Zuhal Olcay Yakalandı

Şekerpare

Daimi Üye
Katılım
28 Temmuz 2011
Mesajlar
14.495
Tepki
20.502
Puan
113
Konum
Mutluluklar Diyarından (:
zuhal-pis-surat_640.jpg



Zuhal Olcay'ın, kamera görüntülerinde el kol hareketleriyle bağırdığı ortaya çıktı



magaCaddebostan Kültür Merkezi'nde üstünü aramak isteyen güvenlik görevlisi Gülnaz Akdoğan'a "pis surat" dediği iddiasıyla hakkında hakaret davası açılan sanatçı Zuhal Olcay'ın yargılanmasına devam edildi. Mahkemede izlenen güvenlik kamerası görüntülerinde Olcay'ın güvenlik şeridinin altından geçtiği, kendisini uyaran güvenlik görevlisine de bağırdığı gözlendi.

Mayıs ayında kültür merkezine gelen Zuhal Olcay, güvenlik şeridinin altından geçtiği gerekçesiyle güvenlik görevlisi Gülnaz Akdoğan tarafından uyarılmıştı. Akdoğan, uyarısının ardından Olcay'ın kendisine, "Senin bu pis suratını görmek zorunda mıyım? Terbiyesiz" diye bağırdığını öne sürerek dava açmıştı.

Tanıkları orada değilmiş

Kadıköy 4. Sulh Ceza Mahkemesi'nde 2 yıla kadar hapis istemiyle yargılandığı hakaret davasında suçlamayı kabul etmeyen Zuhal Olcay, "20 gündür prova için gidiyordum. O gün de provaya geç kalmıştım ve asansöre yakın bir yerden hızlı şekilde merkeze girdim. Bir kişi, 'Bayan, bayan' diye bağırdı. Geç kalmış olmanın verdiği panikle ve 20 gündür aynı şekilde aranıyor olmaktan dolayı, 'Biraz saygılı olun' şeklinde sözler söyledim. Pis surat değil, 'bi surat bi surat' dedim" diye konuşmuştu. Olaya 4 arkadaşının da tanık olduğunu belirten Zuhal Olcay'ın iddialarının ardından önceki günkü duruşmada güvenlik kamerası görüntüleri izlendi.

Güvenlik görevlisinin talebiyle mahkemeye ulaşan iki adet CD'de, Olcay'ın el kol hareketleriyle kızgın şekilde konuştuğu gözlendi. Görüntülerde Olcay'ın mahkemeye sunduğu tanıkların olay yerinde olmadığı, bir önceki celsede güvenlik görevlisinin tanığı olarak dinlenen Sevim Bulut'un ise orada olduğu belirlendi. Bulut, "Güvenlik görevlisi seslendi. Zuhal Hanım da dönüp, 'Hadi git oradan, sizin her zaman o pis yüzünüzü görmek zorunda mıyım' diyerek asansöre doğru gitti" demişti. Duruşma ertelendi.
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst