2012 Şubat Anneleri

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Kizlar evim sahaneye bugun bir cift birlikte katilmislar. Genelde hanimlar tek katiliyordu. Adama inanilmaz sinir oldum esine herseyde karisiyor hic soz hakki tanimiyor. Bir de sen cekil sen yapamazsin,bilemezsin seklinde surekli asagiliyor kadincagizi.
Zaten sinir olurum hanim gibi herseye karisan geri durmayi bilmeyen erkege. Perde seciyolar onda bile esine soz hakki vermiyor hersey kendi istegine gore olsun istiyor.
Elimde olsa ekrana girip adama bi osmanli şepeşillesi cakicam!

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
Kizlar evim sahaneye bugun bir cift birlikte katilmislar. Genelde hanimlar tek katiliyordu. Adama inanilmaz sinir oldum esine herseyde karisiyor hic soz hakki tanimiyor. Bir de sen cekil sen yapamazsin,bilemezsin seklinde surekli asagiliyor kadincagizi.
Zaten sinir olurum hanim gibi herseye karisan geri durmayi bilmeyen erkege. Perde seciyolar onda bile esine soz hakki vermiyor hersey kendi istegine gore olsun istiyor.
Elimde olsa ekrana girip adama bi osmanli şepeşillesi cakicam!
Kadindaki de akil kocai taniyorsun ne demeye esinle katilip oyle bir durum sergiliyorsun ekrandan..bari esin katilsin sana supriz olsun ev..en azindan ezilmezsin ekranda:miyagi:

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
Bugün Selimin aşısı vardı, kuzum çok ağladı. Demir ilacı verdiler, umaraım tadını beğenir. inşallah ateşi felan çıkmaz.

aa alıntım yeni geldi nası ya yosa buna yazdımmıydı geçmiş olsun bize vermedi kan ilacı alla allaa

Hayatım
ben gormustum gerci sahini de ilk fotosunu gormustum ay bu ikincide cok guzelmis masallah sebek yaa

sağol teyzesii:ask:

offf...ben hicbisi ekleyemiyom yaaa niye yaaa...ekle'ye basınca hcbisi cıkmıyo niyeeeeeeeee

ben hızlıresimden ekliom

ayyy selimden yazamadım, şahinim ya ne tatlı..varya acayip şeker bakıyor..

sağol cnm tatlı ama çiroz :acep:

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
once bi kendi uzerimde deniyim de olursa kızımı koyarım hhihi

ALINTI YAPMAYIN KIZLAR DA SİLEBİLEYİM SONRA
tabi becerebilrisem

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar