2011 Golden Globe ödül töreninde şıklar ve rüküşler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.922
.
haklısın aralarında en çok ben, olivia wilde,scarlett johansson ve jennifer lopezin son kıyafetini beğendim.

Olivia Wilde elbise güzel bende beğendim ama ayakkabının rengi falan çok uyumsuz keşke ayakkabılarını açıp göstermeseymiş :) zaten önceden giyilmiş bir elbise sanırım hiç yabancı gelmedi gözüme :kahve: Jennifer Lopez beyaz kıyafetini beğendim ama daha bilinmedik tasarım vurucu bir model olmasını daha çok isterdim yani Sandra Bullock tam hayal kırıklığı yarattı bende zayıflamışta sanırım duruşu falanda bozulmuş gibi geldi bana morali bozuk herhalde...

OP
okypete

okypete

Daimi Üye
Tepki
19.396
Olivia Wilde elbise güzel bende beğendim ama ayakkabının rengi falan çok uyumsuz keşke ayakkabılarını açıp göstermeseymiş :) zaten önceden giyilmiş bir elbise sanırım hiç yabancı gelmedi gözüme :kahve: Jennifer Lopez beyaz kıyafetini beğendim ama daha bilinmedik tasarım vurucu bir model olmasını daha çok isterdim yani Sandra Bullock tam hayal kırıklığı yarattı bende zayıflamışta sanırım duruşu falanda bozulmuş gibi geldi bana morali bozuk herhalde...

JLO nun kıyafetini çok beğendim...
zaten onun sevdiği tasarımcı zuhair murad imzalı bir kıyafet ki bu tasarımcıyı çok beğenirim.
olivie ninkinede bayıldım. Marchesa nın 2011 tasarımı. zaten ,tasarımlarını incelerken bu model aklımda kalmıştı. daha önce biri giydi mi,pişti oldumu birileriyle ,onu bilemeyeceğim..

donut

Daimi Üye
Tepki
1.467
megan inanılmaz düşüşte...

blog190111megan.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar