2. En Güzel Fotograf Yarisma basvurusu Basladi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

okypete

Daimi Üye
Tepki
19.396
:foto:bende katılmak istiyorum.yeni üyeyim.beni bilgilendirir misiniz lütfen?kime göndereceğim resmi?boyut kısıtlaması var mı?(çok yeni olduğum için henüz kuralları araştıramadım.kusuruma bakmayın ne olur.:eek:ys:).

aramıza hoşgeldin canım. lilava resmini yollayabilirsin.boyut kısıtlaması yok sanırım. çünkü lilav böyle bir şeyden bahsetmedi. iletişim için lilava özel mesaj yazabilirsin.

https://www.hanimefendi.com/members/3032-lilav.html

OP
Lilav

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
Burfurcum okypetenin de anlattigi gibi bana özel mesaj at tatlim:huhuu:
kurallarimizda mamzara resmi türü olucak canim börtü böcekte olabilir ayrica yarisma boyunca eger katilirsan kendini belli etme lütfen yoksa heyecani kacar:dedikodu:

OP
Lilav

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
b-743150-yarisma.jpg

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.844
Şimdiden 7 kişimi oldu süpermiş -rgulu 23 ekim son başvuru tarihiydi dimi canım :panter: bende yavaştan foto makinemi alıp etrafa alıcı gözle bakmaya başlayayım bari :foto:

burfur

Üye
Tepki
44
burfurum zuzum benim bitanecik can arkadasim tekrar hosgeldin sefalar getirdin
ayaginin tozuyla bu görsel yarismaya katilman süper olucak
cok eglenceli inanki
:foto::foto::foto::foto:

Burfurcum okypetenin de anlattigi gibi bana özel mesaj at tatlim:huhuu:
kurallarimizda mamzara resmi türü olucak canim börtü böcekte olabilir ayrica yarisma boyunca eger katilirsan kendini belli etme lütfen yoksa heyecani kacar:dedikodu:

:ceetekrar hoşbulduk canım zuzum,incim.
canlarım,şuan 10 mesajı doldurmam gerekiyor.kimseye mesaj atamıyorum henüz.tamamlıyayım hemen gönderirim fotoğrafı.:lilav:Lilav canım uyarın için teşekkürler.daha öncede :cokkomik:katılmıştım başka yerde derece merece alamadım ama olsun.maksat eğlence olsun.:kptmya:
Lilav

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
Evet canım maksat eğlence olsun :huhuu:10 mesajı doldurmak zor değil şöyle güzelcek gez bakalım siteyi ilgini çekecek birçok konu bulacağından eminim mesajları yazıp yarışmaya katılırsın birbirimize rakibe oluruz fenamı:panter::panter::huhuu::huhuu:

burfur

Üye
Tepki
44
Evet canım maksat eğlence olsun :huhuu:10 mesajı doldurmak zor değil şöyle güzelcek gez bakalım siteyi ilgini çekecek birçok konu bulacağından eminim mesajları yazıp yarışmaya katılırsın birbirimize rakibe oluruz fenamı:panter::panter::huhuu::huhuu:
-ciko :huhuu:ve oleyyyy on mesajı doldurup,fotoğrafımı gönderdim bile.heyyy sıladayım arkadaşımın dediği gibi artıkın bende bir rakibenizim.:esse::dislek:bööö korkun bendennn :böö: :deli:şaka şaka hiççç iddalı değilim açıkcası.hadi bakalım vatana,millete,siteye hayırlı olsun.:cokkomik:

OP
Lilav

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
evet evet evet 9 resimde elimdeeeeee ayyyyyyy valla 17 tamamlariz heralde 23 ekime kadar:foto::foto::foto:

OP
Lilav

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
9 resim var elimde:foto:
bugün bunu degistirelim hanimlar:vecihi::vecihi::vecihi:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar