2 baş, 2 el, 6 ayak. Bu ne?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
kıs bul demesi kolay caduuu iki başı var diyosun ben daha önce iki başlı bi hayvan adı duymadımkine:kizdim::kizdim:

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
essem sende benim gibi hemen googleden baktın dimi yok bende bulamadım saksıyı çalıştırmış kısım sabahtan beri saksı mı bıraktın bizdeeeee:gul::gul::gul::gul:

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
kız yoksa buuu ikibaşlı dğmuş siyam ikizleri gibi hayvanlardanmı yoksa timsah kurbağa kaplumbağa gibi söle bakimm çabbbuuukkkk:kizdim::kizdim:

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
çatliyceğim meraktan meleekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk söylesen artık kız yidirdin kafayı bana ensonda pcnin içinden boğazına bir el çıkıcak neye uğradığını şaşırcaksın o olcak yaneeee:gul::gul::gul:

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
ahanda buldum işte buyur bakalım melek hanım

Tembel hayvan
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Git ve: kullan, ara
Vikipedi:Taksokutu
Tembel hayvan SLOTH
Bradypus variegatus
Bradypus variegatus
Bilimsel sınıflandırma
Alem: Animalia (Hayvanlar)
Şube: Chordata (Kordalılar)
Sınıf: Mammalia (Memeliler)
Alt sınıf: Theria
İnfra sınıf: Eutheria
Üst takım: Xenarthra
Takım: Pilosa
Alt takım: Folivora
Delsuc, Catzeflis, Stanhope, ve Douzery, 2001
Familyalar

Bradypodidae
Megalonychidae
ve Metne bakınız

Tembel hayvanlar, Orta ve Güney Amerika'da yaşayan Megalonychidae, Bradypodidae familyalarına ait 6 türü kapsayan orta büyüklükteki memelilerdir.

Bilim adamlarının çoğu tembel hayvanları Folivora altakımında sınıflandırırken, bazıları onları Phyllophaga grubunda toplar. Bu iki grubun da adı, ilki Latince'de, ikincisi ise Eski Yunanca'da "yaprak-yiyen" anlamındadır.

Bu metin genellikle ağaçlarda yaşayan tembel hayvanlara ilgilidir. Geçmiş jeolojik zamanlarda, Megatherium[1] gibi büyük yer tembel hayvanları Güney Amerika'da ve Kuzey Amerika'nın bazı kısımlarında yaşamışlardır, fakat insanların gelişinden sonra onlar da diğer bazı hayvanlar gibi birden yok olmuşlardır. Bazı kanıtlar, diğer Kuzey Asya, Avusturalya, Yeni Zelanda ve Madagaskar faunalarında olduğu gibi, Amerikan megafaunasının yok olmasında insanların eylemlerinin etkili olduğunu ileri sürmektedir. Bununla beraber, Buz Çağı'nın sonunda meydana gelen eş zamanlı iklim değişimi de bazı durumlarda rol oynamıştır.
Konu başlıkları
[gizle]

OP
D

d.melek

Misafir
soylemiycem iste..bana ne:aglayan::aglayan::aglayan:...birazda bekleyicem,belki bulan olur,olmazsa yazarim:aglayan::aglayan::aglayan:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar