2012 Şubat Anneleri Çekiliş Topiği

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
2012 Şubat ve Ocak anneleri, 9 aylık birlikteliğimiz içerisinde birbirimizden çok şey öğrendik, yeri geldi dertleştik, yeri geldi kahkahalarla güldük..

Yavaş yavaş sonlara yaklaşmaktayız..

Bu güzel zamanlarımızda birbirimize çam sakızı çoban armağanı bir hatıra bırakmak gerçekten çok güzel bir fikirdi..Bunun için öncelikle Tansel arkadaşımıza teşekkürü bir borç bilirim :utan:

Şimdi sizlerden ricam çekilişe katılan arkadaşlarım lütfen 20-40tl.limit arasındaki ihtiyaçlarınızı, ya da hoşlandığınız şeyleri veya eksiğinizi buraya yazmanızdır..
Aramızda nasılsa çekineceğimiz kimse yok hepimiz kardeş gibi olduk...
Hadi bakalım bekliyorum...Yarın çekiliş günü :beyazbayrak:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Tamam yazıyorum benden sonra hemen başlayın ok?

Sevgili bana hedaye alaca kişi...Benim aklıma gelen bir eksiğim kalmadı bebeğim maalisif üzgünüm...Ama beni bilirsin koca herif kıyafetlerinden çok hoşlaşırım O olmadı çorap tutucu gibi ilginç şeyler de hoşuma gider :D
Mesela beyaz converse arıyorum 6 aylık bulamıyorum, çakması kabuldür..Belki sen bulursun :D Sonracıma bandana olabilir kafası için beyaz ya da siyah...
Ne kadar açık yazarsam işin o kadar kolaylaşır
Tulum ihtiyacım kalmadı..Ama altlı üstlü 3-6 aylık pijama ya da eşofman takımları kabulümüzdür Gözlerinden hasretle öperim.:D

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Tamam hadi sayfalar artmadan yazın ihtiyaç, eksik ne varsa, sonradan arayan zorlanmasın...Kısacısı geyik için diğer tarafa go go :D

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Tamam yazıyorum benden sonra hemen başlayın ok?

Sevgili bana hedaye alaca kişi...Benim aklıma gelen bir eksiğim kalmadı bebeğim maalisif üzgünüm...Ama beni bilirsin koca herif kıyafetlerinden çok hoşlaşırım O olmadı çorap tutucu gibi ilginç şeyler de hoşuma gider :D
Mesela beyaz converse arıyorum 6 aylık bulamıyorum, çakması kabuldür..Belki sen bulursun :D Sonracıma bandana olabilir kafası için beyaz ya da siyah...
Ne kadar açık yazarsam işin o kadar kolaylaşır
Tulum ihtiyacım kalmadı..Ama altlı üstlü 3-6 aylık pijama ya da eşofman takımları kabulümüzdür Gözlerinden hasretle öperim.:D
süpersin azo çok açık olmuş vallahi helal olsun
Ay çok duygulandım ya gözlerim doldu he....

ben ağladım bile duygulanmak artık az kalıyo ayrılmıycaz buna inanıyorum doğurunca döncez geri belki bu kadar sık olmaz ama olsun kaybelmeyin bi yere

Şimdi seygili hedaye alacak teyzoş :huhuu:
oğlum eymenin eksiği çok bu konuda kimsenin zorlanacağını tahmin etmiyorum ne olsa kabulumuz fakat tarz şeyler hoşumuza gider sıradanlıktan uzak şirin cicilere bayılırız hiç almadığım bişi var aslında oğluma bulamadım henüz 2 tane kot aldım çocuğuma ama gömlek bulamadım 0-3ay yok hiçbiryerde dediğim gibi eksik çok ne alınsa makbule geçer şimdiden göndercek teyzemize teşekkür ederizz.her baktığımızda hedayenizi hatırlıycaz bir ömür boyuda saklıycaz :D
not:bebek şekeri mevcutsa hatıra bir adette şeker istiyoruz
bana çıkacak kişide kabul ederse ay başından sonra hedeyesini şekerinide yollarım yoksa şekersiz gönderebilirim :utan:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Ben de yazayım madem sevgili beni çeken kişiye neyim eksik Azoştan.
Aklıma ilk evvela gelen emzirme sütyeni içime dert olduğu için :D
Ehheheheheh :D Neyse bu şakaydı tabisi:cokkomik:

Mesela ben boğulma önleyici yastık alacaktım henüz almadım onu.O olabilir.
Sonra uzun kollu sweatshirt, ne bileyim hırka-penye hırka gibi bişiler olabilir, uzun kollusundan.
Tulum olabilir ama 0-3 çok var, 3-6 olabilir :D
Bunlar benim önerim, sen ne istersen olur bebem tabisi :huhuu:

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
çekilişte beni çeken şanslı bir okadarda saygı değer kişi:)
ıhııııı ıhııııı ıhııııııııııııııı ses bir ki deneme kontrol:):):)
valla ben sen ne alırsan kabulümdür..daha eksiklerim ziyadesiyle mevcut çünkü biliyonuz ben sizden çok sonra doğurcam gönlünden ne koparsa yanee:Dok öpüldünnnn:):):)

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
çekilişte beni çeken şanslı bir okadarda saygı değer kişi:)
ıhııııı ıhııııı ıhııııııııııııııı ses bir ki deneme kontrol:):):)
valla ben sen ne alırsan kabulümdür..daha eksiklerim ziyadesiyle mevcut çünkü biliyonuz ben sizden çok sonra doğurcam gönlünden ne koparsa yanee:Dok öpüldünnnn:):):)

Örnek ver çabuk çabuk...

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
sevgilii hediye alacaakk teyze namzetii,simdidenn yanacıklarınızdann kızımla bir öperr tesekkürü borcc bilirizz... bizim kızcemizinde bi eksigi kalmadıı malesef diyecektimm kii aklımıza geldi. biz kızımızaa hiçç elbise almadıkk.. senn ona yazın giyebilecegii yani 3_6 bir elbise hedaye edebilirsinn.. etegin altındann fırlamıss tontişş popişinii sevdikcee seni hatırlarr kulaklarınıı cınlatırızz. sona da oyuncak bebiklerimizden birine giydirir ömür boyu öle saklarızz.. :D öpüyoruzz kocamann simdidenn

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar