bıraz daha kendıme gelıyım ıkı cesıt var aklımda dusunuyum bakıyım hangısı olur ıns katılırım bende-hmm
kızlar katılımcı arkıdısler hepınız suslemeyı kotu yapın tamammıı
fottlarınız flu cıksın
benımkı guzel olsun
incim ben vekaletimi bilgine veriyorum ben jürü olayım oy vericem ya
bilgin yapsın pastayı
yarışmamız hayırlı olsun canlarım....ay vallahi çok heyecanlandım...ben de kendime göre bi pasta yapıp katılıcam çünkü FUNDA ma söz verdim-hmm...sözümde durmam lazım...kolay gelsin HANIMEFENDİLER...:sarki:
yapılan bütün pastaları ben yiyebilirim
ablam katıldıgı yerde o bırıncı ben sonuncu olurum cnm ablam senınlemı yarısıcaz-hmm bak ne dıcem yaptıgımz pastaları bulusup bırbırımıze ıkram edelım-hmm
-kizgin kizgin
pasta konusunda cok marifetli degilim, ama süslülügümü pastaya katabilecegimi düsünerekten.. denemem lazim.. hemen oktay ustanin kitaplarina bakayim..-hmm:dusun:
herkese simdiden basarilar
ay kizlar durun bende geldim kambersiz dügün olurmu
ay bi heyecan kapladiki hic sormayin bakin simdi ne yapacagimida bilmiyorum:dusun:
hadi bakalim kizlar herkese kolay gelsin dogru mutfaklara fazla güzel seyler yapmayin tamammi
herkese basarilar
hadin bakalım kolay gelsin fıstıklar bende yemeğe gelirim artık sizlere
inçim kızma hemen varım ulennnnnnn varım
birsamim tek bakmakla
tek yemekle olmaz
sende yap
sende katil
gözümüz gönlümüz acilsin yafrim
ben öle değişik allengirli şeler bilmem.en ii si siz yapın ben yiyim
pasta konusunda cok marifetli degilim, ama süslülügümü pastaya katabilecegimi düsünerekten.. denemem lazim.. hemen oktay ustanin kitaplarina bakayim..-hmm:dusun:
herkese simdiden basarilar
ay ay sevindirdim seni he bende varım deyincevarim dedi
:sinsiacunsmili:
ay ay sevindirdim seni he bende varım deyince
hadi bakalım kolay gelsin bizlere
of ne yapsam aceppppp-hmm
canisi cok saol
seninde katilicagina cok sevindim inan
kolay gelsin tatlisim
canın sağ olsun balım buyur gel yemeye beklerimben öle değişik allengirli şeler bilmem.en ii si siz yapın ben yiyim
ehhhhh elimize yüzümüze bulaştırıp bu işin içinden çıkacağız ne yapamsen bilirsin bebem
teklif var israr yok
ama ustalar yarismiyo zaten canimcigim
bende cok bilmem
ama sansimi denicem