MaLii
Kasabın Karısı
Soyun geliyomKutlayak anam kutlayak
Soyun geliyomKutlayak anam kutlayak
Habaktım da valla bende vermişim
Soyun geliyom
Geçmiş olsuna gelim ayıp ediyonSana her türlü veririz yeter ki iste bebüşüm de şu sıralar veren yerlerim ağriyaaahhh
seneye en fit ben seçileceğim bir de sportif sonra karın kaslarımın fotolarını koyacağım obur çıktım yaaaEn Olmazsa Olmaz Üye?
@Miu
En Tanışılmak İstenen Üye ?
@Miu
En Güzel Yorum Yazan Üye ?
@Ausencia
En Güldüren/Komik Üye ?
@Malipina
En Ciddi Üye ?
@Piraye
En Soğuk Üye ?
@masumm
En Sıcakkanlı Üye ?
@Maşaaa
En Çok Bilmiş Üye ?
@hippocan
En Etliye Sütlüye Karışmayan Üye ?
@23Zeyno
En Bunalım Üye ?
@Çakıl80
En Fit Üye ?
@Miu
En Sporcu Üye ?
@igdedali
En Sinirli Üye ?
@Eflalim
En Tembel Üye ?
@Miu
En Hamarat Üye ?
@Eflalim
En Obur Üye ?
@Çakıl80
@Miu
En Orijinal Üye ?
@Malipina
En Cin Fikirli Üye ?
@Elalis
En Yardımsever Üye ?
@nk83
En Meraklı Üye ?
@hippocan
Grubun en zayıftı ile en şişmanı başabaş rekabet ettik sanirim miu ile başka bir konuda rekabet edemezdim
seneye en fit ben seçileceğim bir de sportif sonra karın kaslarımın fotolarını koyacağım obur çıktım yaaa
favorilere attım bu mesajı , seneye çattadanak atacağım önüneee
Bazen ben de accuk ürkmüo değilim senden haniii ama olsundu sen her türlü gel tatlişkomGeçmiş olsuna gelim ayıp ediyon
Kız dur en şişko benim hele sen ne dioooonnnGrubun en zayıftı ile en şişmanı başabaş rekabet ettik sanirim miu ile başka bir konuda rekabet edemezdim
ŞUAN KENDİMİ ADETA BİR HOLLYWOOD YILDIZI GİBİN HİSSEDİYORUM nerde benim Brad pitt imMiu 2018 enlerine damga vurmuş resmen 5 dalda birincilik helal Tüm dallardaki birincileri tebrik ederim
Kendimi de gördüm pek bir sevindirik oldum teşekkür ederim
Ellerine sağlık Ausencia enleri belirlemek çok keyifliydi daha nicelerini yapmak dileğiyle
Oy veren herkese teşekkürler, seçmiş olduğunuz özelliklerimi burda bundan sonra bolca yansıtıcam
@Ausencia ellerine sağlık