Fear Factor Aksiyon-STAR TV

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
39
Konum
Çıkmaz Sokak
Fear Factor Aksiyon


Tarih: 2010-06-20 TV : STAR TV Saat: 20:00Tür:Yarışma

ImageView.ashx


FEAR FACTOR AKSİYON BAŞLIYOR!
Türk televizyonlarının en zorlu mücadelesi bu kez daha fazla adrenalin daha fazla aksiyon ile ekranlara geri dönüyor. “Fear Factor Aksiyon” 20 Haziran Pazar günü Star TV’de başlıyor…
Fear Factor Extreme’in yarattığı korkuya, hayal gücünün ötesinde etaplar ekleyen Fear Factor Aksiyon nefes kesecek.
Türkiye’nin farklı yerlerinden gelen on altı yarışmacı cesaretlerini kanıtlamak için yola çıktı. Onlardan yalnızca biri on hafta sürecek bu zorlu mücadelenin sonunda Türkiye’nin en korkusuz ismi ve büyük ödülün sahibi olacak. Bu kez Fear Factor’da sevgililer, eşler yarışmıyor. Herkes bu mücadeleye tek başına katılıyor ama Fear Factor Aksiyon maceraları boyunca farklı farklı yarışmacılarla eşleşip takım olacaklar. Bu mücadele boyunca hiç tanımadıkları insanlara hayatlarını teslim etmek zorunda kalacaklar.
Bu hafta sekiz yarışmacı kendi arasında mücadele verecek. Onlar yerden tam 60 metre yükseklere çıkacaklar, buzların içinde donma noktasında galibiyet için savaşacaklar, suyun acı verici yönleriyle tanışacaklar. Tüm bunların sonunda bir çift hayallerine veda etmek zorunda kalacak. Ama onlar birincilik için başladıkları bu mücadelede yenik düşmek istemiyorlar. 52 yaşındaki Adnan da sivri sözleriyle okları üzerine çekmeyi başaran Eyüp de, birincilikten başka bir şey düşünmeyen Derya da, kokoş olmadığını kanıtlamak isteyen Yeliz de, yıllardır yaptığı sporların hakkını vermek isteyen Akın da, Bağdatlı Nur da bu yarışmanın birincisi olmayı hedefliyor.
Asuman Krause’nin sunumuyla bu yaza damgasını vurmayı hedefleyen Fear Factor Aksİyon 20 Haziran Pazar Star’da…
 
OP
Kristen Stewart

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
39
Konum
Çıkmaz Sokak
Fear Factor Aksiyon


Tarih: 2010-07-11 TV : STAR TV Saat: 20:15Tür:Yarışma

adrenalin-ve-aksiyon-fear-factor-extremede-2010-01-28_m.jpg



FEAR FACTOR AKSİYON
Fear Factor Aksiyon heyecanı dördüncü hafta da son sürat devam ediyor.
Birbirinden zorlu 6 rakibi eleyerek 4. haftaya gelmeyi başaran 12 yarışmacı bu hafta yeni eşleşmelerle, yepyeni bir rekabet yaşayacak. Aksiyon dolu etaplarda cesaretlerini kanıtlamak isteyen 12 yarışmacı Türkiye’nin en cesur kişisi olma yolunda her şeyi göze aldı.
Bu hafta, ezeli rakipler bir araya gelecek ve tartışmalar büyüyecek. Söylediği her sözle okları üzerine çekmeyi başaran Eyüp, bu hafta da rakipleri kızdırmaya devam ediyor. Her şeye rağmen sessizliğini koruyan Akın’ı dahi çileden çıkarmayı başaran Eyüp, yeni taktiklerle bu hafta neler başarabilecek? Rakipleri kendisini hafife aldığı halde 4. haftaya kadar gelmeyi başaran Adnan abi, bu hafta neler yapacak? Ufak tefek olmasına rağmen dev gibi rakipleri devirmeyi başaran Öykü, bu haftaya da damgasını vurmak istiyor. Birbirinden iddialı 12 yarışmacı da karşılarına çıkacak her türlü zorluğu aşmayı kafaya koymuş. Bu hafta korku dolu rekabette neler yaşanacak...
Onları yine 3 zorlu etap bekliyor. Kızlar, ilk olarak bir apartmanın 15. katında vantuslarla cama tutunup binayı bir baştan bir başa geçmek zorundalar. Bu kez akreplerle sınanma sırası erkeklerde… Bir sürat teknesinin ardında sürüklenirken elenmemek uğruna nelerin başarılabileceğine şahit olacaksınız.
Aksiyon filmlerinin çok daha ötesinde bir heyecan arıyorsanız bu hafta da Asuman Krause’nin sunumuyla Pazar Akşamı saat 20.00’da Fear Factor Aksiyon’u sakın kaçırmayın.
Star ekranlarında korkuların gerçeğe dönüştüğü dünya sizleri bekliyor.
 

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
Heyecan dolu Fear factor Aksiyon'da beşinci hafta! ( Tekrar Bölümü)

adrenalin-ve-aksiyon-fear-factor-extremede-2010-01-28_m.jpg


Zorlu etapları geride bırakıp 5. haftaya kadar gelmeyi başaran yarışmacılar bu hafta çok daha fazlasına göğüs germek zorunda kalacak. Yerden 40 metre yüksekte incecik bir direğin ucundaki bayrağı almak için soğuk terler dökecekler. Korkular açığa çıkacak birileri bu mücadelede kendisini geri çekecek Nefes almanın bile imkansız olduğu bir torbanın içinde türlü hayvanlarla birlikte olacaklar. Hayatlarının belki de en zor anlarını yaşayacakları bu etapta ellerindeki zincirlerden kurtulmaları hayal bile edemeyeceğiniz kadar zorlu olacak. Son etapta elenmemek için hayatlarını dahi tehlikeye atmaları gerekecek. Son sürat giden bir tırın kasasına araba park edebilmek için gözlerini gerçek anlamda karartmaları gerekiyor.

Bu hafta yarışmaya devam eden ve yarattığı tartışmalarla tepkileri üzerine çeken Eyüp ne yeni eşini ne de yeni etapları umursamadığını, birincilik için tek başına mücadeleye hazır olduğunu söylüyor. Yarışmanın belki de en güleç ismi olan Tansel son gülen olabilmek için her şeyi göze almış. Adnan abi gençlere inat buradayım diyor. Adnan abi gibi büyük Derya da genç rakiplerinin kendisini eleyemeyeceğini düşünüyor. Fear Factor Aksiyon'un en şanslı ismi Nur bu hafta da eşine ve kendisine şans getireceğinden emin. Dağ gibi erkekleri elemeyi başaran Öykü kızların favorisi olmaya devam ediyor.

Hepsi sınırları zorlamaya ve Fear Factor Aksiyon'a devam etmeye hazır! Siz de Fear Factor Aksiyon'un nefes kesen 5. haftasına kendinizi hazırlayın.

Asuman Krause'nin sunumuyla Fear Factor Aksiyon'da kabuslar gerçeğe dönmeye devam ediyor.

Yayın Tarihi : 21 Temmuz Çarşamba
Yayın Saati : 23:00
 
OP
Kristen Stewart

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
39
Konum
Çıkmaz Sokak
Fear Factor Aksiyon


Tarih: 2010-08-15 TV : STAR TV Saat: 20:15Tür:Yarışma

asuman.jpg


FEAR FACTOR AKSİYON’DA YARI FİNAL HEYECANI!
Haftalardır süren zorlu macerada, en az kendileri kadar zorlu rakipleri eleyerek yarı finale kadar gelmeyi başaran yarışmacılar, hayallerine bir adım daha yaklaştı. Türkiye’nin en korkusuz ismi olabilmek için verilen bu mücadelede, yarı finalde iki kişi verdiği tüm emeklerine ve hayallerine veda etmek zorunda kalacak.
Yarattığı tartışmalarla rakiplerini psikolojik olarak da baskı altına alan Eyüp, yeni stratejilerle yarı finali de atlatacağından emin. Eyüp’ün en büyük rakipleri Akın ve Anıl da yarı finalde elenmemek için canlarını dişlerine takmaya hazır. Şansı sayesinde yarı finale kadar gelmeyi başaran ve tüm rakiplerinin tepkisini çeken Nur, bakalım bu hafta cesaretini kanıtlayabilecek mi? Bu güne kadar korkusuz olduğunu kanıtlayan Öykü, birinciliğe giden bu yolda çok daha fazlasını gerçekleştirebilecek mi? Hiç elenmeden yarı finale kadar gelen Gizem, sadece birinciliğe konsantre olmak istediğini söylüyor. Genç isimlerin arasından sıyrılmak isteyen Tansel de bu rekabette varım diyor. Hırsı ve azmi sayesinde yarı finale kadar gelen Derya da kendisine yöneltilen tüm eleştirilere kulak tıkayıp, finalde yarışmak istiyor.
Yarı final haftasında herkes kendi kaderini kendi belirleyecek. Yarışmacılar kendi eşlerini kendileri seçecek. Bakalım Fear Factor Aksiyon’a yarı finalde kimler veda edecek? Finale çıkabilmek için verilecek mücadele ise kanınızı donduracak. Kızlar ilk etapta, diri diri toprağın altına gömülecek ve eşlerinin kendilerini toprağın altından kurtarmasını bekleyecekler. İkinci etapta ise; sütle dolan bir fanusun içinden kurtulmak için nefesler tutulacak. Aksiyonun doruklarda yaşanacağı son etapta ise; helikopterden kendilerini gölün üzerindeki hedefe bırakacak olan erkeklerin, gözlerini karartmaları gerekecek.
Aksiyon isteyenler için, Fear Factor Aksiyon yarı finali herkesin nefesini kesecek. Bu akıl almaz macerada yaşanacakları kaçırmak istemiyorsanız Pazar akşamı saat 20.00’da Star ekranlarında buluşalım.
Asuman Krause’nin sunduğu Fear Factor Aksiyon yarı finalde de korkuları gerçeğe dönüştürmeye devam ediyor.
 
OP
Kristen Stewart

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
39
Konum
Çıkmaz Sokak
Fear Factor Aksiyon


Tarih: 2010-08-22 TV : STAR TV Saat: 20:15Tür:Yarışma

0.jpg


FEAR FACTOR AKSİYON’DA FİNAL HEYECANI

Türkiye’nin en korkusuz isminin ve büyük ödülün sahibinin belirleneceği final haftası izleyenlerin bile yüreğini zorlayacak. Heyecan, macera ve aksiyonun doruklarda yaşanacağı finalin sonunda yalnızca bir kişi Türkiye’nin en korkusuz ismi olacak. Final haftasında kızlar da erkekler de tek başlarına mücadele verecek. Final etabında da bir kız ve bir erkek yarışacak. Bakalım bu zorlu mücadeleden kim birinci çıkacak?
Final haftasında ilk etapta kızlar yarışacak. Onlar, bidonların üzerinden hızla geçmeye çalışırken peşlerinden gelen son sürat araba da o bidonları devirmeye çalışacak. Gerilim filmlerini aratmayacak bu ilk etabın birincisi olan bir kişi, final etabında bir erkekle birincilik için mücadele verecek. İkinci etapta, erkekler kozlarını paylaşacak. Araba kullanmak konusunda her zaman iddialı olan erkekler, bu etapta hünerlerini gösterecekler. Arabayla hızla giden bir tırın altına girecekler. En korkusuz bir kız ve bir erkek ise finalde patlamaların ortasında birincilik mücadelesi verecek.

İlk haftadan itibaren erkeklerin bile kendilerine rakip olarak gördüğü Öykü, final haftasında da kendisinden beklenileni yapmak istiyor. Final etabında bir erkekle yarışıp onu geçmek isteyen Gizem, bu azmi sayesinde finalde yer alacağını düşünüyor. Finale kadar şansı yaver giden Nur, finalde neler başarabileceğini kanıtlamak için mücadele verecek. Haftalardır tüm tartışmalara damgasını vuran Eyüp, hem kendisine kızanlara cevap vermek hem de kendisini destekleyenleri mutlu edebilmek için birincilikten başka şansı olmadığını düşünüyor. Eyüp’ün en başından beri güçlü rakip olarak gördüğü Akın, konuşmak yerine yarışmayı tercih ediyor. Kendisinden oldukça genç rakipleri elemeyi başaran Tansel, final için hırslandığını belirtiyor.
En iyilerin, en korkusuzların mücadelesinde yaşanacak rekabet tam anlamıyla kıran kırana olacak. Siz de bu mücadelede kimin galip geleceğini merak ediyorsanız Pazar akşamı saat 20.00’da Star ekranlarından ayrılmamalısınız
Türkiye’nin en korkusuz kişisinin belirleneceği final haftasına hazır olun!
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst