hepsi çok güzel canım güle güle giysin oğluşunuz. Kırmızılı olan tuluma ayrıca bayıldım
çok sağol cnm evet korsanlı
hepsi çok güzel canım güle güle giysin oğluşunuz. Kırmızılı olan tuluma ayrıca bayıldım
maaşallah babanıza
benimki böyle birşey görse babamıçok seviyorumu alır anneler gününde verirdi :1:
canım hepside birbirinden güzel maşallah
kızlar oğluşumun cicileri 2 tanede benim cicim))
özgemmmmmmmmmmmmmmmmm bayıldımmmmmmmmmmmmmmmmmm yaaaaaaaaaa
Canım bayıldım oğlanın cicilerine
babamız dün aldı :lilav::lilav:Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
evet evet uyguna aldım baya ama işte bu badilerden başka da bişey bulamadımlmaz:
canım kozyatağı carrefour un karşısında gidicek olursanız ayrıntılı anlatmaya çalışırım
çok teşekkür ederim cnm valla bende iple çekiyorum o gün bi gelse...bu hafta sonu bende ordaydım minik minik kabanlar vardı bayıldım bide pantolanlar yerim ben onları.genelde kız bebeklerine daha çok hitap ediyor orası
canım güle güle giydir oğluşuna hepsi birbirinden güzel bu ciciklerde bebişlerimiz nasıl olcak merak ediom yeriz onları yaa
Çok şeker şeyle bunlar amaaaaa kızlar sizlerin eklediği bu bebiş giysilerini gördükçe tekrar çocuk doğurasım geliyor:bebecik:
Canım mutlu günlerde kullnmanı nasib eylesin Rabbim:bebecik:
Ayyy cccc çok güzelll bunlarr yaa.Maşallah size.Güzel günlerde kullansın paşan-ciko
teyzeleri oğluşumun oyuncakları...
babamız dün aldı :lilav::lilav:Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
ay çok güzel bayıldım güle güle giysin annesinide hep çok sevsinbabamız dün aldı :lilav::lilav:Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
çok güzeller canım hayırlı olsun
teyzeleri oğluşumun oyuncakları...
çok sağol cnm evet inşaat mühendisi olsun dimi yakışır oğluma..:sila:İNŞAATÇI olacak çocuk sizin yüzünüzden :lululu: :lululu:
maşşallah çok güzel hepsi :lululu:
ay çok güzel bayıldım güle güle giysin annesinide hep çok sevsin
çok güzeller canım hayırlı olsun
ay ne cici bunlar çok eğlenerek oynasın inşallah annesi
bu hafta sonu bende ordaydım minik minik kabanlar vardı bayıldım bide pantolanlar yerim ben onları.genelde kız bebeklerine daha çok hitap ediyor orası
alinti yapmiyorum
Rabbim sag salim kucaginiza almayi nasip etsin meleklerinizi insaallah
güle güle iyi güünlerde kullanip giysinler büyüsünler
her birinizin cicileri ayri güzel
bizimde cinsiyetimiz 100de 100 belli olmayinca hala bisi almadik:ceeys:
İnciii kızının cicişlerine kızımla beraberr bayıldıkoldum olası pembelere canlı renklere bayılırdım zaten.kızımız olduğu için çokmu şanslıyız neyiz ayol:nanik:
bizde ekliycez yakında cicilerimizi:sirin:
güzel günlerde giysinler inşallah:lilav: