Kristen Stewart
Daimi Üye
sorularımı gördünmü
es_sem hoşgeldin canım koltuğun hayırlı olsun
annemde sende kurtulamadınız elimizden.
bak ne güzel iki konuğumuz biden oldu.
bu bir ilk galiba
sorularımla terletmeye gelicem bidenem.
kolay gelsin :esse::esse:
uyyy uyy benim essem de konuk olmuş hemen sorularımı yöneltemm ben yonelt yonelt D:
1.şimdiye kadar kaç gazoz ilaçladın? sayısını unuttum canım 4 5 tır desek
2. spor yaparken kaç kişiyi gözüne kestirdin? evde spor yapıyorum esık dısarda spor bahanesıyle sapıklık yaparım dıye evı spor salonuna cevırdı -kizgin sadece duvarı goruyorum
3.gazoz ilaçlamaya ne zaman başladın? dogdugumda bır elımde gaozo bır elımde hastaneden asırdıgım ılaclar vardı yanı dogustan
4.hayatının olmazsa olmazı nedir? inancım
5.boş zamanlarını nasıl değerlendirirsin? spor gezı net ıle
6. ne tür müzik dinlersin? ondan bundan her turlu yanı
7.hangi takımlısın? bjk sorulurmu dısı kartalıceye
8.kitap okumayı severmisin cok severım bazen ayda 25 30 kıtap okudugm olurdu spora baslayınca ara verdım
bu kadar essecik kolay gelsin yafrim.
cnm yemek harıcı dıgerlerı mumkun degıl ama ıstersen kosu bandımın resmını ceker koyarımpeki sen istedin yafrim
en sevdiğin kıyafetinin resmi
yaptığın en güzel yemeğin anlatımlı resmi
spor yaparken bant üstünde çekilmiş(kelle olmasada olur resmini istiyorum
hade terle bakem
OOO NE GÜZEL İKİ KONUK BİRDEN Mİ AĞIRLAYACAĞIZ. ikinize de kolay gelsin. ikinizi de çok seviyorum yaaa.
cnm yemek harıcı dıgerlerı mumkun degıl ama ıstersen kosu bandımın resmını ceker koyarım
cnm gulme ama bı sey sorucam gercekten kardelen senın annenmı yoksa sevdıgındenmı oyle soyluyosun
es_secim kardelen 27 benim gerçekten annem.
arkadaşlar bilir biz ana kız burdayız.
konusunda görmüşsündür belki sürekli bilginim diye yazıyor saolsun canım annem.
es sem hayırlı olsun koltuğun ben büyük konuştum galiba beraber terliyoruz:gul::gul:
ınan bılmıyodum ay ne guzel anne kız ay bende cocougum olunca bu ugnlerı gorucekmıym annen ne sanslı kızıyla aynı forumda
hıc aklıma gelmıyodu beraber olucaıgmız sen dıyınce saka dıye takıldım gercek oldu ama guzel bı gercek ıkımızde esıt sevılıyoruz
canımın ıcı cok sgl soruların ıcıncanım öncelikle kolay geldin ve sorularıma başlıyorum canım sgl fıstıgım
Eşinle severekmi evlendin ?
ilk görüşte aşk-hmm evet cnm
Aslen nerelisin ?
trabzon of
Kitap okumayı severmisin ?
cok severım
Hamsiyimi daha çok seversin yoksa istayritimi ?
hamsiiiiiiiiii:catalbicak:
Kış mevsimini severmisin ?
hayır:aglayan:
En son ne zaman kartopu oynadın ?
bı kacyıl once -hmm
Çocukken hiç karda kızak kaydınmı ?
yok korkarım ben
Spora başlayalı kaç sene oldu ?
yıllar once hafıf yuruyus yapardım ama sporla evlenmeden 2 ay once yanı 3.5sene once tanıstım
Hayatında en çok mutlu olduğun bir olay ?
kılo vermem
Adın çok güzel manasını öğrenebilirmiyim ?
rümeysa peygamber efendimiz zamanında ıman etmıs cocugu öldüğünde beyine karşı sâkin ve güleryüzlü görünerek onun istirahatini ve gecesinin neşe ile geçmesini sağladı. Sabah namazı mescide gitmek üzere hazırlanan kocasına: "Ya Ebâ Talhâ! Şu komşumuzun yaptığına bak! Kullanmak üzere benden emanet aldıkları malı geri almak için gittiğimde vermek istemediler. Ağırlarına gitmiş!..." diyerek dikkat çekti. Ebû Talhâ (r.a) da: "Olur mu öyle şey!. Hiç iyi etmemişler." dedi. Kocasını bu şekilde hazırlayan Ümmü Süleym (r.anhâ): "Ya Ebâ Talhâ! Oğlun senin yanında Allah'ın bir emaneti idi. Onu geri aldı." dedi. Ebû Talhâ (r.a) birden bire şaşırdı. Söyleyecek bir şey bulamadı ve: "İnnâ lillâh ve innâ ileyhi râciûn = Biz Allah'dan geldik Allah'a döneceğiz." âyetini okuyarak teslimiyet gösterdi.
boyle bırının ısmını tasıyorum onun teslımıyetı hepımızde olsun inş
İstanbulda oturmaktan memmunmusun ?
kesınlıkle -hmm ıstanbu asıgıyım-hmm
Hayatında hiç keşkelerin oldumu ?
malesef oldu :aglayan:
canım benim sorularım bukadar sana çok kola
y gelsin
beraber yürüdük biz bu yollara yürü es se terlemeye
:gulcicek::esse::ask: