Ben geldim hatunlaarrr-ciko
Tabii ki geçmişe bakamayacağım,gene düşmüş çeneler:zopa:
hoşgeldin cnmmmm bugün tam dedikodu havamızdayız
Ben geldim hatunlaarrr-ciko
Tabii ki geçmişe bakamayacağım,gene düşmüş çeneler:zopa:
iyi tatlım iyi mutluyuz burda burası da çok güselllaynen canım bu ne yahuu zaten başımızda bunlardan yeterince var,bir bu eksikti neyse biz keyfimize bakalım eee nasl durumlar,herkesin keyfi yerinde umarım...
benim üyeliğim iptal edilmemiş ))
Sevkanıda banladılar ya
yetişemedik alamadık buraya
hoşgeldin cnmmmm bugün tam dedikodu havamızdayız
Farkındayım
Banları açılan var mı kızlar..
Off benim bugün açılıyor ama hiç istemiyorum açılmasını:dertli:
Farkındayım
Farkındayım
valla açılır açılmaz hemen üyelik iptal oluyo tekrar pusuda bekliyolar ya bunlar resmen
kızlar yaa kafam çok karıştı benim şuan gittiğim doktor hakkında olumsuz şeyler duydum başka bi doktor var burda çoğunlukta ona gidiyo herkes şimdi onu tavsiye ediyo ama ben o doktorunda normal doğuma zorladığını duymuştum bide bi akrabama çok ters davranmış özel hastane olmasına rağmen paralarıyla rezil oldular ne yapsam ya:acep:
bence burayı okuolar aynı zamanda, birisine haber verelim diye harekete giçince de banlıyolar. yani okuyolarsa haklarında düşündüklerimi buraya yazsam degil üyeligim, internetim bile iptal olur belkim de.
açılsada bişi farketmiyor ilk mesajda siliolar cnm karşılığındada şunu yazıyorlar
Aşağıdaki sebepten dolayı siteye erişemiyorsunuz :
Üyeliğiniz aynı içerikli site reklamı yaptığınız için bitmiştir.
Süre: Hiç
.
:3:
valla açılır açılmaz hemen üyelik iptal oluyo tekrar pusuda bekliyolar ya bunlar resmen
söylerim ama sanırım gittisevkana mesaj atıp burda oldıuğumuzu solemelyiyzzzzz tatlımmm
hangisinin kahve rengisi, bide neden hoş durmuyo ki :uzgun:
sen bilirsin hepsini kullanırım diyorsan mantıklı bi set, ama bana hepsi birden gereksiz geliyor,
bebişimi yıkarım , nemlendiririm, pişik kremi tamam .. bence başka bişeye gerek yok..
ama fiyatı iyi sen bilirsin..ky:
saol tatlım benimmmmmmm