2011 Temmuz Anne Adayları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
G

guzelcem

Misafir
İNŞAALLAH canım İNŞAALLAH bugün saat 3 itibari ile kan tahlil sonuçum çıkacak kan uyuşmazlığı ile iple çekiyorum:dertli: :mendil::mendil::mendil:

OP
Arina

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Kan uyuşmazlığınız olup olmadığını daha önceden bilmiyor muydun canım? Sonuçta daha önce doğum yapmışsın, ordan bilmen gerekir diye düşünüyorum

G

guzelcem

Misafir
oğlum tunahanda tedbirli oldu kan uyuşmazlığı iğnesi vuruldu bana kürtajdan hemen sonra 72 saat içinde vurulması gereken bir iğne eşim vurdurmuşdu hiç sorun yaşamadım, bugün doktorumuzu aradık sebepde kan uyuşmazlığı değilmiş çok şükür 10 aralıkdaki pataloji sonuçu ve daha sonra bayramdan sonra rutin kontrole gidicem ALLAH İZİN VERİRSE seni bilgilendiririm.

OP
Arina

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Anladım, tekrardan çok geççmiş olsun; ama yine de seninde bu iğneden vurulman gerekiyor. Vuruldun değil mi?

G

guzelcem

Misafir
12 kasım cuma akşamı hastaneye doğumhaneye gitdim doktorum sağolsu karşıladı, devlet bu iğnenin masraflarını karşıladığını söylediler bana kan uyuşmazlığı iğnesinin evraklarını 6-7 kağıt imzalatdılar ve vuruldum bu iğneyi doktorum kanda pozitif bulguların çıkdığını söyledi telefonda hemen gelmemi söyledi ben ve eşimle birlikte gitdik çok şükürler olsun ki bunu atlatdık sırada 10 aralıkdaki patalojiden çıkacak olan sonuç sabırsızlıkla bekliyorum:ilknur::dertli:

G

guzelcem

Misafir
doktoruma neden böyle oldu ilk önce sorun yok dediniz şimdi ise hemen gelmemizi söylüyorsunuz dedim yenge hanım tahlilin tekrar yapılmasını ve titizlikle incelenmesini söyledim dedi sorunla karşılaşmak istemiyorum demiş doktor bey sağolsun içimize su serpdik rahatladık...

OP
Arina

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
3 Ekim'de olmuştum. Adet döngüme göre 3 - 5 Kasım olmam gerekiyordu. 5 Kasım sabahı yaptım.

Geçti mi senin adetin?

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
23ünde olmam gerekiyodu olmadım ama ne bilim korkuyorum kaptırmak istemiyprum kendimi benim baya bi umudum kırılmış valla onu farkettim olmicak gibi geliyp:mendil:

OP
Arina

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
2 gün geçmiş aslında yapabilirsin canım. Belirti falan var mı peki?

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
belli bi belirti yok işte ondan heralde dün çok halsizdim biraz midem bulandı ama adet olacağım zamanda olabiliyorum öyle bugün bişeyim yok mesela adet olacak gib de değilim hamile gibi de değilim nasılsa adet olcam die bekliyorum heyecanım bile yok ama içimden bişeyde ya hamileysen dio heveslendiriyo beni-kizgin

OP
Arina

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Canım herşeyin hayırlısı. İstersen test al ve yap. Ya da bekle:)

Yani ne desem boş sanırım. Heveslenmek istemiyorsun demi?

Ama umarım hamilesindir.

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
evet heveslenmek istemiyorum sonra adet olunca çocuk vardı da kaçtı beni kandırdı gibi geliyo ya çok garip bi duygu neyse bakalım ya biraz bekliyim olurum heralde:sim3:

OP
Arina

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Sen bilirsin birtanem; ama hevesiz ve umutsuzda olma.-hmm

OP
Arina

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Orası öyle tabii birtanem; ama ben inanıyorum bu ay tuttu tohum :kayris:

OP
Arina

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Hayırlı haberlerle gelirsin inşallah birtanem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar