Zehra isteyince komşu oldular

rüzgar gülü

Daimi Üye
Tepki
10.147
593761_detay.jpg

İşadamı Sadettin Saran'la birlikte olduğu dönemde Kemerburgaz'da oturan, ilişkisine nokta koyduktan sonra Sarıyer'e dönen Avşar'ın yeni adresi Tarabya'daki Nurol Sitesi.

Akşam'ın haberine göre, 'Babamı daha çok görmek istiyorum' diyen kızı Zehra'yı kıramayan sanatçı, Feraye Tanyolaç-Kaya Çilingiroğlu çiftine yakın bir bloktaki kendine ait eve taşınıyor. Hülya Avşar'ın uzun bir süre önce kiraya verdiği lüks daire için şimdiden 100 bin lira harcadığı öğrenildi.

O ARTIK GENÇ BİR KIZ
Aileye yakın kaynaklara göre, Hülya Avşar geçen hafta 13 yaşına basan Zehra'yı artık babasının gözü önünde büyütmek istiyor.

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
Aynen bende sana katılıyorum İlknuşum kadın eski kocasına komşu oluyo yeni karısıyla sürekli burun buruna nekadar rahat insanlar anlamıyorum
Ayrıca evet Zehra hiç 13 yaşında kız gibi durmuyo benim kızmdan bir ay büyük ama heralde benim kızım onun yanında 10 11 gibi durur heralde:kptmya:

panter

Daimi Üye
Tepki
9.509
hülya eski eşinin umrumda olmadıgını kanıtlar bi davranışta bulunmuş bence duygu olmadı mı karşıdaki insanında diger insanlardan farkı kalmıyor
hatun zamanında eşi için fedakarlıklar yaptı şimdi sıra kızında demekki
ve zehra konusunda size katılıyorum erken büyüdü bu kız yav

elis

Daimi Üye
Tepki
4.883
Hulya Avsar cok yanlis yapmis bence,,,

git ayni evde otur bari,,,huzur bozmaya merakli,,ben olsam sinir olurdum da,,,

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar