Ben çok içmeye çalışıyorum..
Günde 4 lt buluyorum..
ne güzel ya..özellikle kışın çok zor oluyor çok su içmek yaza göre ama napalım artık bende içmeye çalışıyorum her içtiğimde de büyük bira bardağı gibi bardaklarda içiyorum :nanik:
Ben çok içmeye çalışıyorum..
Günde 4 lt buluyorum..
Ayy canım hayırlı haberlerle gel inşallah çok merak ettim, inşallah akşama kadar gelirsin...
Maşallahhhhh datlu kızaNe güzel 1,5 saat doya doya bakmışsın, çok pis kıskanıyorum
![]()
Bu arada babuş erken doğum sinyalini nasıl anlıcakmışız?
Ya ben ya ben![]()
Rahatım da canım şimdi de yapacak birşey yok öyle canım sıkılıyor..Ama iyi ki sona bırakmamışım zira hergün sağ tarafım acıyor eğilip kalkıp otururken
Offf geçmiş olsun Gökçem, zor ya..Ben mutfağın yerine bi kap süt döktüm de deli oldum temizleyene kadar, sen kimbilir nasıl gergindin dün.
Hoşgeldin yavru, ben baktım cicilere çok güzel hediyeler gelmiş, maşallah, arkası kesilmesin inşallah
benim hastaneye götürmeyi planladığım pijama yazlık, hastaneler sıcak olur diye olur diye düşündüm ama olmaz mı dersiniz, gecelik uzun kollu aldım, ama pijamam sıfırdı zaten, yeniden almak istememiştim, aklım karıştı :acep: ne dersiniz?
hayırlı olsun, benim de cmt geldi ama aynen yerleşemedik daha, hiç bişey de yıkamadım, bi de odanın kapısına yaklaşınca bile boya kokuyor... kokuları ne zaman çıkacak Allah bilir.
bence de güzel... bu arada geçmiş olsun, inşallah bi daha olmaz...
geceleri saat başı wc deyim, hatta çıkıyorum tekrar giriyorum bazen :kahkaha:
herkese günaydınnnnnn
günaydın cnmGünaydın Annelerr...
günaydın laylam nasıl geçsin öğlen 1e kadar fosur fosur uyudum 3e kadar kahvaltı ettim 2 saat temizlik yaptım çamaşır yıkadım oldumu saat 6 sonrada yemek yaptım pilim bitti zaten 1 tek gün izin olunca böle geçio hafta içi daha çok dinleniyorum valla sen naptın?günaydın kızlar nasılız bugün haftasonunuz nasııl geçti acep?
Ayy canım hayırlı haberlerle gel inşallah çok merak ettim, inşallah akşama kadar gelirsin...
Maşallahhhhh datlu kızaNe güzel 1,5 saat doya doya bakmışsın, çok pis kıskanıyorum
![]()
Ya ben ya ben![]()
Rahatım da canım şimdi de yapacak birşey yok öyle canım sıkılıyor..Ama iyi ki sona bırakmamışım zira hergün sağ tarafım acıyor eğilip kalkıp otururken
Offf geçmiş olsun Gökçem, zor ya..Ben mutfağın yerine bi kap süt döktüm de deli oldum temizleyene kadar, sen kimbilir nasıl gergindin dün.
Hoşgeldin yavru, ben baktım cicilere çok güzel hediyeler gelmiş, maşallah, arkası kesilmesin inşallah
![]()
Ya ben ya ben![]()
hmm....kanal d'de bir doktor şimdi anlattı da,normalde günde 2.5 lt su içmemiz gerekiyormuş hamilelik veya doğum söz konusuysa 1 lt daha arttırmak lazımmış yani 3.5 lt içicekmişiz annenin sütüne en çok faydası olan şey suymuş..dedi kendileri..kurbağa gibi su içicez yani :zonk:
neden boya kokuyor canım.. Mobilyamı kokuyor, odayımı boyattınız..
benim mobilyalarda şükür koku yok..
dün tüm gün havalandırdım, havada güzeldi..
Benim gecelik kolsuzYarım kol bile değil, üstüne uzun kol sabahlığım var.
Bizim hastane aşırı sıcak, o sabahlığı bile giyemicem gibime geliyor..Yarım kollu olması daha iyi, serum takarken felan da daha rahat oluyormuş.
bence de güzel... bu arada geçmiş olsun, inşallah bi daha olmaz...
herkese günaydınnnnnn
canım doğumdan sonra bence olur.
Sen large al bence..
Ya ben ya ben![]()
hmm....kanal d'de bir doktor şimdi anlattı da,normalde günde 2.5 lt su içmemiz gerekiyormuş hamilelik veya doğum söz konusuysa 1 lt daha arttırmak lazımmış yani 3.5 lt içicekmişiz annenin sütüne en çok faydası olan şey suymuş..dedi kendileri..kurbağa gibi su içicez yani :zonk:
aha kız beni ek iş sahibimi yapcan bacımmm
: D bunu yan yana yapınca çıkıyo o yeşil suratlı
komedisin kızım sen aynen benim bebelerinde 2 dane dayısı olcak malesef 2 hala 1 amca
aşkım iş yerinle irtibatı kesince doğum iznine ayrılınca maaş filan almıyosun doğumdan 1 ay sonra devlet sana (ssk ücretin kaçtan yatıyosa neti*4 )yani benimki asgri üstü yatıyo mesela 2500 tlye yakın para alcam sigortadan 601tl net yatırılan 601*4=2404tl 4 aylık sskdan aldığın ücret bunun dışında iş yerinden para alamıyosun cnm
Bizim şirkette benden önce doğum yapan kızın maaşını şirket düzenli yatırdı, kız ssk.dan toplu aldığında o ücreti şirkete verdi yanılmıyosam.
Umarım bende de o şekilde yaparlar, çünkü ssk aldığım ücret üzerinden yatmadığı gibi, bi süre maaş almıyor olmam sıkıntı yaratacaktır
Senin doktorluğundan ben çok memnunun
Bilmeden konuşmuyorsun, araştırıyorsun hoşuma giidyor
Sen makina mühendisiydin demi..
Günaydın Annelerr...
günaydın kızlar nasılız bugün haftasonunuz nasııl geçti acep?
Sabah 2 dilim ekmek, bi parça peynir, 4 tane zeytin ve bir bardak süt içtim..
Okula geldim 1 bardak sıkma portakal suyu ve yağsız puaça yedim ve
HALEN AÇIMMMMMMMMMMMMMMMMM:uzgun:
sağol bebişim. alacam da bedene güvenemiyuorum. büyük müdür küçük müdür kalıpları acaba? malum dana gibiyim şu an. olmaz molmaz hepten bunalıma girerim ben şimdi.![]()
senin doktorluğundan rahatsız olanlar neydi hacıt o nu bi saysana.![]()
örnek anne, ideal eş. aynı zamanda kariyer de yapabilen, bu arada şiir yazan, deneme yazıları ödül alan, 90 kilo olduğunda bile bu kiloyu kaldırabilen, dünyalar güzeli, topiğin kraliçesi, en çok sevileni, en hassas, en kırılgan, en hanfendüsüydü...
süper bi kafa yapısı yeminle ya kıskanıyorum...
Mümkündür :kahkaha:
Yaaaa ama çok güzellllll, Allah'ım nolur aklıma mukayet ol birşey almıyım nolur nolur...
Ben mini etekle çizme giymeyi çok özledim..
Haftaya pazartesi dışarda arkadaşlarla buluşcaz canlı müzikli bi yere gidilcek..
Ben de taktım kafama etek giycem diye..
Dün oturdum bir eteğimi hamile eteği yaptım..Almaya kalksam 70tl..Becerdimde güzel oldu
al kız al çok ucuz
içinde düşünsene kuzey oğlan'ı :nanik:
Ben mini etekle çizme giymeyi çok özledim..
Haftaya pazartesi dışarda arkadaşlarla buluşcaz canlı müzikli bi yere gidilcek..
Ben de taktım kafama etek giycem diye..
Dün oturdum bir eteğimi hamile eteği yaptım..Almaya kalksam 70tl..Becerdimde güzel oldu