2 baş, 2 el, 6 ayak. Bu ne?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
abarttırtma ozemen leynnnnnn konuşşşşşşşş nedir buuuuuuu yaban ettirme uleyyynnnnnnnnn:gul::gul::gul::gul:

OP
D

d.melek

Misafir
cevabi bulmaniz icin bir-iki ipucu veriyoruzm.bu sey bir tane diyig,yani mesela bir kurbaga,bir karga diye dusunun mesela.yani sonucta verilen hesap alinsin.ikincisi de bunlar ikiside canli yaratiklar....daha ne diyeyimki.......evet,birde bunlar bildigimiz normal canlilar. :D eh....artik bulurusunuz iste.....

OP
D

d.melek

Misafir
hayir bebisim.tamam cevabi acikliyorum ve kaciyorum,beni dovmeyiniz diye :gul:
cevap:at ve uzerinde oturan bir adam.ve ya essek ve uzerinde oturan bir adam.iki bas,iki el,6 ayak.ama sadece yururken at ayaklarini kullandigi icin,yururken 4 ayak kullaniliyor.-hmm

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
:kizdim::kizdim::kizdim::kizdim::kizdimama::kizdimama::kizdimama::kizdimama::kizdimama:kız melek elime geçme iyimi delüüü sabahtan beri kafayı yidirttin bana ama biliyordum cevabın içinde bir çapanoğlu var ama bu kadarını tahmin edemedim doğrusuuuu:gul::gul::gul::gul:

Es_se

Daimi Üye
Tepki
22.496
:kizdim::kizdim::kizdim::kizdim::kizdimama::kizdimama::kizdimama::kizdimama::kizdimama:kız melek elime geçme iyimi delüüü sabahtan beri kafayı yidirttin bana ama biliyordum cevabın içinde bir çapanoğlu var ama bu kadarını tahmin edemedim doğrusuuuu:gul::gul::gul::gul:

benım yerımede dov catladım bugun ya ne dıye:kizdim:

OP
D

d.melek

Misafir
:gul::gul::gul: ama haksizlik bu,bir soruya cevap bulamiyorsunuz,bir de beni dovuyorsunuz oylemi?:gitme:

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Cevap bulunduğuna göre konu kapanıyorrrrrrr:ayna:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar