2012 Şubat Anneleri

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
dün kahvaltı hazırlarken eşim çağırdı odaya gittim baktım. bakmaz olaydım. benim yatağım japon yatak yere çok yakın ve yanları biraz irice.

eşim yatağı yorganı ne varsa atmış yere sinirden gülüyor. bi baktım yatağın altı olduğu gibi küf ve su... bildiğiniz su. parke sular içinde :( şoka girdim... hani biraz daha farketmese yeminle mantar bile yetişir o denli küf rutubet yapmış yatağın altı.

bizim evler yeni demiştim, benim evin altı da boş şu an. market yapılacakmış o yüzden o katın duvarlarını daha örmemişler. denize de çok yakın olduğundan dışarısı soğuk evin içi sıcak duvarlar terleme yapmış meğersem. eşim de duvardaki hafif renk değişikliğini farketmiş demiş bi bakayım rutubet mi yapıyor diye bakar bakmaz da bu manzarayla karşılaşıyor.

derken yavruma yaptırdığım gardoropun altına baktık; göl. kilere baktık; göl. :) oraların küfünü sil, ufoyla duvarları kurut, yerleri domestosla, yatağı balkona çıkar yeni yatak sipariş et.

meğersem; benim kalçamla sırtım çok agrıyor ya bu ara, eşimde de başlamış omuzları sırtı agrımaya. demiş bu işte bi iş var duvarın rengini de hafif değişik gorunce anlıyor :( hep o yüzdenmiş agrılarım kankalar. çünkü bu kadar şiddetli ve bu kadar uzun da sürmezdi benim ağrılar. velhasıl pazar günüm berbat geçti. saat 12 den akşam 6ya kadar evi temizledik. ütü mütü derken akşam oldu zaten.

gece de midem çok bulandı, yatmadan elevitle demir hapı içtim. ondan mı acaba bi desancı gibi bişiyler oldu ödüm koptu :( :acep:

hamileyken bu tarz aksilikler daha can sıkıcı oluyr ..insallah tekrar yasamazsın

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
ehehehe geldiğim kasabada bana doktor bu ne derlerdi :kahkaha::kahkaha:
magnezyum yaramadıysa seni ileri incelemeye alıcam şimdi :D

hadi ya demekki ben insan sarrafı oldum:ajan:boz yap incele ne yaparsan yap daktır hanım yeter ki totom yürürken kopacakmış gibi ağrımasın:sila:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
oowwww gökçecim geçmişler olaa manzarayı gözüümün önüne şöle bi getirdim de allah kolaylık versin yanlız taklım biizm evde çatı ya aynı rutubet olayıda bizde oluyo üst taraftan malesef bu bi kere yaptıysa devamlıda yapacak demektir üzgün olarak söylüyorum bunu dikkat edin önlemi nedir bilemiyorum ama bizde bir kaç defa tavanları sildik o küf tarzı lekeler daha çok oluştu senede 3 kez tavanları boyuyoruz ancak başa çıkabiliyoruz bilmeyen derki aman ne piss kadın duvarların saten boyaysa nefes almamasınında nedeni varmış biraz haberin olsun bebişim ama sizin alt kat boşsa o terlemeyi devamlı yapar :acep:

allahtan çıktı iz miz kalmadı. işin garibi evde koku da yok... olsa anlardık zaten. alt kat örülmeye başlandı dünkü kıyametimden sonra kim varsa bi güzel harladım... ustası, kalorifercisi, mühendisi.

Geçmiş olsun babuş.
Benim eski evde olmuştu bu iş.Eşyalara kadar kokusu sinmişti,duvarlarda yeşil organizmalar çıkmıştı.Üstelik ara kattı.Sadece yatak odası olmuştu.
Yeni eve taşınınca eşyayla birlikte o koku da taşındı tüm domestosla vs.lere rağmen. 1 yıl sürdü evimi terketmesi.

koku yok bizimkinde babuş. olsa anlardık zaten. ev sahibini çağırdık hemen, alt katın ince sıvası yapılmadan strafor yerleştirecekler şimdi. kadın da adam da çok üzüldü halimize:( yesyeni eşya yesyeni ev yazıktır ya...

allahtan sadece yatağın altı küf omuş. ama ne küff... kardeşim geldi eşimle temizliyolar odayı. ben oturmuşum sinirden karnımı ovuyorum, kardeşimin elinde vileda sopası " evet onur bey karınızla birlikte yatağınızın altında gizli gizli kültür mantarı yetiştirdiğiniz orta açıktı ne diyeceksiniz" falan diyor bana dönüyor " bakın bir de hamileee. karnındaki çocuğundan utan diyor. allah'ım güler misin ağlar mısın. en son gülmekten çişimi kaçırdığımı hatırlıyorum. ahahahahah.

yeminle ama az daha farketmeseymişiz uğur dündar gelip bizi basardı ben diyim.

çok ciciymiş ki ben bu rengi çok severim :zonk:

aynen :)

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
allahtan çıktı iz miz kalmadı. işin garibi evde koku da yok... olsa anlardık zaten. alt kat örülmeye başlandı dünkü kıyametimden sonra kim varsa bi güzel harladım... ustası, kalorifercisi, mühendisi.

koku yok bizimkinde babuş. olsa anlardık zaten. ev sahibini çağırdık hemen, alt katın ince sıvası yapılmadan strafor yerleştirecekler şimdi. kadın da adam da çok üzüldü halimize:( yesyeni eşya yesyeni ev yazıktır ya...

allahtan sadece yatağın altı küf omuş. ama ne küff... kardeşim geldi eşimle temizliyolar odayı. ben oturmuşum sinirden karnımı ovuyorum, kardeşimin elinde vileda sopası " evet onur bey karınızla birlikte yatağınızın altında gizli gizli kültür mantarı yetiştirdiğiniz orta açıktı ne diyeceksiniz" falan diyor bana dönüyor " bakın bir de hamileee. karnındaki çocuğundan utan diyor. allah'ım güler misin ağlar mısın. en son gülmekten çişimi kaçırdığımı hatırlıyorum. ahahahahah.

Koku olmadan yakalamışsınız demek, ben sokak tarafına bakan Duvarın (tavan) yeşillendiğini kokuyla fark ettim çünkü kartonpiyerin arka kısmından yeşillenmişti, özellikle bakmazsan göremeyeceğin bi yer….
Sonra da sildikçe hızla ilerledi. Paso duvar silerdim ben o evde yatak odasında...hemen önlem alırlarsa yürümez inşallah.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
ama napayım ya almıyım mı? bakın bitecek az sonra sizin başınızın etini yixcem burda. ki babuş bilir nasıl kafa yiyorum ben :)

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
canımcım senin ağrıların sebebini ben diyim magnezyum filan hikaye tatlım bizim mesleğin en pis tarafı devamlı ayakta kalmak senin ağrılarını arttıran sebep 32.haftada izne ayrılman gerekiyo senin sakın son haftaları bekleme bence...

sen de bbluanın asistanı mısın aynı doktorum gibi konuştun:kahkaha:
ama gündüz turp gibiyim hiçbişeyim yok gerçi gece de turp gibiyim rendelenmişş turp:kahkaha:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

:kahkaha: yaaa iyi yapmışın bağırıp çağırmakla zor bir durum gerçekten siz yine ara ara bi bakında tatlım
kardeşinde epey gırgır yani senin gibi erkek mi?

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
hamileyken bu tarz aksilikler daha can sıkıcı oluyr ..insallah tekrar yasamazsın

inşallah :(

Ay evet :D
Bence al, bi beden büyük alırsın olmamı?

bilmem doğumdan hemen sonra eski fit halime dönebilir miyim acabası? alsam da hangi bedenini alacam ki? "s" olmaz "m" mi "l" mi? ahahahha bence direk xxxlarge alayım en temizi.

:kahkaha: yaaa iyi yapmışın bağırıp çağırmakla zor bir durum gerçekten siz yine ara ara bi bakında tatlım
kardeşinde epey gırgır yani senin gibi erkek mi?

tartakshow vardı dün valla evde. bi ona sayıyorum bi buna. bzimki de yapıyo diyo bana. dedim seninkinden banane ya. ben hamileyim bni dedim şu kış vakti ev aratmayın diye bağırdığımı hatırlıyorum en son.

erkek erkek. ben tek kızım. teyze olamıcam hiç :(

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
Merhaba canım.... nasılsınız? Sen sonuçlardan mı anladın erkek olduğunu?
Eee isim ne düşündünüz...:elis:

hayır sonuçları aldığım gün pipisini gösterdi
Şahin

Günaydınnnnn, ben de şöyle bi baktım ama pek atraksiyon yok gibi...

günaydın bebişim

sana merhaba diyecektim leader a göndereceğim iletiyi sana gönderdim sorry

önemi yok

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
kızlar bişi soracam. şu doğum izninde maaşımız her ay düzenli mi yatacak? yoksa sonradan toplu falan mı alacaz. bunu hiç bilmiyorum ben :(

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
inşallah :(

bilmem doğumdan hemen sonra eski fit halime dönebilir miyim acabası? alsam da hangi bedenini alacam ki? "s" olmaz "m" mi "l" mi? ahahahha bence direk xxxlarge alayım en temizi.

tartakshow vardı dün valla evde. bi ona sayıyorum bi buna. bzimki de yapıyo diyo bana. dedim seninkinden banane ya. ben hamileyim bni dedim şu kış vakti ev aratmayın diye bağırdığımı hatırlıyorum en son.

erkek erkek. ben tek kızım. teyze olamıcam hiç :(

Canımcım;

Ev sana sıkıntı yapmış, geçmiş olsun..
Neyseki koku olmadan faretmişiniz..
Sizin oralar çok nemli ya biraz geç kurur galiba..

Pijamayıda al bence..

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
anladım ama ben leader da da pırıltıyı gördüm hastan artarsa aklında bulunsun derim:zonk:
leader seni nerdeyse ek iş sahibi yapacağım görürsün beni artıkın ilerde:eek:ky:

Doktorluğumdan rahatsız olanlar olunca bıraktım kuşum doktorluğu.
Mühendisliğini bil dediler, ben de t cetveli filan takılıyorum şimdi :D
Aaah aaahhh ne hastalar bakardım eskiden :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar