Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
şahmarancım baktım perdeyle ilgili konu açmış bu ara bende araştırdığım için ilgimi çekti ben böyle bir şey düşündüm sizlerdende fikirlerinizi bekliyorumm..
tül yerleri karşılıklı gelince ince tül oluyor kalınlar denk gelince kalın perde oluyor aynı zamanda katlanıp yukarıda çıkıyor sizce nasıl ?
ben ilk efa görüyorum ama çok kullanışlı birşeye benziyor..bende mutfağa buna benzer bir model yaptırdım ama kalın perde görevi görmüyor .bende beyaz olanı çok beğendim..
Canım ilk defa görüyorum. Hoş gözüküyor bence. Koyu renkli olunca biraz göz yoruyor. Eğer salonun açık renkse daha güzel olur bence. Beyaz olan muntazam durmuş mesela.
önce yorumlarınız için teşekkür ediyorum bu beyaz olanı az önce taktılar çok güzel durdu tavsiye ederim..
ufak bir noterdeyi açık kullananlar için güzel çünkü tül halindeyken dışarısı çok rahat görülmüyor yani devamlı kapalı durucaksa sıkıcı olabilir.ama aynı zamanda güneşlik olması artı bir avantaj
aslında resmini çekip eklemek isterdim ama koltuk ve halılarım henüz gelmedi tamamlanınca eklerimm..
dediğim gibi mutfak perden kapalı duruyorsa sıkıcı olur çünküü dışarısı görülmüyor çok fazla ama yok akşamdan akşama kapatırım dersen güzel ben salonuma yaptırdım perde açık yukarda tutuyorum devamlı problem olmucak gibi..
Adım Demet İç Mimarım,
Zebra perdeyi tasarladığımız bir çok mekanda kullanıyoruz tavsiye ederim. Çalıştığım mekanlardan örnek videoları izleyerek fikir alabilirsiniz.
Video [DM]xdoh9s_deniz-perde-zebra-perde-motorlu-zeb_lifestyle[/DM]
bende bu perdeleri çok seviyorum çok şık duruyo ama yıkanmıyo bunlar sadece silebiliyorsun,birkaç ay sonra kendi evime taşınacam o zaman sadece mutfaga yapacam..