2012 Şubat Bebeklerinin Odaları ve Cicileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
leaderr bende de görünmüyo cnmmm:zonk::zonk::zonk:
hımmm şimdi gözükmesi lasım sanırsam
Oyy onun mevlüt takımını yesinler :D Küçük adam...
kikiki halası almış oğluma çok taklu olucak sanırsam içerisnde
iyiki bişey almamışsın alsan bize bişey kalmıcakmış :kahkaha:

kız valla bişi almadım bunlar günlük giyecekleri şeyler o kadar çok eksiği varki kafa kaşımaktan yoruldum daha bu aldığımın 3 katı eksiği varr:ilknur: fazla gibi duruyo ama çoğu iç çamaşırı 3 tane tulumu 2 tane 5li zıbın seti dışında nesi varki
3 ay kaldı :acep:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
evett simdikk görünüyoooo:1::1::1: ayyy masallahhh benim damadınnn eksikk bisei kalmamısss:panter::panter: cok begendimm cnmm hepsiniii iyi güzell günlerde kullansınn kuzucukkkk insallahhh.. cars lı coraplarını yesinler onun:bebek::ninni::besik:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
hayati derken beni mi ti'ye alıyon kız :2: :ilknur:

leader canım tüm aldıkları Rabbim giydirmeyi nasip etsin
denizci kıyafeti de pek süpermiş
heheh senle bebişlerimizin herşeyi aynı olsun o saman şiyinler bebek odası denizci tulumu çok güseller ama yaaa:besik:
evett simdikk görünüyoooo:1::1::1: ayyy masallahhh benim damadınnn eksikk bisei kalmamısss:panter::panter: cok begendimm cnmm hepsiniii iyi güzell günlerde kullansınn kuzucukkkk insallahhh.. cars lı coraplarını yesinler onun:bebek::ninni::besik:

damadını giydircem süsliycem gelcem kapına ama haberin olsun sende mini mini elbiselerini fırfırlı donlarını giydir fıstıkın bakışsınlar dursunlar :kahkaha:

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
Bebeklerinizin cicileri cok hosmus kizlar.
Allah hayirlisiyla kullanmayi nasip etsin

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
heheh senle bebişlerimizin herşeyi aynı olsun o saman şiyinler bebek odası denizci tulumu çok güseller ama yaaa:besik:

damadını giydircem süsliycem gelcem kapına ama haberin olsun sende mini mini elbiselerini fırfırlı donlarını giydir fıstıkın bakışsınlar dursunlar :kahkaha:

evett bendee mini minii elbiseler giydircem kuzumaa.. tombişş bacaklarını sergilicezz demek isterdim emmmee maalesef benim kızımm sıska bacaklı:hihi::hihi: neyse artıkınn dogustann form tutucekk benimm kız:hihi: ayyhhh böle konusunca yüzünü merak ettim bak yinee.. dayanamyıpp gircem galiba ben 4 boyuta o beni doguma kadar götürür:kahkaha:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Bebeklerinizin cicileri cok hosmus kizlar.
Allah hayirlisiyla kullanmayi nasip etsin
teşekkür ederim lilavcım amin inşallah bir dünyaya gelsinlerde...kullansınlar
evett bendee mini minii elbiseler giydircem kuzumaa.. tombişş bacaklarını sergilicezz demek isterdim emmmee maalesef benim kızımm sıska bacaklı:hihi::hihi: neyse artıkınn dogustann form tutucekk benimm kız:hihi: ayyhhh böle konusunca yüzünü merak ettim bak yinee.. dayanamyıpp gircem galiba ben 4 boyuta o beni doguma kadar götürür:kahkaha:

benim oğlanında bacakları sıska iki sıska iyi anlaşırla:cokkomik:

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Amanııııııın Azooooooooş Leadeeeeeer bayıldım kızlar minişlerinizin cicilerineeeee. :sila: Allah'ım sağlıklı güzel günlerde giydirmeyi, meleklerinizi güzel güzel büyütmeyi nasip etsin inşallah. :sirin: Darısı da hayırlısıyla başıma olsun. Ben daha kızımın odası olacak odayı bile boşaltamadım. Bugün bebek odalarına bakmaya çıkacağız eşimle. Bi mimarla anlaşmıştık aslında oda dizaynı için ama dün bana sunduğu alternatiflerin hiçbirini beğenmedim. O yüzden bugün itibariyle işe el koydum. Daha çooook işim var. :cokkomik: Gidip oda rengi, duvar kağıdı mobilya vs bakmam lazım. Bir de kızlar ben dün kızıma aldığım cicilerin fotolarını çektim. Sanki çok şey almışım gibi geliyordu ama takım şekline getirip şunu şunla kombinlerim bunu bunla giydiririm deyince çocuğuma sadece 7-8 takım çıktı :D

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Amanııııııın Azooooooooş Leadeeeeeer bayıldım kızlar minişlerinizin cicilerineeeee. :sila: Allah'ım sağlıklı güzel günlerde giydirmeyi, meleklerinizi güzel güzel büyütmeyi nasip etsin inşallah. :sirin: Darısı da hayırlısıyla başıma olsun. Ben daha kızımın odası olacak odayı bile boşaltamadım. Bugün bebek odalarına bakmaya çıkacağız eşimle. Bi mimarla anlaşmıştık aslında oda dizaynı için ama dün bana sunduğu alternatiflerin hiçbirini beğenmedim. O yüzden bugün itibariyle işe el koydum. Daha çooook işim var. :cokkomik: Gidip oda rengi, duvar kağıdı mobilya vs bakmam lazım. Bir de kızlar ben dün kızıma aldığım cicilerin fotolarını çektim. Sanki çok şey almışım gibi geliyordu ama takım şekline getirip şunu şunla kombinlerim bunu bunla giydiririm deyince çocuğuma sadece 7-8 takım çıktı :D

Sağol canım benim...
Ne güzel daha yapacağın çok hazırlık var zaman su gibi akıp geçer, benim telaşım bitti beklemek kaldı geriye..O da çok zor :D

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
ayy kızloarr yükledimm emee görünmedi aksam yada yarınn ugrasayım ben bunlarlaa.. tek tek mi yüklemek gerekk cok zor olur o zaman yahu

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar