Zehra kocaman kız oldu

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
Zehra kocaman kız oldu
Hülya Avşar ile Kaya Çilingiroğlu’nun 13 yaşındaki kızları Zehra Çilingiroğlu, görenleri şaşırtıyor

584152_detay.jpg

Çocukluğundaki hafif şişman halinden eser kalmayan, 1.70’lik boyuyla dikkat geçen Zehra, neredeyse aynı boyda olduğu babasıyla yılbaşı alışverişi için Şamdan Plus dergisi için objektif karşısına geçti.

Enka Okulları’nda ortaokul öğrenimine devam eden Zehra, annesinin yılbaşı hediyesini seçtiğini ama babasına bir şey bulamadığını söyledi. Alışverişlerini son ana bıraktığını belirten Zehra, “Ben her zaman son zamana kadar bekler ve sıkıştırırım alışverişlerimi. Şimdilik anneme alacağım hediye kafamda hazır ama babama ne alacağımı henüz bilmiyorum” dedi. Kızıyla Bradroom mağazasında poz veren Kaya Çilingiroğlu, özel günlerde alışveriş yapmayı sevmediğini belirtti. Çilingiroğlu ise “Eskiden özellikle yurtdışına yalnız gittiğim zaman Zehra’ya çok alışveriş yapardım. O zaman aldıklarını kilolu olduğu için pek tercih etmezdi. Şimdi ise zayıfladı ve baba - kız alışverişe çıkıyoruz” diye konuştu.

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
1 70 olmasına rağmen de toplu yine..çalı gibi olması lazım

elis

Daimi Üye
Tepki
4.883
yakinda onuda goruruz,teyzesi gibi,,,
fakat o etegide hic giymeseymis,

S

Saffarri

Misafir
aaaa zehra mi bu?? nekadar degismis.. yuzude cok degismis mashaallah)))

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Çok güzel olmuş; ama anlayamadığım neden topuklu:dertli: 13 yaşında birde:ates:

S

Saffarri

Misafir
ben bu kiza 13 yas vermem )) en az 16 en fazla 18 veririm. yalniz topuk ve o minnacik etek olmamis bence

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar