkadas cevremizde cocuklu oldugumuz icin genelde hersene bir arkadasimizda oluruz bu sene abimlerdeyiz

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar