:gitme:Ah ahhhh.....canım gerçektende meydan okuyorsun
ayrıca o önlüklü resmindeki yakalığın aynından bendede vardı ayyy neydi o günler
yillar senden hic birsey alip götürmemis bence
aksine dahada katmis
güzellik
sirinlik sempatiklik ne ararsan var
basli basina kalbinin güzelligi yeterde artar zaten
eeee öylede olunca disina yansiyo
-hmmseni cok seviyorum-hmm
her halinle ayri güzelsin bebem
:iloveyou::iloveyou::iloveyou:
Şarap gibisin maşallah canım. -hmmKesinlikle uzun saçı tercih et ayrıca. Sana ayrı bir hava katıyor hayatım.
her karenın ayrı bı güzelliği ve masumluğu var incime katılıyorum yıllar hiçbirşey götürmemiş aksine daha çok güzellıkler katmış her halin ayrı bi güzellık taşıyor
Evet uzun saçı seviyorum Arinam..
Doğum sonrasıda uzundu,ama 40'ım çıkar çıkmaz bir kuaförün azizliğine uğradım-kizgin adam saçlarımın ucunu alacağına mahfetti bıraktı,bende kısa kestirmek zorunda kalmıştım.
6 yıldır saçlarıma dokundurmadım,şu an belime yakın uzunlukta
-kizgin İşten anlamayan kuaförleri işi bırakmaya devet edelimrotesto:Sen de benim gibiolmuşsun o zaman canım. Ben de kuaförün azizliğine uğradım. Yaklaşık 1 senedir ne çekiyorum bir bilsen. Şuan saçım daha omuzlarıma bile gelmedi:gitme:
Ama uzun saç on mumara olmuş sende hayatım
:utandim:Fındığım nasıl kelimeler bunlar,şımartma beni şimdi yaa:utandim:Çok tatlı bir öğrencilikten
olgun ne istediğini bilen,kendi ayakları üzerinde duran bi hanımefendininzaman tünelinde nasıl gün geçtikçe dahada güzelleştiğini gördük şahım
iyiki varsın beya,iyiki tanımışız senii-hmm
Hadi canım gerçektenmi,aynı senin gibi-hmmyapacak yorum bulamadım
gittiçe daha da güzelleşmişsin şarap gibi kadınsın valla aşkım
Tatlıpozanım teşekkür ederimCanım harikasın.
O gözler ne öyle şahım yaa Hastasıyım göslerinin.
Ha bir de yıllara meydan okumak ne kelime sen yılları resmen dövmüşsün
Yıllara yenilmemişsin
Teşekkür ederim sılammaşallah canım hiç değişmemişsin üstelikte hada da güzelleşmişsin canım öğrencilik resminde çok güzel çıkmışsın Rabbim gülen güzünü hiç soldurmnasın inşallah
Orjinal kaşlarım öyleydi şimdi tabi keman yayı gibi oldu ayrı bir şey yani:gul:En cok ılk resımdekı kaşlarına bayıldım =) Aynısından bende de vardı bır zamanlar ama kuaforler saglsun
maşallah canım her halinle çok güzelsin Allah nazarlardan korusun
:rose: