sürprizzzz yine ben
)
yaz insanı mısın kış insaını mı?:
yenilikçi misin geleneksel mi?
yaşamdan keyif alıyor musun?
hiç hesapta yokken eline bir miktar para geçti nasıl değerlendirirsin?
Alış verişe çıktın, vitrinde bu güne kadar gördüğün en güzel ayakkabı duruyor, ama nerdeyse 1 maaşın.. naparsın?
evliliğinde ilk günki heyecan hala devam ediyor mu?
herşeyden çabuk sıkılır mısın yoksa zevkini çıkartmaya mı bakarsın?
eşin geldi hadi valizi hazırla bi saat sonra uçak kalkıyor tatile gidiyoruz dedi ne yaparsın?
eşin sana doğum gününde hiç beyenmediğin bişey hediye etti ne yaparsın?
yolda gördüğün para isteyen dilencilere tepkin ne oluyor?
arkadaşının eşini başkasıyla el ele gördün ama onlar seni görmedi ne yapardın?
ne sıklıkla dışarıda yemek yersiniz?
aceleci misin?
ehliyetin var mı?
araba kullanmayı kim öğretti?
sence aşkın gözü kör mü?
yolda bi kediyi ezdin yanlışlıkla ne yapardın?
eşine yaptığın en güzel sürpriz neydi?
eşinin yaptığı en güzel sürprzi neydi?
:sokYinemi sen:sok:
Ülen senden kurtulamıyacakmıyım ben:bayil:
yaz insanı mısın kış insaını mı?:Bahar insanıyım şekerim,bazen yeşerir çiçek açarım,bazende solar kururum:sigara:
yenilikçi misin geleneksel mi?:Yeniliklere açığım ama geleneklerimide daim ettimeyi severim.
yaşamdan keyif alıyor musun?:Bazen almadığım zamanlar olmuyor değil mesela şu an gibi
hiç hesapta yokken eline bir miktar para geçti nasıl değerlendirirsin?:Vış paramı didin hani nerde..Nerde bende öyle şans beeee..Yapsana bana öyle bir güzellik hade:findik:
Alış verişe çıktın, vitrinde bu güne kadar gördüğün en güzel ayakkabı duruyor, ama nerdeyse 1 maaşın.. naparsın?:Ayakkanıya,giysiye çok para vermeyi seven biri değilim.Üzerime yakışması önemli,pazardan alışveriş yapmayı daha çok severim.Yani vitrinlere bakıp iç geçirdiğim hiç olmadı-hmm
evliliğinde ilk günki heyecan hala devam ediyor mu?:Evet her daimde sürer inşallah
herşeyden çabuk sıkılır mısın yoksa zevkini çıkartmaya mı bakarsın?:Öyle çok büyük şeylerim olsunda mutlu olayım dediğim hiç olmadı,küçük şeyler bile benim için önemlidir,oğlumun benim için bir papatya toplayı bana vermesi ve o anki mutluluğum herşeye bedel.Yani zevkini hazzını çıkarırım elbet.
eşin geldi hadi valizi hazırla bi saat sonra uçak kalkıyor tatile gidiyoruz dedi ne yaparsın?:Ay ne yaparım,uçarım coşarım hoplarım bu halimle bee
:halay
eşin sana doğum gününde hiç beyenmediğin bişey hediye etti ne yaparsın?:Yaptı yapmadımı sanki,bundan 4 yıl önce aldığı hediye halan dumur halim gözümün önüne gelir.Ama hiç ona belli etmedim tabik,sarıldım boynuna ve ne gereği vardı dedim
yolda gördüğün para isteyen dilencilere tepkin ne oluyor?:Her yolda gördüğüm yada her kapıma gelen dilenci önceleri beni çok rahatsız ederdi.Hatta dile getirip söylenirdim.Sonrasında;
Bir Cuma günü ofisime bir dilenci geldi,geri çevirdim ve arkasından söylendim.İşim için dışşarı çıkmam gerekiyordu ve dönüşte beni trafik polisi çevirdi.Bende sağa çekip arabadan indim,gayet kendimden emindim çünkü Emniyet kemeri takmadığım için bana ceza yazdı ki bu başıma gelebilecek en son ihtimal idi.Benki herşeyimden emin olan ben 90küsür ceza makbuzu ile geri dönmek sorunda kaldım ofisime.
Şimdi yolda gördüklerime olmasa bile,ofise kapıya gelenleri geri çevirmiyorum.
arkadaşının eşini başkasıyla el ele gördün ama onlar seni görmedi ne yapardın?Bende görmemezlikten gelirim.Çünkü iyi olur Allah'tan kötü olur kuldan.Ama yinede arkadaşımı ikaz eder dikkatli olması konusunda uyarılarda bulunurdum.
ne sıklıkla dışarıda yemek yersiniz?:Sıklık demesekte arada bir yediğimiz oluyor.
aceleci misin?:Sabırlı değilim ama çok acelecide değilim
ehliyetin var mı? :Evet var.
araba kullanmayı kim öğretti?:Eşim
sence aşkın gözü kör mü?:Evet kör,en büyük örneğide benim.
yolda bi kediyi ezdin yanlışlıkla ne yapardın?:ay çok üzülürdüm hatta oturur ağlardım yaaa
eşine yaptığın en güzel sürpriz neydi?:Toplayıp valizimi onunla birlikte bir yola baş koymak.
eşinin yaptığı en güzel sürprzi neydi?:Kendi adıma ait bir araba alması idi,ama geçen zamanda krizden dolayı satmak zorunda kaldık-hmm
çok düşündüm aklıma bunlar geldi sonra yine gelirim kusura bakma canım
:Ay tamam gel diyorum artık,kapıdan kovsam,bacadan yine girip sorularını soracaksın.
Oh be bitti