Malzemeler: 4 kare milföy hamuru 2 yemek kaşığı zeytin ezmesi 2 çay kaşığı kekik 2 diş sarımsak Üzeri İçin: 1 adet yumurta sarısı 1/2 çay kaşığı pekmez Mavi haşhaş tohumu Çörek otu Yapılışı: 1. Milföyleri yumuşaması için tezgahın üzerinde 5 dakika bekletin. Her kareyi ortadan ikiye kesin ve 2 adet dikdörtgen hamur elde edin. (4 kare milföyden, 8 adet börekçik çıkıyor.) 2. Bir kasede zeytin ezmesi, kekik ve dövülmüş sarımsağı karıştırın. Dikdörtgen milföy hamurunun kısa kenarının birine bir çay kaşığı kadar iç malzemesi sürün ve diğer kenarı üzerine kapatın. 3. Islatılmış fırın tepsisine börekçikleri dizin ve üzerine yumurta sarısı+pekmez karışımını sürün. Üzerine haşhaş tohumu ve çörek otu serpin.