Mutlaka dene derim potansiyelim senin o güzel gözlerine eminim çok yakışır kedi makyajı
Kızlar bende yapıcam makyajı yapıcamda evin sakin halini bekliyorum zira beni o halde kimse görsün istemiyorum
okypete bence sen mutlaka katıl ben çok nadir kişilerin gözlerini beğenirim bir tanesi sensin
okypete bence sen mutlaka katıl ben çok nadir kişilerin gözlerini beğenirim bir tanesi sensin
ayy,sağol canım benim. senin gözlerinde muhteşemdir ama. sendende bekliyorum katılım. şenlendir o güzel gözlerinle yarışmamızı...
ay ii bilen biri şu kedi makyajını bana da yapsın ..ben modellik yapayım bende mi denesem acep
ariş güzel gözleri görelim şöyle
Mutlaka dene derim potansiyelim senin o güzel gözlerine eminim çok yakışır kedi makyajı
Kızlar bende yapıcam makyajı yapıcamda evin sakin halini bekliyorum zira beni o halde kimse görsün istemiyorum
sağol sıla dimi ..gözlerime rakip yok kahretsin normalde de eline makyaj malzemesi alan peşimde koşturuyo göz makyajı yapalım sana gözlerine çok yakışır diye yapsam mı acep becerebilir myim ki ,hiç denemedim bi deneyeyim bakalım ne çıkacak ..
arina sen de bol bol örnek koy da fikir olsun yaaawww
tamam arina sen bana yap ozaman yalnız şu var benim göz rengim kimsede yok ,ben eklersem herkes benim olduğumu anlayacak deşifre olacağım ,o iş nasıl olacakBeklerim canım:ayna:
yaptım ve sildim. kedigillerden çok korku filmlerindeki karakterlere benzedim. aboowww. kendimden korktum. birde çıkartırken mahvoldum... siyah çok kullanmışım.. oyyy
yaptım ve sildim. kedigillerden çok korku filmlerindeki karakterlere benzedim. aboowww. kendimden korktum. birde çıkartırken mahvoldum... siyah çok kullanmışım.. oyyy