YasminellA
Daimi Üye
Ya annemlerdryim başka yerde olunca evdeki gibi olmuyırYasminim sabah neden yumurta, ğpeynir, yeşillik yok
Akşam yenen keşkek yarına direk artı getirir
Suyun az kalmış, sporun da yok
Ya annemlerdryim başka yerde olunca evdeki gibi olmuyırYasminim sabah neden yumurta, ğpeynir, yeşillik yok
Akşam yenen keşkek yarına direk artı getirir
Suyun az kalmış, sporun da yok
Güz bozmaya başladın kuzum
Sabah ekmek varken akşam hem çorba hem ekmek olmamış
Öğle ile akşam arasında zaman çok az. Bu durumda ya öğleni erteleyecektin ya da akşamı biraz öne çekicektin.
Toparlanamayacak bişey değil ama duraklatır seni. Dün de yoğun karbonluydu
Suyun güzel, spor şahane
Kahvaltı şahane ama akşam yenen o ekmekler yarına direk artıMenüm
Sabah 10:00
Yağda yumurta 7zeytin 2dilim peynir bir kaşık çökelek domates salatalık şekersiz çay birdilim ekmek
Ara mandalina
Ara kahve
Akşam 7:00 servis döner ekmek 2dilim kadar bir bardak ayran
Su:3lt
Yürüyüş yaptım 40dk kadar
Carsamba tarti var ve ben bi artiyla bi eksiyle gidiyom tartida sasirdi iyice hayir olsun bakalim yarin tam gaz ileriMenün kötü değil ki zümrüt. Pazar günü için gayet güzel.
Motivasyon düşüklüğü zaman zaman hepimiz yaşıyoruz. Ama geçici bit durum bu biliyorsun. Yarın pazartesi, güzel bi hafta başlıyor, çarşamba tartımız var daha ne olsun
Pazaetesi den itibaren daha da dikkat edicemKahvaltı şahane ama akşam yenen o ekmekler yarına direk artı
Tartın ne alemde yasmin?
ecem menün kötü değil tatlının sadece tadına baktıysan problem değil.bak menünde hiç kuruyemiş yok ayrıcaEve yeni girdik sayılır menüm kötü maalesef gorumcem çağırdı gittik
Sabah erken sadece sade kahve
Kahvalti11:20
yaklaşık 1dl tb sucuklu yumurta gerisi kalsik kahvaltı
Oglen 15:00
Sütlü kahve
Aksam 18:20
İki cesit salata ve birde yeşil fasulye kavurması vardi onları yedim ayrica tatlının tadına baktim yeye diye tutturdular
Bu ara yogunum sporu yapiyorm ama cok sksik vakitte yapiyorm araya skstiriyom bu.sefer islerimi yapamiyorm kiloda bi arti bi eksi gidiyo nebilim skldm oleKendiniz bırakma canım leslie falan güzel gidiyorsun niye böyle bir kanıya vardın ki
Bazen olur öyle canım pes etmeBu ara yogunum sporu yapiyorm ama cok sksik vakitte yapiyorm araya skstiriyom bu.sefer islerimi yapamiyorm kiloda bi arti bi eksi gidiyo nebilim skldm ole
şahanesin nefsim yaa bu haftaki kilonu çok merak edioorreee22 EKİM
SAAT 11:00
1.5 yumurta t.yaginda
Tel peynir tulum pryniri
Domates Salatalık
1 fındık 1 badem 1 ceviz
Kuru üzüm 2 kuru erik
Çay
SAAT 16:00
Kıymalı karnabahar fırında
Salata
SAAT 18:00
Sütlü neskafe
Su 2 lt
limonlu su 1 lt
Spor : 1000 İp
@Elalis
Fistij yokmus zaten findik yicem cigfindiktertemiz menü zümrüt
soslu fıstık değil dimi
küçük birinin avucuyla ye emi
oh daha iyi olmuş afiyet olsun kuşumFistij yokmus zaten findik yicem cigfindik
Sorma zor sıyrıldım ne laflar ne laflar iyi idare ettim vallaAnne yemeklerine rağmen iyi kurtarmışsın durumu
Yarım hurma detoksu, o da olur