anam herkes zayıf halkayı yakalamıs sımdıden cok eglenıyoruz munazarada catlıcaz sanırım
ayy altıma edicem kız :d çene yetişdircem diye wc yolunu unuttum :gul:
anam herkes zayıf halkayı yakalamıs sımdıden cok eglenıyoruz munazarada catlıcaz sanırım
Bence fazla konuşmaya gerek yok kazanan belli ikinciyi şimdiden teselli etmeli.-alkis
münazarada olanlar orda kalır ama akıldakiler ne olacak yanından geçerken bir kaşım aşağıda diğeri yukarıda bakışırız artık :ko :nazo:
Benim mesajımı görmesden geliyo hayın kaynanaErken öten horoza birşey olurdu neydi o ya :gulsemmi: sizin şansınız sitede gelinlerin çok olması bikerem ona güveniyorsunuz :laklak:
Valla mı ben şu an ne gelinim ne kaynana o sebeple hangi tarafa geçsem ateşli şekilde savunurum bekara çene çalmak kolay ne de olsa :gulsemmi: bir sonraki gelinli kaynanalı şeyde de gelinlere geçecem :ko
Ne zaman baslayacagiz hanimlar .d
Bahçemiz çapan isterSabun koydum legene
Bak başıma gelene
Ben kadar taş düşe
Kaynana senin tepene
:gul::gul: bende seni gözüme kesitrdim :nazo:
Bastır bidenem
ayy altıma edicem kız :d çene yetişdircem diye wc yolunu unuttum :gul:
Ne zaman baslayacagiz hanimlar .d
Benim mesajımı görmesden geliyo hayın kaynana
bilmemki pazartesi olur sanırım haftabaşı diye :dusun:
Kılavuzu bitter olalın eyvaaaaaah :ko bitterin çok toslamışlığı var magazini okumadın galiba çok basmayın
Sılamla Teyzoşta olaydı görürdü bu arkadaşlar
Bahçemiz çapan ister
Çapacı para ister
Çapacı şöyle dursun
Şu gelin sopa ister
:gul::gul:
Ahaaa biri iptal cokkomik:
Bugün yarın açılır
Çelişkili ifade verdik tamam pazartesi olsun
nk'm şimdik kullanmayacam laflarımı :hihh:
münazarada açacam çenemi
Tamam dedim zaten anlaştık pucuk: sen yetişirsin :findikim:Bacım teyzem burda biliyon
pazar günü gidiyor ben onu bi gönderem diye
Cünkü orda kalıcam bi kaç gün :dusun:
cuma cumartesi pazar günüde gün var
ondan şey ettim gerçi pazarteside hastanede olcam
YooooNe o lafların kısıtlı mı harcayamıyorsun vereyim mi 100 gr komşuluk hakkıdır :gul:
pazartesi yetişirim bacım :ask:Tamam dedim zaten anlaştık pucuk: sen yetişirsin :findikim:
@nk83 seni kaynanam olarak görmek istiyorum efem kim kimi gözüne kestiriyor
@bitter_im
sence neee
kaynananın hırkası
iğne tutmaz yakası
akıllı dur kaynana
yersin gelin sopası
Peki konu ney savunacagiz ama .d
Kaynanalar yandınız korkun bizden ittifakı kurduk :derdimcok:
ben oyumu tarafsız kullanmıştım ama bugün yine sinirim tavan yapmış durumda beni gelinler grubuna alın gerçekte verip veriştiremediklerimi burda yapam içimi boşaltam accuk
@nk83 beni gelinler grubuna al ama ben konuda aktif olamamaktan yanada tedirginim diskalifiye olmasın sonra grup @bitter_im @Deokman @Fındık Kurdu
ne dersiniz katılayımmı aranıza :tıktık
ayser abla ılımlı biri burdan yazılarını okuduğum kadarıyla tanıyorum iki tatlı söze tav olur nk da öyle sessiz bizle bir olaz
datlum sapuğum adı üstünde iki yanak bir öpücük onuda halletik bak
gülümse ve güljiyan işte bu arkadaşları tanımıyorum ama grubumuz kuvvetli alt edecez sizi
Çelişkili ifade verdik tamam pazartesi olsun
Yoooo
bitterde laflar boy boy
ister gramla al ister kiloyla
kaynana çok konuşma
bitter gelin coşar
alır oglunu kaçar
(ben uydurdum) :nazo:
pazartesi yetişirim bacım :ask:
Kaynanalara kapak niteliğinde
Taştan atla kaynana,
Keten katla kaynana.
Oğlun beni boşamaz,
Yat da geber kaynana!:ko
Bak bak şu gelinlere bak helehiç yok öyle aman karşımdaki benden büyük bir saygılı hürmetli olayımda gönlünü yapayım kaynanamın diye illa gebertecekler gözü kör olasıcalar(tövbe tövbe ) :kaynanamodunaanitibarengirennksmilisi: :ko
:nazo::nazo: oooo fındıgımda coşmuş