Yılmaz Morgül Yaşı Hakkındaki İddialara Cevap Verdi

Tepki
8.216
yilmaz-morgul-yasi-hakkindaki-iddialara-cevap-2756240_o.jpg

Televizyon Gazetesi'nin haberine göre, KanalTürk ekranlarına gelen İkinci Sayfa programına konuk olan Yılmaz Morgül Sosyal Medya programında yaptığı yaş açıklamasının arkasında durdu. 1982 doğumlu olduğunu belirten ünlü şarkıcı, "Google'daki bilgilere inanmayın" diyerek aslında 69 doğumlu olduğu iddialarını yalanladı.

Yıllar önce "Deh deh düldül" şarkısıyla çıkış yapan Morgül, şarkıyı söylediğinde 15 yaşında olduğunu açıkladı.

Trend

Daimi Üye
Tepki
1.072
hi hi, kücül de cebimize gir. O zaman 15 Yasindayken baya yasli gösteriyormus! :gul:

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
Neyyyyyyy deh deh düldül şarkısını söylediğinde 15 yaşındamıymış puhahaaaa :kptmya::kptmya::kptmya:bu söylemine gülerim sadece geçengün oğlum kanalları gezerken denk geldiğinde geri döndürüp tekrar açtırmıştım kanalı aman birde ne göreyim hani hatırlarmısınız bilmiyorum Avrupa Yakası dizisinde Aslı'nın annesi bir bölümde yüzünü botoks yaptırmıştı Yılmaz'da aynı o hale dönmüş yüzünde botoks yaptırmadığı yer kalmamış amanın ne hal öyle yaaa gerilmiş def gibi:kptmya::kptmya:

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
82 dogumlumu nan ben 83 lüyüm:kahkaha:
o deh deh düldülü söylerken ben bez bebeklerimle oynuyordum:kahkaha::kahkaha::kahkaha:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar