çok çok geçmiş olsun derincim.çok dikkat et kendine...
benim ikinci meleğim.oğlum 4 yaşında nasipse şimdi de kızımı bekliyorum....
ayy çok güzel canım kızlar çok bilmiş oluyolar ama çok da tatlı!
çok çok geçmiş olsun derincim.çok dikkat et kendine...
benim ikinci meleğim.oğlum 4 yaşında nasipse şimdi de kızımı bekliyorum....
size biraz kendimle ilgili bilgi vereyim.bebeğim 18+6 haftalık.Yapılan ikili test sonucum çok iyi olmasına rağmen yaşımdan dolayı 23 martta amniyosentez yapıldı.şimdi evde dinleniyorum.10 yaşında bir kızım var.kızımdan sonra 7 sene tekrar bir bebek sahibi olmak için uğraşıp türlü tedavi yöntemleri deneyip aşılamada dahil pes ettiğim anda gelen allahın bize armağanı bir bebek bu.mucize gibi birşey.bende dahil hayırlısıyla Allah herkesinkini kucağına almayı nasip etsin inşallah.
çok teşekkür ederim şahmaran.gerçekten bir mucize bu bebek,kaybettiğin bebeğin için çok üzüldüm bunun acısını az çok iyi bilirim çünkü bu 7 senede 3 düşük yaptım.onları geçmişte bırakıp rabbim şimdiki meleklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
size biraz kendimle ilgili bilgi vereyim.bebeğim 18+6 haftalık.Yapılan ikili test sonucum çok iyi olmasına rağmen yaşımdan dolayı 23 martta amniyosentez yapıldı.şimdi evde dinleniyorum.10 yaşında bir kızım var.kızımdan sonra 7 sene tekrar bir bebek sahibi olmak için uğraşıp türlü tedavi yöntemleri deneyip aşılamada dahil pes ettiğim anda gelen allahın bize armağanı bir bebek bu.mucize gibi birşey.bende dahil hayırlısıyla Allah herkesinkini kucağına almayı nasip etsin inşallah.
hoşgeldin canım..
şahmaran yanlış mı anladım yeniden mi bebiş geliyoo???
Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
bu arada herkes iyi mi?
ben uzunca bir soğuk algınlığından sonra yeni yeni kendime geliyorum...