hic sorma sahim kedim bana özel yaptirmis bu koltugu:sigara:
Amanin bu koltukta ne yahu:bayil:
Valla yazık sana güllerdiyarım yazık:teselli:
kacarmiyim hic Findigim iste geldim burdayim:gulegule:Hatunu kaçırdık bakın gelmemiş, bir hafta uğramasa yeridir:gitme:
e haklı,dikenli koltuklar,dikenli sorular
gerçi o alışıktır,e ne de olsa güllerdiyarında büyümüş:rose:
çooookkkk diken batmıştır eline:gul:
Hülya abla kaçtın mı yoksa bir hafta
kedim dün gezdim bugünde aynen tahmin ettin oglumun okuluna hazirlamasi gereken bir ders vardi leptopu o aldi esimde pc de bana sira gelmedi:dusun:Yok Fındıgım kacmamısdır ama pc sırası Dayımdan ona gelememısdır:gul:
Bence bu koltuğu görünce dayanamayıp kaçtı
Geleceğinide düşünmüyorum:sigara:
yok findigim yaa kiyamam ben ona-hmmAhhh bu dayıyı napmalı, dikenli koltuğa onu mu oturtsaydık yoksa kedijiğim:gul::gul::gul::gul::gul:
kıyar mı sence Hülya abla dayımıza:dusun:
bak nasilda bilmis hemsom kiyamayacagimi-hmmValla dayıya kaktus koltuk bıle az ama Hulya da kıyamaz beeee:gul:
burdayim bidenem yengen her zamanki gibi yogun firsat bulabilsem gelecem:dusun:hu hu yengos nirelerdesin?
geceleri kimlerle takilirsin bakem:sigara:
rüyanda beni görüyonmu:dusun:
es sem ben sizleri birakip gidememki hic firar edermiyim-hmmbence guller dıyarı korkudan fırar ettı kacırttık :esse:
yengemin gözünü nasil korkutduysak artik
bısey degıl dıger konuk olucaklarda korkudan fırar edıcek kımseyı otutturamayız artık bu tahta :gul:
koltugun hayırlı olsun bebem ..
kolay gelsin :cicek:
slm yine ben geldim) hosgeldin ilknurcugum
en sevdiğin yemek hangisi lazanya, karniyarigida cok severim:catalbicak:
eşin en çok hangi huyunu sever azimli olusumu sever-hmm
oğlun eve kız arkadaşını getirse tepkin ne olur hhhmm zor bi soru bilmemki ciddi düsündügü birisi olursa olabilir zamani gelince olur ama onun disinda getirmesini istemem genede büyük konusmiyayim.
kızın eve erkek arkadaşını getirse tepkin ne olur sende hep zor sorular secmissin ilknurcugum yaa:dusun:kizim daha 15 yasinda evlilik yasina geldiginde nasil düsünürüm bilemem ama sanirim istemem ama öyle pat diye getirmez herhalde insallah
çocuklarınla herşeyini paylaşır mısın evet aramiz cok iyidir paylasirim.
otoriter misin
evde kim son sözü söyler e$im...
en çok yaptığın yemek nediraslinda en cok sunu yaparim diyemiycem herseyi yaparim ama karni yarik, lazanya, kuru fasulye, köfteli patates yemegi en cok yaptiklarimin arasinda
ne kadar zamanda bir yemeğe misafir çağırırsın aksam yemegine cok fazla cagiramiyorum ayda bir falan anca ama arkadaslarimi sabah kahvaltiya yada gün icinde sIk cagiririm.
bayanlarla gün yapar mısın gün derken parali yada altin günü deyil ama ayda bir kuran hatmi yapiyoruz cüz paylasip okuyoruz her ay birimizin evinde toplanip duasini yapiyoruz.
para biriktirir misin evet biriktiririm.
çocuklarının ileride hangi mesleğe sahip olmasını isterdin cocuklarim su meslek sahibi olsunlar diye düsünmüyorum onlari mutlu edecek meslekleri olmasini isterim, suan daha ikiside okuyorlar.
kızını istemeye gelseler kıznda illa istiyo ben küçüğüm demiyo ne yapardın) konusmaya calisirim ama bilmemeki öyle bir durumda ne yaparim insallah öyle durumda kalmam:dusun:
incitanemi ilk gördüğünde hakkında ne düşündün ay ben onu gördügümde 5 yasinda tatli bir kiz cocuguydu-hmm
forumda ortalama kaç saat vakit geçiriyorsun günlükgününe göre deyisir vaktim olursa 2- 3 saat geciririm ama yoksa illa kisada olsa bakar cikarim.
ehliyetin var mıevet var 10 sene önce aldim.
bi resmini ekler misin:dusun::dusun::dusun:)
canım benim gülüm diyarım konukmu olmuş buhafta sorulan soruları okuyarak geldim hepside çok güzel cevaplardı gülüm bayıldım bu arada adaşmışız gülüm bunuda öğrendim canım şimdikte sıra benim sorularıma geldi bidenem hazırmısınnnnn veeee başlıyorrrrrrr
tesekkür ederim canim demek adasiz negüzelhazirim canim bakalim neler sormussun-hmm
1 yaşın kaç ?-hmm 36 yakinda 37 olacam yaslaniyorum artik:dusun:
2 tatlı kızının adı ne ?-hmm Hümeyra-hmm
3 hayvanları severmisin ?-hmmgeriden severim ama ne yazikki elime alamam köpekten falan korkarim:dusun: ama evde bir su kaplumbagamiz var..
4 yemekle aran iyimi ?-hmm evet hemde cok iyi yemek yemeyi cok severim-hmm
5 çalışıyormusun yoksa ev hanımımısın?-hmm calisiyorum ama yüzde yüz deyil önceden öyleydi ama yoruldum artik:dusun:
6 tatlı severmisin ?-hmm hhhmmmh hemde cok ama genede asiriya kacmam yerken..
7 ailede kaçıncı gelinsin ?-hmm ilk gelin..
8 eltin varmı ?-hmm yok..
9 görümcen varmı ?-hmm evet var iki tane..
10 varsa aran nasıl onlarla ?-hmm aramiz cok iyi, iyi anlasiriz allaha sükür hic sorunumuz olmadi...
11 mesafelimisin yoksa samimi -hmm samimiyiz-hmm
12 kaynananla aran nasıl ?-hmm onunlada aramiz iyi onlar Türkiye ye dönüs yaptilar ama sIk sIk ararim...
sen şimdilik bunlar cevapla bitanem ben yine sorularımla gelirim bidenem kolay gelsinnnnnnn
Canım arkadaşım seni çok seviyorum -hmm....tanıdığıma çok memnun oldum...
canim benim bende sizleri cok seviyorum inan burada olmak benim icin ayri bir güzellik-hmm
hic vaktim olmasa bile illa kisada olsa girip arkadaslarimi görmek beni cok mutlu ediyor iyiki sizleri tanimisim-hmm-hmm
tek sorum güzel yemeklerinin sırrını açıklarmısın?????yoksa seni fena yapıcam :kizdim::kizdim::kizdim:
estafurullah canim bende sizler gibi yemek yapiyorum yeni tatlari bende buralardan hamarat arkadaslarmizdan ögreniyorum yemek yapmayi cok seviyorum-hmm
41 kere maşallah...Rabbim nazarlardan saklasın...ömürboyunca tüm isteklerinin gerçekleşmesi dileğiyle....Allah a emanet ol canımmm...
:utandim:hemsom ne desen haklisin canim ama kizma neolur:sigara:Ohooo yok Avusturya gezısı yok dogum gunu kızmaya baslıyorum amaaaa:kizdim::kizdim::kizdim:
kedijikkkkkk canım...güllerdiyarı sorulara cevap vereceğine diyar diyar geziyor
tut kolundan oturt o harika koltuğa -hmm niye oturmuyoki şahane koltuk
aneeeeeyyyyy:bayil: o nasil koltuk oyleeeee... kizlar gozum korktu benim konuk olmaya gurbetkusu firar etmeye karar veriyorinternet falan neyim olmayan bir yere kacsam ki sira bana gelemesin dermisimmmm...heeeee emme bi fikrim var kedijimmm senin tasarlamis oldugun konuk koltugunda senin kucagina otursam diyorum...:sigara: daha iyi olmamikinedersin???
gurbetkusum bak ben bunu hic düsünmemistim aslinda cok iyi fikir kedimizi oturtup onun kucagina otursak daha güzel olurdu
gullerdiyari canim koltugun hayirli olsun.. cok fazla zorlamicam senin basina gelenler gelmis.zaten
sagolasin canim
1. memleketin neresi memleket Isparta canim onun icin güllerdiyaryim-hmm
2.boyun 1.56:dusun:
3.kilon 60:sigara:
4.romantikmisin evet-hmm
5.duygusalmisin fazlasiyla duygusalim..
6.hangi dizileri izlersin cok fazla dizi izlemeye firsatim olmuyor ama Yaprak dökümünü aglamak hüzünlenmek icin izliyorum papatyam dizisinide gülmek icin izliyorum, öbür dizileri sadece fragmanlarinda takip ediyorum anliyorum zaten
7.ask evliligimi mantik evliligimi? ask evliligi-hmm
aklima ilk gelen sorular bunlar simdilik canim...sonra yine ugrarim sana kolay gelsin tskler simdiden
tamam canim tesekkür ederim
gülüm ancak fırsatım oldu...ben de bir kaç soru sorayım...
sor canim benim
gurbet nasıl zor mu?
ah ah pinarim tabiki cok zor ne Ailemiz iyi gününde mutlulugunu yaninda olup paylasabiliyorlar nede zor gününde sana destek olabiliyorlar:aglayan:
ayni sekilde bende onlarin yaninda olamiyorum:aglayan: ne yapalim rabbim dert vermesin genede bugünümüze sükür.
ailenle birlikte olduğun yer mi gurbet?yoksa onlardan uzak evin bile gurbet midir senin için de?
gurbet vatandan uzak olmak Ana Baba kardesten uzak olmak.
tek teselli cocuklarim ve esim-hmm
hedeflerin nelerdir hayata dair?
hedeflerim cocuklarima güzel bir gelecek verebilmek onlari hayirli bir evlat olarak yetistirebilmek.
şimdiye kadar hedeflediklerine ulaşabildin mi?
evet Allaha sükür.
sevgi giderek artan birşey midir sence de? yoksa giderek alışkanlığa mı dönüşür?
bence sevgi giderek artan birseydir-hmm
mutlu evliliğin sırlarını bizlerle paylaşırmısın birkaç cümle de?
mutlu evlilik öncelikle sevgi, saygi, sadakat, sabir birlesimidir.
sevmedigin insana saygi olmaz, saygi olmayan insana baglilik olamaz, bunlarin hicbiri olmasa sabir edemezsin evlilikte olmazsa olmaz 4 kelime bana göre.
yüreğindeki huzuru korumak için hergün neler yaparsın?
dua ederim-hmm
şimdilik bukadar bitanecik melek gülüm...aklıma geldikçe yeniden yazmaya çalışırım..-hmm
seni tanıyordum birazdaha yakından da tanıdım çokda mutlu oldum gülüm teşekkür ediyorum seni çoooookkkkkk seviyorum bidenemmmmmmm
Dayıyı ılacla uyuturmusun yoksa bı odaya mı kılıtlersın bılmem ama sana nıyet o koltuga dayıyı oturtacam kalkamayacak bı daha beeee:kizdim:
tamam canim arkadasim