Yine havuz yine ölüm!

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.844
1401430654771.jpg

Yine havuz yine ölüm!

2 yaşındaki Anıl, bahçedeki havuzda ölü bulundu!
İstanbul Zekeriyaköy'de yaklşık 2 ay önce bir villanının bahçesindeki havuzunda cesedi bulunan 3.5 yaşındaki Pamir'in kaderini Çatalca'da Anıl da ailesinin çalıştığı çiftlik evinde yaşadı. 2 yaşındaki Anıl, bahçedeki havuzda ölü bulundu.

Hayrettin Kaçar bir süre önce Çatalca'daki bir çiftlik evinde çalışmaya başladı. Baba Kaçar ile ailesi çiftlik evine yerleşti. Önceki gün ailenin 2 yaşındaki Anıl bahçede oynarken bir anda gözden koyboldu. Oğlunu göremeyen baba her yeri aramaya başladı. Baba Hayrettin Kaçar son bir umutla havuza baktı. Oğlunu burada hareketsiz yatarken gördü. Hemen suya atlayıp Anıl'ı çıkarttı. Ancak oğlunun öldüğünü gördü. Acılı baba sinir krizleri geçirirken çiflik evine gelen jandarma ekipleri, bölgeyi güvenlik çemberine aldı. Ardından inceleme yaptı. Savcılık soruşturma başlatırken Anıl, memleketi Bartın'da toparağa verildi.
30 SAAT SONRA BULUNDU
Nisan ayının başında Sarıyer Zekeriyaköy'de anne babası uyurken evden çıktıktan sonra kaybolan 3,5 yaşındaki Pamir Dikdik'in bulunması için sosyal medya ayağa kalkmıştı. Yaklaşık 30 saat süren arama çalışmalarının sonunda Pamir'in cansız bedeni komşu evin havuzunda bulunmuştu.

Kaynak: Habertürk

Aslı Oktay

Daimi Üye
Tepki
19.322
cennet kusu dıye tesellı etsek de kendımızı uzulmemek elde degıl
cocuklar arkanı donmeye gelmıyor ne yazık kı aılelerın cok dıkkatlı olması lazım
bızım basımıza gelmez dıye dusunmemek lazım
artık kapıları kılıtledım mı dıye kontrol etmeden kesınlıkle yatamıyorum bıle korkumdan

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.269
aynı odanın kapısını bile kitliyorum artık. Oğluma yetişmek mümkün değil. O kadar hareketli ki. Kızımı almaya okula gidiyoruz ablamız çıkana kadar biz okulu kaç kere turluyoruz. Oğlum önde ben arkada koşarak tabi :)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar