G
guzelcem
Misafir
hayırlısı olsun arişcim:findikim:beni bilgilendirin emi-kizginbende sizlere oy vereyim bir dahakinde:iyyyy:
tebrik ederim pantişim...-hmm
Sag olun canlar. pucuk:
Bende seni tebrik ederim canim
Bütün adaylar harikaydi.
tebrikler panter:kayris:
tahmin etmiştim
okaşlar ,gözler saçlar bu panter dedim :findikim:
pantişim tanımıştım seni ama süper olmuşşun yani bayıldım görünce-hmm
panterim tebrik ederim... hepiniz çok güzelsiniz arkadaşlar...
tebrik ederim arkadaşlar hepinizi pantişim senide tebrik ederim çok hoş hatunsun :kayris:
Gülşen Bubikoğlu (Panter) : -alkis -alkis Tebrik ederim gerçekten başarılı bir uygulama hatta şöyle bir bakınca Gülşen Bubikoğlu'nun makyajından bile iyi gözüken bir uygulama...
Pelin Karahan (Fındık Kurdu) :Oyumu sana atmıştım hayatım tonlarını ve uygulamasını başarılı buldum valla...
Gülben Ergen (Lilav): Başarılı makyajladan biri daha Gülben Ergen'in saçını yapsan yakışırmış onu farkettim şimdi...
Nicole Scherzinger (Sadiye) : Resmen çatladım bu kim acaba diye Nicole Scherzinger'in yerine geçsen kimse anlamaz gerçekten herkesi uyutursun yada en azından beni uyutursun valla demekki bu ünlülerin yaptığı makyajı bizim türk hanımlarına yapsalar şu güzelim diye geçinenlerin tozunu attırırlar :sila:
Tebrik ederim panterim oyum sanaydı sen lduğunu da tamin etmiştim ama gerçekten çok başarılı makyajın
Sadiye ,Lilav sizleri de çok beğendim kızlar ,harikasınız-hmm
Tebrikler panter harikaydın tabiki diğer kızlarda öyle:kayris:
Ama ben arinada var diye tahmin ediyodum şoklardayım:sok
Tebrikler panter harikaydın tabiki diğer kızlarda öyle:kayris:
Ama ben arinada var diye tahmin ediyodum şoklardayım:sok
-hmmdemek birincimiz panter oldu tebrik ederimfavorimdin
Ahududu sen hangisini Arina sanıyodun
Pelin karahanı kavak yellerini çok seviyorda oradan öyle bir his doğdu
Meğer o senmişsin fındık
Pantercim tebrik ederim. Bende tahmin etmiştim seni. Çok güzeldi makyajın. :kokos: