2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

karanfilimm

Aktif Üye
Tepki
247
yok bee benim gibi hanım hanımcık kız ne yapabilir ki ama içimi rahatlatacağım kesinnnn ilk önce göbek topicine uğrayacağım nasıl silecez ki kimse bakmasın ciciler felan ne olucak yaaaaaaaaaaaa:sarki::sarki:

ew tasıyoruz sankı cok komık yaaa:cokkomik::cokkomik::cokkomik:
aferın sıze kızzz kopmadık ya sayenızde

mymel

Daimi Üye
Tepki
371
bende bayıldım canımm gulayım sagolsunnn..anam dun zaten hewesım kursagımda kaldı oglusumu anlatamadımm kı sızee canımm ogluusmm 315 gr olmuss cok ttalıydı ellrını yuzune kapatmıs yatıyodu bendee 1kılo almısım he bu arada dun kendı dr gıremedım zaten 4saat bekledımm dogumdaydı ya baska hastaneye gttık ordakı tartıda 4kılo almıs cıktım sok oldum neyse annmde tartıldım kendı kıloma kawustumm:1::1:
maşallah oğlumuza
bu iş özgenin azmasına döndü ahahahah nisan bile yazamadım:1:
he valla iyice kaydım ben
kızlar didem in bir sorunu var diğer tarafa bakarmısınız.bebişte bir sorun çıkmış

anam bi bakalım

OP
perle

perle

Daimi Üye
Tepki
400
kahvaltımızı yaptık geldik :gulbis:

meryemmm güzel olmuşş bebeğim tickerın eline sağlık gülayyy

kızlar dün meryem gitti dr a bu hafta kimler gitcek damla ptesi gitcek ben ssalı sizde varmı

pazartesi benim de randevum varr:1:

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
bende bayıldım canımm gulayım sagolsunnn..anam dun zaten hewesım kursagımda kaldı oglusumu anlatamadımm kı sızee canımm ogluusmm 315 gr olmuss cok ttalıydı ellrını yuzune kapatmıs yatıyodu bendee 1kılo almısım he bu arada dun kendı dr gıremedım zaten 4saat bekledımm dogumdaydı ya baska hastaneye gttık ordakı tartıda 4kılo almıs cıktım sok oldum neyse annmde tartıldım kendı kıloma kawustumm:1::1:
ay maşallah semihimizee gerçi biz smeih dioruz da babanız hala ikna olmadı dimii
ben pazartesi 2.düzeye girecem saat 1,30-2,30 arası

ayy cnm yaaa nee güzellll yılmazda izin alcakmı işten

mymel

Daimi Üye
Tepki
371
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar