2012 Şubat Anneleri Çekiliş Topiği

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
sevgili topikdaşlarım,
ben de oğluma her bişeyi aldım sanıyordum ama mesela kot almadım, 3-6 ay ya da 6-9 ay da olabilir, yazın gezmeye giderken giydiririm :)
pijama da almadım ayrıca, o da olabilir seçenek. ama 0-3 ay olmasın please, çok şey almışım bu aylar için...

ama tabisi ne alınsa kabulümüzdür...şimdikten teşekkür ederiz.

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
düşündüm düşündüm aklıma sadece kot slopet geldi bize çıkacak şanslı teyzemize duyrulur yada içinizden ne geliyorsa oda olar tabisi bebek şekeride isteriz:) nazodan kopya çektim baharlık montda olabilir

demetmania

Daimi Üye
Tepki
269
bize hedaye alcak sevgili teyzemizz:utan:
bizde çoğu eksiğimizi hallettik sayılır...ama boğulma önleyici yastığımızı daha almadık o olabilir..yada 3,6 aylık pijama takımı da olabilir....aslında teyzemiz bizim için ne beğendiyse o da olabilir..bi kesinliğimiz yook..şimdiden çok teşekkür ettikk-rgulu

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
ayrıca ben de isterim bebek şekeri ama ben gönderemeyecem çünkü henüz yokkkkkk.

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Çok saygıdeğer teyzecim, öncelikle ellerinden öperim :D

Annem diyor ki; benim aslında pek bi eksiğim yokmuş. (Tabi bu annemin fikri. :D ) Ama madem bu organizasyonu biz bebekler için yaptınız o zaman ben de annemin unuttuğu ama benim aklımda olan şeyleri söyleyeceğim; mesela annem bana alt açma almayı unuttu, şöyle mor gibi, lila gibi bi renkte biraz süslü bişey olabilir. Bu renk olmazsa krem ya da kırık beyaz da olabilir. Ha bide yanları biraz yüksek olursa belki ben de daha rahat durabilirim içinde. :utan: Sonracııımaaa annem bana gezmelere giderken giydirmek için 3-6 aylık hiç bişe almadı. Ne elbise ne kot ne gömlek... Bide diyo ki, hele o zaman gelsinmiş, benimle birlikte çıkıp alıcakmış. Ben yer miyim bu numaraları pışşııııııık. -rgulu O almazsa şeker bal teyzelerimden biri alır. :huhuu:

Şimdilik benden bu kadar. Haaa unutmadan annem diyor ki, çekiliş için kim kime çıkmış bilmek istermiyiz mi ne öyle bi soru varmış, sizin ortak kararınıza uyarmış ben bişe anlamadım ne demek istedi ama siz anlarmışsınız :D

Hepinizi kocaman kocaman salyalı ağzımla öpüyorum... :huhuu:

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
sevgili teyzelerimiz öncelikle hepinize ayrı ayrı tesekkür ederiz...9 aylık bu tatlı süreçte bizi yalnız bırakmadınız.2.bebeğim olmasına rağmen cok sey öğrendim hepinizden.çekilişte bizi kim çekerse,bize ne alırsa cok mutlu olacağımız kesin.bizim tulum,pijama eksiğimiz kalmadı.6 aylık olana kadar giyebilecek bir çok kıyafetimiz oldu.fakat bahar aylarında sokağa cıkarken giyebileceğimiz kapişonlu cok kalın olmayan montumuz yokmuş :D renk tercihimizin ilk basında da beyaz gelmekte.
şimdiden henüz bilmediğimiz bize hediye yollayacak teyzemize cok tesekkür ederiz.önemli olan bizi düşünüp alması der ve ömrümüzün yettiğince hediyenizi saklayacağımızıda bilmenizi isteriz.teyzemizden gelen her hediye kabulumuzdur..

mannak

Aktif Üye
Tepki
177
kızımınn güselll teyzeleriiii
böle biraz garip oluyo utanıyom söylemeye ekksiklerimizi yaa :lilav::lilav::lilav::lilav::lilav:

ama alacak kişiyide düşününce yazmak daha mantıklı gelioo

benim kızımında şöle cicili bicili bi alt açmaya
yada
hani şu kabartmalı yada bubble battaniye diolar sanırım öyle battaniyeye ihtiyacı vayyyy

amaaa bize hediye alacak teyzemizin gönlünden ne geçiyorsa onu almasıda bizimm içinnn çoooookkk makbule geçerr

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Kızlar bu hediye fikrini verip, çok ilgilenemedim. Azocum teşekkür ederim organizasyon için uğraştın..

Öncelikle bana gelecek hediyenin bende hatıra olacağnı bilmenizi isterim.. İnsanın yüz yüze görüşmediği birinden hediye alması çok hoş..

Hediye ile ilgili şunu isteyebilirim.. Genellikle 0-3 aylık almışım. Kıyafet 3-6 aylık olursa daha fazla giydiririm inşalalh..

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
hepinize gurban olam ben be. sanal alemmiş bi daha nerde karşılacakmışız da bilmem neymiş de sahteymiş bu dünya da o yüzden ne gerek varmış bu kadar bağlanmaya.

şu 7,5 aylık süreçte derdiniz derdim, sevinciniz sevincimiz oldu... kendi canım kanlarım çalmadı da kapımı her sabah sımsıcacık gülümsemeyle km. uzaktan bi günaydını esirgemediniz bizden.

kime çıktık bu çekilişte bilmiyorum ama ne alırsan al gardropumuzun en kıymetli parçalarından biri olacak o'nu biliyorum... gönlünce, keyfince, içtenlikle aldığın her parça kabulumuzdür. yeri ayrıdır bambaşkadır...

gökçe ve demir aden'den sevgilerle...

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Ayyy dostluğumuza nazar değmesin...
Farklı farklı şehirlerdeyiz, çok şeyler paylaştık..
Bundan sonrada bebişleri büyütürkende paylaşmak istiyorum..
Mesela bebiişler ek mamaya geçmiş, azocum kuzey oğlana halleyli pasta yapıyor:)
İyiki varsınız ya...

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Ayyy dostluğumuza nazar değmesin...
Farklı farklı şehirlerdeyiz, çok şeyler paylaştık..
Bundan sonrada bebişleri büyütürkende paylaşmak istiyorum..
Mesela bebiişler ek mamaya geçmiş, azocum kuzey oğlana halleyli pasta yapıyor:)
İyiki varsınız ya...

:) kendi gibi abur cubur delisi yapacak çocuğu kesin...

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
bunlar nazo teyzemizin bize aldıkları çok teşekkür ediyoruz montumuza ve patimize bayıldık sağolsun banada çok kokoş bi anahtarlık almış ayrıca şekerimizde çok şık

Oyyy dünürüme bak ne kadan zevkliiii ya..Güle güle giydir inşallah laylacım çok güzeller, hele mont süper :utan:

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
bunlar nazo teyzemizin bize aldıkları çok teşekkür ediyoruz montumuza ve patimize bayıldık sağolsun banada çok kokoş bi anahtarlık almış ayrıca şekerimizde çok şık

hep güzel günlerde kullanın inşallah.çam sakızı çoban armağanı işte.kullandıkçada bizi hatırlayın :eek:ys:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar