2012 Şubat Anneleri

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589

ayyy inşallah simuşum bunaldıgımı görüyo benim adam biraz numunede simuşum dogumdan sonra huy degiştirdi adamcagız beni ev kuşu etti kapıdan dışarı çıkamıyoz gibi bişi elli tane sual izin istemeler filan kendimi parmaklıklar ardındaki hapishanede hissediyorum camdan bakıncada bu tastikleyip onaylıyor bunu

kız kumu süper dimi???
dediğin gibi hareketliliği kaldıramayız artık kaz dağının havası türkiyede başka hiç bir yerde yok mor bir hava dalgası iine çekince adamı bayıltıyor duymuşmuydun? doruklarına çıktımda kaz dağının fena çarpıyo adamı ama gerçekten yarın birgün çoluk çocuk muhabbeti evlendirince kabuguma çekilecegim bir yer yazın sakin kışın mis gibi bir havası var

Kızkumu güzel gerçekten... Kaz dağının mor hava dalgasını da hiç duymamıştım. Çok merak ediyorum zaten o tarafı da... Suyu çok soğuk diye bir türlü cesaret edip gidemedim... Mersinin nerdeyse 30 derece olan suyuna alışık olunca :)

Eşin keşke vazgeçse böyle olmaktan... Neden böyle olduki acaba? :(

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
son model şekerim bunlar :D yerim ben onların totolarını bileeee

valla gönderiim. zaten azcık zor hazırlamışım. kendimi çabuk okuyarak affettiriyim dediydim. son 5 kağıt :D eşim sağolsun :D puanları topladı en azından

Sorular zorsa azcık bol not vereydin çocuklara. Yazık kıııııız :D :D

Neyse canlar... Size doyum olmaz. Benim herif bana çığırmadan ben de yatağın yolunu tutayım. Nasılsa 1 bilemedin 2 saat sonra birinci seans için ayakta olucam... Hepimize hayırlı huzurlu uyku dolu geceler. Öperim:ask:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Kızkumu güzel gerçekten... Kaz dağının mor hava dalgasını da hiç duymamıştım. Çok merak ediyorum zaten o tarafı da... Suyu çok soğuk diye bir türlü cesaret edip gidemedim... Mersinin nerdeyse 30 derece olan suyuna alışık olunca :)

Eşin keşke vazgeçse böyle olmaktan... Neden böyle olduki acaba? :(
altınoluk mukemmel tavsiye ederim soguk su insana dinçlik verir alışırsın hasta olanı pek görmedim suyuna gelince havuz suyu nasıl berraktır suyun dıbı ufak taşlı olunca deniz alabora olmuyo dutgun ve berrak kalıyo tuz oranıda marmara ile akdenizin çok ortası ne bilim assos,burhaniye,sarımsaklı ayvalık sahili altınoluk yağcılar koyu olarakta bilinir o taraf gerçekten görülmeye değerr ordan sonrada zaten aşık oldugum yer marmaris,akdenizde antalya kemer ama işte yaz ortasında tercih etmem nemden sebep insan malak gibi güneşlenemiyor bile ter içinde kalıyo

buldumcuk oldu balım 10 sene çocugu olmayan insanlar olunca herşeyden sakınır ya heh onlar gibi aynen yok çocuga nazar deger yok havası değişlir hasta olur bilmemne...bana karşı bir tuhaf davranmalar gezmeye ne meraklısın gibi tavırlar bebeği olan insanlar gibi evde oturmayı bilmiyomuşum görende hergün dışarda sanır beni... bazen bebek yapmaya hazır değilmişsin diyo mantıgı bu çocuk 1-2 yaşına gelinceye kadar evde durucakmışım... kafada huniyle gezdircek beni haberi yok eymen de sağolsun kuzum benim hiç kolay bi bebek değil

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
:) Torbayı ben de bilmiyorum. Hiç gitmedim. Zaten kesin değil Bodrum ayağı. Çünkü içmelerde süper bi yer buldum ve tatilin tamamını orda da geçirebiliriz. Gerçi ben tek 1 yere gidince bişe anlamıyom tatilden... Denizi neden yasakladı anlamadım... Millet 2 aylık bebeğini sokuyo denize alalallalaaaa :acep:

Ay benim koca da uyusa keşke. Adam başımda "hadi ne zaman yatıyoz" deyip duruyo. Git yat diyom gitmiyo da :D :D

bilmem sokma dedi
neresei içmeler'de
ay benimki de öleydi de şimdi şimdi rahat bıraktı beni
ben de sinir olurdum hadi ne hadi yatalım ee git yat
ii tamam ama çabuk gel bekliorum
ulen yastığa çeyrek kala uyuyon benine bekliyon :D

sağlık ocağında canım. aile hekimimiz komşum, gerek yok aşı için doktora demişti :( sadece rotayı kendi doktorumuz yaptı...

ben de 30 mayısta idrarda 31mayısta kanda 2 haziranda da ultrasonda netleştirmiştim. ne günlerdi teyyyy teyyy 55:

ay bir yandan da yazılı okuyorum, 12ye kadar e-okula gircem dedim bebelerime. yetişmiycek sanırım, galiba, yanılmıyorsam :vecihi:

rota ağızdan zaten onu biz de yaparık :D
ben reglime 10 gün vardı nerdeyse 6 tane falan idrar testinde çıkmıştı

bol keseden ver 0,5 0,5 kırma ölelerine uyuz olurdum :)

6- bilemedin 6buçuk, hadi anne bi kıyak geçeyim derse 7.
sonuncusu pek az oluyor :D

ohhhh-A hiç uyanmadan mı

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
bilmem sokma dedi
neresei içmeler'de

rota ağızdan zaten onu biz de yaparık :D
ben reglime 10 gün vardı nerdeyse 6 tane falan idrar testinde çıkmıştı

bol keseden ver 0,5 0,5 kırma ölelerine uyuz olurdum :)

ohhhh-A hiç uyanmadan mı

çüşünüz diyorum şekerim. uyanmaz olur mu? o sabah kalkış vakti. arada 2-3 sefer uyanıyor. sabah o saatten sonra 9a kadar uyumaz :D

verdim gitti valla :D bugün sordular. kaç soru kağıdı var diye? a-b-c-d mi yaptınız dediler. yok dedim. ben o kadar tembel bir öğretmenmiyim. a-b-c-d-e-f-g-h yaptım. pes hocam, her birimize ayrı sınav hazırlasaydınız dediler. Tuna'ya dua edin siz, o olmasa hazırlardım dedim :D :D herkese yaymışlar bunu. littlesunshine hoca 8 farklı soru kağıdı hazırlamış diye 55: a-b yi zor hazırladım halbuki :D sınav da 3 sayfa olunca, ne kopyaya vakitleri, ne de 8 kağıdı duyunca istekleri oldu, her sınavdan erken çıkan öğrencilerim 10 dk için yalvardılar. kötü bir öğretmenim ben dimi ? :vecihi: evet evet öyleyim :D her sınıfta 3er öğrenci zayıf ama, gerisi hep 3ün üstünde :D olur o kadar...

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589

altınoluk mukemmel tavsiye ederim soguk su insana dinçlik verir alışırsın hasta olanı pek görmedim suyuna gelince havuz suyu nasıl berraktır suyun dıbı ufak taşlı olunca deniz alabora olmuyo dutgun ve berrak kalıyo tuz oranıda marmara ile akdenizin çok ortası ne bilim assos,burhaniye,sarımsaklı ayvalık sahili altınoluk yağcılar koyu olarakta bilinir o taraf gerçekten görülmeye değerr ordan sonrada zaten aşık oldugum yer marmaris,akdenizde antalya kemer ama işte yaz ortasında tercih etmem nemden sebep insan malak gibi güneşlenemiyor bile ter içinde kalıyo

buldumcuk oldu balım 10 sene çocugu olmayan insanlar olunca herşeyden sakınır ya heh onlar gibi aynen yok çocuga nazar deger yok havası değişlir hasta olur bilmemne...bana karşı bir tuhaf davranmalar gezmeye ne meraklısın gibi tavırlar bebeği olan insanlar gibi evde oturmayı bilmiyomuşum görende hergün dışarda sanır beni... bazen bebek yapmaya hazır değilmişsin diyo mantıgı bu çocuk 1-2 yaşına gelinceye kadar evde durucakmışım... kafada huniyle gezdircek beni haberi yok eymen de sağolsun kuzum benim hiç kolay bi bebek değil

Bak şimdi daha çok merak ettim oraları... Olmadı seneye gidelim bakalım :)

Kız yazık kız eşine de... Demek çok seviyo oğlunu, gözünden sakınıyo... Ama yine de sana biraz alan bırakmalı bence.. Yoksa sen dayanamazsın. Hem çocuk yapmaya bence benden daha hazırdın ki halen de öyle düşünüyorum. Ben 32 yaşındayım ve Allah affetsin ama bazen erken mi davrandım acaba diyorum çocuk için. Ay ne biliim ya bence insan, hele hele rahatına, özgürlüğüne düşkün biri sanki bana hiçbi zaman hazır hissedemezmiş gibi geliyo... :eek:ys:

bilmem sokma dedi
neresei içmeler'de

İçmelerde Martı'nın otelleri var 2 tane, yanyana ikisi. Biri Martı Resort biri de Martı La Perla mıydı ne. La perla 16 yaş üstü çocuk alıyo, daha küçükleri almıyo. O yüzden kısmet olursa inşallah resorta yaptırdık bakalım rezervasyonu. Senin koca da mı kafayı yastığa kor komaz uyuyo :D :D Benimki maşallah öyle de... Sonra ben onun horultuları arasında uyumaya çalışıyom :D

çüşünüz diyorum şekerim. uyanmaz olur mu? o sabah kalkış vakti. arada 2-3 sefer uyanıyor. sabah o saatten sonra 9a kadar uyumaz :D

verdim gitti valla :D bugün sordular. kaç soru kağıdı var diye? a-b-c-d mi yaptınız dediler. yok dedim. ben o kadar tembel bir öğretmenmiyim. a-b-c-d-e-f-g-h yaptım. pes hocam, her birimize ayrı sınav hazırlasaydınız dediler. Tuna'ya dua edin siz, o olmasa hazırlardım dedim :D :D herkese yaymışlar bunu. littlesunshine hoca 8 farklı soru kağıdı hazırlamış diye 55: a-b yi zor hazırladım halbuki :D sınav da 3 sayfa olunca, ne kopyaya vakitleri, ne de 8 kağıdı duyunca istekleri oldu, her sınavdan erken çıkan öğrencilerim 10 dk için yalvardılar. kötü bir öğretmenim ben dimi ? :vecihi: evet evet öyleyim :D her sınıfta 3er öğrenci zayıf ama, gerisi hep 3ün üstünde :D olur o kadar...
:evet: yazık kız bebelere :utan:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
evet cnm koyu yeşil bazen açık ela

ayyy benimm kısımında yesil ela bi karısıkkk.. insallahh böle kalırlarrr:huhuu:
lidırımaaa pek güzel bi gelin yetistiriyorumm:D
bu arada başbakanın açıklamalarını duydunuzmuu....deli oldum yaa...demekki bizim topikte çoğumuz katil ilan edildikk..:ciklet:

ne dimiş? ya ben seyi duydum artık özel hastahaneye sezeryan parası vermicekmiş. deli oldum yaa. ben 40 hafta bekledim, yetmedi 4_5 saat suni sancı cektimm. olmayınca olmuyo işte gittim sezeryan oldum yine. cocuun boynuna kordon dolanmıs inememiş. simdi benim sucum ne dr un sucu ne. suyum da gelmişti. sezeryan olmucam da napcam:eek:ys:

selam kızlarr...liva hanım bugün ilk dönüşünü yaptıı... ya bu kızlar ne baba aşığı yaa..deli oluo babasına agular bağırmalar felann:D bu arada bugün livaya dayanamayıp ağzına vurarmış gibi sewdim böle başını felan...kusum dövüoum sandı galiba ay nasıl dudaklarını bükerek ağlamaya başladı..içim gittii balığımaa..saatlerce konuştukta affettirdim kendimi sonundaa :D

gözünüz aydınn cnmmm masallahh kuzuya.. darısı emeklemelere insallah:utan:
4. ay aşısını olduk Selim çok huysuz. Eşimde ağrı kesici verme konusunda direniyor. Aşının tutmasını engelleyebilir fealn diyor. Ya ne zor çoçukbüyütmek. Biraz önce 7,5 aylık bebeği olan arkadaşımla konuştum bizimki diş çıkarıyor çok kötü çok huysuz diyor.

bende ilk asıda vermemiştim balım. görümcem bi yandan esim bi yandan ası tutmaz vs die baskı baskı cocuk 3 e kadar inlemişti hatırlıyosan. bi sonraki muayenede dr a dedim biz ilacı vermedik atesi 38.3 oldu sonra dstü ama cok huysuzlandı falan die. vermeliydiniz verin yani düsünmeyin öyle dedi. bi sonrakinde esime de sormadım verdim huzurlu huzurlu uyudu bebem. dogru mu yanlıs mı bilmiyorum da dr a güvendim işte:tskler:
ecrinim hiç tatlı ve hamurişi yemedim. 1-2 haftadır vetemiyorum. iştahım açık hele emzirince bişeyler yemek istiyorum. bu aralar yürüyüşe başladım inşallah fayda eder. ben ayda 2 kilo versem yeter diyorum. eylüle kadar eski kiloma immiş olurum.

ekmek,makarna ve pilav yedin mi cnm? bana da yeter yaa ayda 2 kg. cok da gözüm yok vala. 1 yıl sürsün ama zayıflayayım

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
selam kızlar
cok uzgunum cunku hasta oluyorum..
bademciklerim acıyo,eklem yerlerim ve basım agrıyo,uykum war...

ama gelipte hem bana hem kıızma bakıcak bi Allah'ın kulu yok...bi corba yapıcak,kızımla ilgilencek (bu arada da ben uyurdum) kimse yok..
ne zavallıyım ben yaa :mendil::mendil::mendil:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
selam kızlarr. dün spiralim takılmadı. ama spiral taktırmıs kadar oldum. muayene etti, smear aldı, vajinal ultrasonla baktı. muayene ve smear esnasında baya cnm yandı. haklısın biraz canını yakıyorum ama hemen bitecek dedi. anestezi önermiyorum spiral bu muayene işleminin biraz daha zoru ama dayanılmıcak bişi degil dedi. ama bu da cok acıdı dedim. evet ama anesteziye degmez onunda cok yan etkisi ve tehlikesi var sonucta 5 dk kendini sıkıcaksın dedi. peki dedim.zaten olagandısı bişi olursa zorlamam alırım anesteziye dedi. ama yusuf yusufum yani:eek:ys:

herseyim gayet iimiş. dedim agrım oldu kasıklarımda cok blantım oldu vs ama test negatif cıktı rahatladım. korunma seklini güvenli bulmadı tabi. yumurtlama baslamıs rahimde ıslanmıs cok dikkat et kaza olmasın dedi ne demekse ıslanmak. sanki en fazla 15 güne regl olcak gibisin takmayalım bekleyelim olmazsan da önce kana gebelik testine bakarız negatifse söktürücü veririm öyle takarız dedi. ama meger ben kadını bekliyomusum demek kii dn aksam regl oldum hayırlısıyla:evet: persembe saat 2 ye randevu verdi bugün takılsın da bitsin su iş. ama o kadar cok agrım var ki anlatamam belden ve kasıktan oyuyolar sanki dahası tutupp cekiyolar asagıya gibi:( hayırlısı artık

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
selam kızlar

ama gelipte hem bana hem kıızma bakıcak bi Allah'ın kulu yok...bi corba yapıcak,kızımla ilgilencek (bu arada da ben uyurdum) kimse yok..

gecmiş olsun balımmm:utan: hasta olmak ne büyük lüksmüş demi. gecen bi atesim cıktı dört döndüm evde tavuk suyu corba, nane limon, ada cayı vs. allahtan gecti hemen. yoksa halimiz nice olurdu:korkak:

sende tavuk suyuna corba yap hemen, ıhlamur iç, nane limon iç.

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
selam kızlarr. dün spiralim takılmadı. ama spiral taktırmıs kadar oldum. muayene etti, smear aldı, vajinal ultrasonla baktı. muayene ve smear esnasında baya cnm yandı. haklısın biraz canını yakıyorum ama hemen bitecek dedi. anestezi önermiyorum spiral bu muayene işleminin biraz daha zoru ama dayanılmıcak bişi degil dedi. ama bu da cok acıdı dedim. evet ama anesteziye degmez onunda cok yan etkisi ve tehlikesi var sonucta 5 dk kendini sıkıcaksın dedi. peki dedim.zaten olagandısı bişi olursa zorlamam alırım anesteziye dedi. ama yusuf yusufum yani:eek:ys:

herseyim gayet iimiş. dedim agrım oldu kasıklarımda cok blantım oldu vs ama test negatif cıktı rahatladım. korunma seklini güvenli bulmadı tabi. yumurtlama baslamıs rahimde ıslanmıs cok dikkat et kaza olmasın dedi ne demekse ıslanmak. sanki en fazla 15 güne regl olcak gibisin takmayalım bekleyelim olmazsan da önce kana gebelik testine bakarız negatifse söktürücü veririm öyle takarız dedi. ama meger ben kadını bekliyomusum demek kii dn aksam regl oldum hayırlısıyla:evet: persembe saat 2 ye randevu verdi bugün takılsın da bitsin su iş. ama o kadar cok agrım var ki anlatamam belden ve kasıktan oyuyolar sanki dahası tutupp cekiyolar asagıya gibi:( hayırlısı artık

hehe hadi hayırlı olsun :D bak kadın iki kurcalamıs gelivermis hihi

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
gecmiş olsun balımmm:utan: hasta olmak ne büyük lüksmüş demi. gecen bi atesim cıktı dört döndüm evde tavuk suyu corba, nane limon, ada cayı vs. allahtan gecti hemen. yoksa halimiz nice olurdu:korkak:

sende tavuk suyuna corba yap hemen, ıhlamur iç, nane limon iç.

hıhı ıhlamur yaptım zaten o yumusatıyo bademciklerimi bogazımı baya..bi tane de parol ictim napayım agrılarım gecsin diye yoksa cocugu kucaklicak gucum bile yok :(

biraz toparlarsam bi corba yapabilirim belki bakalım :dertli:

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
selam kızlar

hasta olmuş ve henüz tam atlatamamış biri olarak seni çok iyi anlıyorum geçen hft biri gelse de şu çocuğu alsa bana bir çrb getirse diye beklemiştim, ve de oğlumu kaldıramıyordum bile ağrı sızıdan... Allah yardımcın olsun, çok geçmiş olsun, ama şimdiden dr a git, ben gitmedim ama antibiyotik almadan geçmedi, bademciklerim kulağıma vurdu bir gece kulak ağrısından uyuyamadım, eşimi gece 2de eczaneye gönderdim, antibiyotiğe başladım, ağrı kesici içtim de öyle uyudum. 3-4 gündür antibiyotik alıyorum da yeni toparlıyorum...

tekrar geçmiş olsun, tedbirini önceden al, inşallah çabuk atlatırsın.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Kýzlar siz þimdi burdasýnýz ya... Sizin bebeler sabah kaçta uyanýcak ve dolayýsýyla siz kaçta uyanýcaksýnýz?
Benim yavrus bundan bir birbucuk ay once sabah ona kadar uyuyodu biliyomusun simusum.nazar mi oldu nedir artik yedi bucyk sekiz gibi ama buna da hamdolsun.masallah diyim.ama sanirim mama daha uzun tok tuttugundan.
kýzlaaaar,

caným çok sýkkýn. Tunanýn bu ayki aþý yerinde-sanýrým karma olan- beze oluþmuþ. az önce yapan hemþireyi aradým. çok rahat. olur öyle sorun yok dedi. daðýlýrmýþ kendisi.biraz kolonya basabilirsin istersen dedi. ama hiç rahat deðilim. perþembe yaptýrdýk geçmesi gerekmezmiydi? emzirirken farkettim, ödüm koptu çünkü kemik ucu sandým baþta :( :( :( of Allahým miniðimi koru ya :iyyyy: benim kardeþim yanlýþ iðneden nerdeyse sakat kalýyordu, Rabbim esirgesin, çok korkarýz biz öyle þeyden. annem de ben de mahvolduk farkettiðimiz dakikadan beri :(
Canim cok gecmis olsun sen doktoruna danismadan bisey yapma bence...telefonla ulasabilirsin belki....
Kýzlar, geçen yýl bugünlerde hepimiz yavrularýmýzýn müjdeli haberlerini almýþtýk... Hatýrlatayým dedim...:huhuu:
Benim 26mayisi 27mayisa baglayan geceydi ilk idrar testi yapisim. 27si esimin dogum gunuydu testi paketleyip hediye etmistim kizimizin agzindan bi mektupla.ay gozlerim doldu bak.
Ertesi gun bi test daha,sonra kan testi 28inde.düsük deger cikti diye bir test daha sonra dis gebelik suphesiyle 29 mayisya detayli transvaginal usg ye girdim ve düsük yaptigim soylendi.ikinci düsügüm olacakti.radyolojinin kapisinda "demek ben hamile kalabiliyorum ama bebekleri tutamiyorum." diye dusunmistum umutsuzca hic unutmam.sonra esim farkli bi doktora gitmek istedi ve o doktor tam bir yil once bugun bana bunun dusuk olmadigini gec döllenme ile hamile oldugumu soyledi.bir hafta sonra kese icin cagirdi.3 haziranda hemde idrara sikisik olmadigim halde ve abdominal ultrasonla kese gorundu.o ginku duygularimi tarif etmem imkansiz ama su an yazarken bile hissettim o heyecanin aynini. 16 haziran 2011de de dünyanin o en guzel musikisi, rabbin en buyuk mucizesi kalp atislarini duymustuk...

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
ayyy benimm kısımında yesil ela bi karısıkkk.. insallahh böle kalırlarrr:huhuu:
lidırımaaa pek güzel bi gelin yetistiriyorumm:D

ne dimiş? ya ben seyi duydum artık özel hastahaneye sezeryan parası vermicekmiş. deli oldum yaa. ben 40 hafta bekledim, yetmedi 4_5 saat suni sancı cektimm. olmayınca olmuyo işte gittim sezeryan oldum yine. cocuun boynuna kordon dolanmıs inememiş. simdi benim sucum ne dr un sucu ne. suyum da gelmişti. sezeryan olmucam da napcam:eek:ys:

gözünüz aydınn cnmmm masallahh kuzuya.. darısı emeklemelere insallah:utan:

bende ilk asıda vermemiştim balım. görümcem bi yandan esim bi yandan ası tutmaz vs die baskı baskı cocuk 3 e kadar inlemişti hatırlıyosan. bi sonraki muayenede dr a dedim biz ilacı vermedik atesi 38.3 oldu sonra dstü ama cok huysuzlandı falan die. vermeliydiniz verin yani düsünmeyin öyle dedi. bi sonrakinde esime de sormadım verdim huzurlu huzurlu uyudu bebem. dogru mu yanlıs mı bilmiyorum da dr a güvendim işte:tskler:

ekmek,makarna ve pilav yedin mi cnm? bana da yeter yaa ayda 2 kg. cok da gözüm yok vala. 1 yıl sürsün ama zayıflayayım

Ecrinim aşıdan sonra ağrı kesici verilmesi konusunda doktorların net birşeyi yok. Eşim doktor olunca o vermeyelim dedi bende bişey diyemedim. Adamın mesleği bildiği bişey vardır dedim. Eşim sabaha kadar Selimin başında bekledi ateşini ölçtü su ile sildi. Bir ara ateşi 38'e çıktı. Şimdi iyi şükürler olsun.

Canım ben artık pirinç pilavı yemiyorum onun yerine bulgur yiyorum. Ekmeğide tem bugday yada kepek yiyorum. Ama ekmeği kesmek olmaz sakın öyle yapma.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
hıhı ıhlamur yaptım zaten o yumusatıyo bademciklerimi bogazımı baya..bi tane de parol ictim napayım agrılarım gecsin diye yoksa cocugu kucaklicak gucum bile yok :(

biraz toparlarsam bi corba yapabilirim belki bakalım :dertli:

Gecmis lsun canim. Soguk alginliklarinda ben hep sut bal tarcin yaparim. Cok iyi gelir sicak sicak.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Kizlar soyle birsey kesfettim. Ada gunduz uykularinda uyandiktan sonra uykusu acilmaz ve yeniden dalabilirse 2-2,5 saat uyuyor kesintisiz.

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
hasta olmuş ve henüz tam atlatamamış biri olarak seni çok iyi anlıyorum geçen hft biri gelse de şu çocuğu alsa bana bir çrb getirse diye beklemiştim, ve de oğlumu kaldıramıyordum bile ağrı sızıdan... Allah yardımcın olsun, çok geçmiş olsun, ama şimdiden dr a git, ben gitmedim ama antibiyotik almadan geçmedi, bademciklerim kulağıma vurdu bir gece kulak ağrısından uyuyamadım, eşimi gece 2de eczaneye gönderdim, antibiyotiğe başladım, ağrı kesici içtim de öyle uyudum. 3-4 gündür antibiyotik alıyorum da yeni toparlıyorum...

tekrar geçmiş olsun, tedbirini önceden al, inşallah çabuk atlatırsın.

tsk ederim cnm sagol insallah antibiyotige falan gerek kalmaz zira dedigim gibi ben bi yatarsam mahvolurlar esim de kızımda valla kimse gelemez ki..
simdi bi corba yapıcam bakalım nası yapıcam..aslında direncliyimdir ben en son ne zaman hastaneye bile gittigimi hatırlamıyorum hastalandıgım icin..(cok sukur)
ama oldu bi kere..bol bol ıhlamur iciyorum ve sanırım sutu de cogaltıyo cunku ilk defa dun gece hirayı emzirirken digerinden aktı ıslandı bluzum..bayadır olmuyodu bu olay.. :tskler:

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Benim yavrus bundan bir birbucuk ay once sabah ona kadar uyuyodu biliyomusun simusum.nazar mi oldu nedir artik yedi bucyk sekiz gibi ama buna da hamdolsun.masallah diyim.ama sanirim mama daha uzun tok tuttugundan.

Canim cok gecmis olsun sen doktoruna danismadan bisey yapma bence...telefonla ulasabilirsin belki....

Benim 26mayisi 27mayisa baglayan geceydi ilk idrar testi yapisim. 27si esimin dogum gunuydu testi paketleyip hediye etmistim kizimizin agzindan bi mektupla.ay gozlerim doldu bak.
Ertesi gun bi test daha,sonra kan testi 28inde.düsük deger cikti diye bir test daha sonra dis gebelik suphesiyle 29 mayisya detayli transvaginal usg ye girdim ve düsük yaptigim soylendi.ikinci düsügüm olacakti.radyolojinin kapisinda "demek ben hamile kalabiliyorum ama bebekleri tutamiyorum." diye dusunmistum umutsuzca hic unutmam.sonra esim farkli bi doktora gitmek istedi ve o doktor tam bir yil once bugun bana bunun dusuk olmadigini gec döllenme ile hamile oldugumu soyledi.bir hafta sonra kese icin cagirdi.3 haziranda hemde idrara sikisik olmadigim halde ve abdominal ultrasonla kese gorundu.o ginku duygularimi tarif etmem imkansiz ama su an yazarken bile hissettim o heyecanin aynini. 16 haziran 2011de de dünyanin o en guzel musikisi, rabbin en buyuk mucizesi kalp atislarini duymustuk...

hele benim hamilelik hikayem tam bir mucize. Şubat ayında tüp bebekten negatif sonuç almıştım. Mart nisan ayı aldığım hormonlardan doğru dürüst regl olamamıştım psiklojimde çok kötüydü. Mayıs ayında ovulasyan dönemini bilmeden bi çalışma olmuştu. Ki biz o dönemde bahçeci polikliniğinden haziran için randevu almıştık, temmuzdada istanbulda tüp bebek deneyecektik. Ben o sıralar deli gibi plates yapıyordum. Birgün işten eve geldim, puding yaptım. Yaparkende ya bugunlerde adet olsamda şu hormınlar düzelse diye aklımdan geçiriyordum. Banyoda bir test gördüm aman yapayım dedi. İnanın öylesine yaptım çift çizgi. Eşimi aradaım koşarak geldi canım benim. Hemen labarotuvarına gittik kanımı aldı cihaza koydu kanı ve biz cihazın başındayız. 30 dk sonra ekranda betahcg 248 çıktı. Çok şaşırdık ama sevinemedik. 2 gün sonra tekrarladık sonuç 608 idi. 2 ye katlamıştı düzgün giden bir gebelikti. Ya o sevinci anlatamam. Her çoçuk çok özeldir ama Selim bizim gerçekten hediyemiz, muxizemiz, aşkımız, anlamımız ve en önemlisi Allahın bize en kıymetli emaneti. Ömrümün sonuna kadar o ne zaman isterse hep yanında olacağım, yüzündeki bir küçüçük tebessüm için olmaları olmaz yapabilirim. Offf gözümden 2 damal yaş:)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar