2010 ağustos anneleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

muju

Üye
Tepki
47
siteye giriş zamanlarımız hiç denk gelmiyor kızlar ya :( yaa bayanlar 20. haftamdayım ama ben bebek hareketlerini hisset miyorum :( kontrolüm salı günü allah nasip ederse ama sabırsızlıktan ölücem rabbim herkese banada hayırlı sağlıklı eli ayağı düzgün akıllı fikirli bebişler nasip etsin.hayırlı hamilelikler güzel anneler ;)

masum melek

Aktif Üye
Tepki
75
hımmm bilmiyordummm canım...
çok zor bulantılarr allah yardımcın olsunn
ama dayanıcaksın napalım annelik kolay deil:)
ama çok da dayanamazsan drlar verio ilaç ben ilk zamanlar berbattım ilaç vermişti dr.
ama annelik içgüdüsü kullanamamıştım bebişime zararı olabilir diye-hmm

nurbaby

Yeni Üye
Tepki
2
Arkadaşlar merhaba aranıza bugün katıldım bende ağustos 2010 annesiyim ve aranızda olmaktan çok mutluyum.

nurbaby

Yeni Üye
Tepki
2
size biraz kendimle ilgili bilgi vereyim.bebeğim 18+6 haftalık.Yapılan ikili test sonucum çok iyi olmasına rağmen yaşımdan dolayı 23 martta amniyosentez yapıldı.şimdi evde dinleniyorum.10 yaşında bir kızım var.kızımdan sonra 7 sene tekrar bir bebek sahibi olmak için uğraşıp türlü tedavi yöntemleri deneyip aşılamada dahil pes ettiğim anda gelen allahın bize armağanı bir bebek bu.mucize gibi birşey.bende dahil hayırlısıyla Allah herkesinkini kucağına almayı nasip etsin inşallah.

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.400
size biraz kendimle ilgili bilgi vereyim.bebeğim 18+6 haftalık.Yapılan ikili test sonucum çok iyi olmasına rağmen yaşımdan dolayı 23 martta amniyosentez yapıldı.şimdi evde dinleniyorum.10 yaşında bir kızım var.kızımdan sonra 7 sene tekrar bir bebek sahibi olmak için uğraşıp türlü tedavi yöntemleri deneyip aşılamada dahil pes ettiğim anda gelen allahın bize armağanı bir bebek bu.mucize gibi birşey.bende dahil hayırlısıyla Allah herkesinkini kucağına almayı nasip etsin inşallah.

Ay sizin adınıza nasıl sevindiğimi anlatamam.Rabbimin bir mucizesi bu başka bir şey değil inanın.
Bende Ağustos Annesi olacaktım ki önceleri bir çok paylaşımlarım olduğu bu bölüme yazmak bile gelmedi içimden çünkü bebeğimi kaybettim.
Tam ümitlerimi kaybettiğim anda Rabbim yeniden bana bir mucize gönderdi.
Tüm bebek bekleyen arkadaşlarım herkesin bebeğini korusun,sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inaşllah

nurbaby

Yeni Üye
Tepki
2
çok teşekkür ederim şahmaran.gerçekten bir mucize bu bebek,kaybettiğin bebeğin için çok üzüldüm bunun acısını az çok iyi bilirim çünkü bu 7 senede 3 düşük yaptım.onları geçmişte bırakıp rabbim şimdiki meleklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.400
çok teşekkür ederim şahmaran.gerçekten bir mucize bu bebek,kaybettiğin bebeğin için çok üzüldüm bunun acısını az çok iyi bilirim çünkü bu 7 senede 3 düşük yaptım.onları geçmişte bırakıp rabbim şimdiki meleklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

İnşallah ablam,Rabbim yolunu beklediğimizi meleklerin acısını bizlere göstermesin inşallah

derin55

Daimi Üye
Tepki
460

hoşgeldin canım..
şahmaran yanlış mı anladım yeniden mi bebiş geliyoo???
Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
bu arada herkes iyi mi?
ben uzunca bir soğuk algınlığından sonra yeni yeni kendime geliyorum...

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.400
hoşgeldin canım..
şahmaran yanlış mı anladım yeniden mi bebiş geliyoo???
Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
bu arada herkes iyi mi?
ben uzunca bir soğuk algınlığından sonra yeni yeni kendime geliyorum...

Evet birtanem yanlış duymadın:bebek:

Çok geçmiş olsun canımın içi.Şimdi nasıl oldun birtanem.
Bebişimizin sağlık durumu nasıl?
Sizlerle sohbet etmeyi özledim:gitme:

nurbaby

Yeni Üye
Tepki
2
teşekkür ederim derin 55 hoşbulduk.
çok çok geçmiş olsun diyorum sana kendine ve bebişe çok iyi bak olurmu.şahmaran sen nasılsın? işyerindeki bilgisayarlarda bu ara problem yaşıyoruz ancak eve gelince bakabiliyorum yazılanlara kendinize ve meleklere çok iyi bakın.benim için de dua edin cuma günü amniyosentezin ön sonucu çıkacakmış çok korkuyorum çok.

muju

Üye
Tepki
47
arkadaşlar ben geldim ne olur ya aaa burada karşılaşalım :) dün doktora gittim allaha binlerce şükür olsun tüm korkularımı giderdim doktoruma sorduğum sorularımla bebişim sağlıklı ve şuan 21. haftasında allaha ne kadar şükretsem az ve 2 hafta sonra allah nasip ederse renkli ultrasan taraması var çok heycan verici ;) buarada bayanlar ben 21.hafta 7 kilo almışım doktorum kızdı sizler nasıl durumdasınız ben artık akşam aburcuburlarımı eşimle birlikte kısıcam :) sizlerdende sabırsızlıkla haberler bekliyorum hepinizi öpüyorum

kuseyen

Daimi Üye
Tepki
2.715
sahim ya cok ama cok sevincliyim bir tanem allah tamamina erdirsin insallah guzeller guzeli bir kizin olur insallah.allah anali babali etsin insallah.canim arkadasim benim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar