"Yoksulduk Dünуαуι Sevdik" Amatör Çekimlerim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Çilekli Sakız

Moderatör
Sitenin Hikaye Yazarı
Katılım
1 Şubat 2009
Mesajlar
4.184
Tepki
5.839
Puan
113
Yaş
33
Konum
İzmir/ Tokat
57fk7.jpg


57fkw.jpg


57fl4.jpg

57flc.jpg
 

LiLi

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2010
Mesajlar
9.393
Tepki
12.556
Puan
113
Konum
♥ Kızının Yanından ♥
Hangi makineyle çekildi bunlar ?
Çok hoşlar özellikle kış temalı olanlara bayıldım , diğerlerinde sanki biraz ışık patlaması yaşanmış belki fotoğrafı editlediysen program da buna neden olmuş olabilir.
 
OP
Çilekli Sakız

Çilekli Sakız

Moderatör
Sitenin Hikaye Yazarı
Katılım
1 Şubat 2009
Mesajlar
4.184
Tepki
5.839
Puan
113
Yaş
33
Konum
İzmir/ Tokat
Canımcım bu Tokat Kebabı hemen tarifini veriyim :huhuu::huhuu:

TOKAT KEBABI TARİFİ
Malzemeleri : -Taze kuzu eti
- Terayağı
- Patlıcan
- Domates
- Yeşil biber
- Soğan ve sarımsak az miktarda patates
Yapılışı : Küçük parçalar halinde kesilen etler baharat, biber ve soğanla terbiye edildikten sonra hafif yağlanmış şişlere takılmak üzere bekletilir. Şişlere biraz margarin sürülür.Şişlerin en başına et ve sebzelerin düşmemesi için patlıcanın sap kısmı takılır. Şiş üzerine bir et bir sebze ve sebze aralarına bir parça margarin ve bir iki diş sarımsak dizilir. Patlıcanların kabuğu alınmaz yarıdan kesilmiş ve uzun selvi doğranmış patlıcanlar önceden hafifçe tuzlanmalıdır. Birkaç şişe de etler müstakil olarak takılır. Kebap ocağının ortasında bulunan yatay demire şişler asılır. Fırının iki tarafında bulunan yatay bölümde yanan odunların ateşi ile pişmeye bırakılır. Fırının alt kısmında bulunan şaç tepsiye damlayan yağlar toplanır. Özel pişirilmiş pideler bir tepsiye yayılır. Pişen etler ve sebzeler bunun üzerine sıyrılır. Tepsinin ortasına pişen domatesler konulur. Üzerine toplanan yağlardan gezdirilerek servise alınır.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst