Kristen Stewart
Daimi Üye
1-para sence herşey demek mi?
2-titiz misin?
3-hiç affetmediğin bir kişi var mı?
4-senin adını kim koydu?
2-titiz misin?
3-hiç affetmediğin bir kişi var mı?
4-senin adını kim koydu?
*Evde boş zamanlarında ne yaparsın?uzanıp tv keyfi yaparım
*Şakayı ve şaka yapmayı sever misin?severim
*Sinirlimisin,sakinmisin?genelde sakin ama çabuk sinirlenirim
*Dağınık mısın,yoksa tam tersine düzenli misin?valla vaktim oldukta düzenli olmaya çalışıyorum dağınıklığı sevmem ama tkıntılı da değilim
*Çantanden eksik etmediğin bir şey var mı?cüzdanım
*Nazara inanırmısın?inanırım
parfüm kullaniyormusunkullanırım
hangi markaavonun parfümlerini kullanıyorum pur blanca bu ara
makyaj yaparmısınarada
hic lens takttinmitakmadım ama yeşil isterdim
sacini hic cok ama cok kisa kestirdinmihayır kıvırcık saçlı olduğum için çok kısa kestirsem çok kötü kabarır
hayatinda hic unutmadígin bir ceza aldinmiçok saçma ama 1. sınıfa giderken öğretmen bize gelmişti oturmaya sonra annemin bi dediğini yapmadım die bana dedi ki tek ayak üzerinde dur biraz durmuştum ama o kadar kızmıştım ki evime gelmiş bana ceza veriyo die nefret etmiştim ondan...sonra da bi daha sevemedim
hic kafani yardinmihatırlamıyorum:dusun:
kolunu kirdinmiayy çok korkarım kırık çıkıktan başıma gelmedi inşallah gelmezde
abinden yada ablalarindan sopa yedinmiabim yok ki:dusun:
hic mini giydinmigiymedim çocukken bile babam izin vermezdi zaten
*Gözlerin ne renk?kahverengi
*Kuaföre ne kadar sıklıkla gidersin?kırk yılda bir
*Kaç tane ayakkabun var?5 10 tane vardır
*Telefon ile hiç sapığın oldumu?özellikle lisedeyken çok olurdu ama ben biraz numaram dağılınca hemen hattımı değiştirirdim babam yakalarsa kızardı çünkü otoriterdi zamanında ama ben onun otoritesini yıktım
*Delice sevmek sence deli olmakmıdır,yoksa nedir?deli olmaktır malesef ve kör olmak
kemer kulanirmisinkullanmam
canta kullanirmisinkullanırım
televizyon izlermisinizlerim
hangi kanala bakarsıngenelde kanal D
1 saçını hiç sarıya boyadınmboyadım ama hemen sarı olmadı saçlarım kahve olduğu için üstüste bi süre hep sarı yaptım ancak sarardı sonra sıkılığ kızıl yapmıştım
bıyamadıysan nedenboyadımmmmm
2forumla tanışmanı anlatırmısın kısaca amaçok kısa anlatayım kafama göre bi forum arıyodum googleye bayanlara özle forumlar filan yazdım burası çıktı karşıma şöyle bi konulara baktım tamam işte bu dedim
3 göbek atmayı severmisin oh ohhhh yandan yandanarkadaş ortamında severim
4 rezil oldugun an oldumu olduysa ne anlatırmısın çok olmuştu da şimdi aklıma bişey gelmedi
1-para sence herşey demek mi?herşey demek değil sadece isteklerini gerçekleştirmek için bi araç
2-titiz misin?temiz ortamları severim ama titizlik derecesinde değilim
3-hiç affetmediğin bir kişi var mı?olmadı kinci değilim içimde nefret barındırmam kalbimi çook kıran insanları bile üzerinden zaman geçince affederim ama eskisi gibi olmam
4-senin adını kim koydu?babam koydu[/quote
hatun geldiğinden beri 2. ye konuk biz daha siftah bilem atamadık
tek sorum bunu nasıl yaptın ipucu verirmisin
eşin annesine mi sana mı inanır?valla hiç öyle bi duruma düşmedik bilemicem konuya bağlıdır ama büyük ihtimal bana inanır
hiç eşinle ailen arasında kaldın mı?ilk günden beri ve hala kalmaya deam:dusun:
ölümü düşündüğün oldu mu?çooook
-düzenli kahvalti yaparmisin?malesef hayır
-sevdigin komsularin varmi?yok
-sevmedigin komsularin varmi?yok ilgilenmiyorum hiç biriyle
-birileriyle ile beraber saatlerce oturup sohbet edermisiniz?saatlerce oturup hiç susmadan sohbet edebileceğim tek insan kankam
-birisiyle sarila sarila uyudunmu?eşimle ve kankamla
-üsengecmisin (erinmek) yoksa herseye kirpmadan gidermisin?üşengeçlik var malesef:dusun:
-diyelimki bugün internetin pat diye gitti sana diyorlarki 1-2 ay sürer.. Ne yapacin?hiç bişey yapamam çok üzülürüm kendi kendimi yerim belki de işten çıkarım
-hic is kurmayi düsündünmü?çok düşündüm ama çok iyi niyetliyim bi işi ilerletmek için biraz gözü kara ve fazla taviz vermeyen biri olmak lazım o yüzden kuramadım
-yarin birgün ziline bassalar.. kapiyi actigindaFındık olsa.. iceriye alirmiydin?almam mıııı çok sevinirdim
-tatlilardan ne sevrsin ?sütlü tatlıların hepsini severim ama sütlaç hariç onu pek sevmem
-ailene büyük bir yalan söyledinmi ?valla özellikle lisedeyken aileme çoooooook yalan söyledim hep kendi bildiğimi yaptım düşün ki ailemden gizli 2 tane telefonum vardıbi tane de haberleri olan 3 telefon o yaşta neyimeyse
-annenlemi iyi gecinirsin babanlami iyi gecinirsin?babam beni daha ii anlıyo anneme laf enletemıyorum pek
-alis veris yapmayi severmisin?bayılırımmmmmmmm
-cimrimisin? yoksa bonkerlik yapip dagitirmisin?alla ortadayım param çoksa cebimde sakınmam bonkörlük demeyelimde jest yapmayı severim diyelim ama asla cimri değilim
[/quote
1- oryantal oynadinmi hic kendi aranizdaoynadık ama hiç beceremem öylesine
2- birisiyle sac bas birbirine girmis vaziyette sevdinizmi birbirinizi ?nasıl yani
4- yüzmeyi biliyormusun?evet
5- denizde ne giyersin neyle girersin ?kapri ve sıfır kol giyerim
6- magazanin birinde tangur tungur düstünmü ?düşmedim
8- oglun olursa adini ne koymak .. kizin olursa ne isterdin..?melih ve yasemin istiyorum
10- annene karsi geldinmi hic çoooooooookkkk ben genelde bildiğini okuyan bi insanım herkese karşı gelebilirm:dusun:
11- hic yabanci veya uzakdan tanidik bir ailenin cocuguna uzakdan caktirmadan giciklik yaptinmi ?hatırlamıyorum ama kardeilerime yapardım mesela babam azarlarken babamın arkasından dil çıkartırdım ki gülsünler babam daha çok kızsın die sonra babam daha çok kızardı ablam güldürüyo derlerdi ben de ne alakası var ya manyak mısınız siz derdim ababm önüne dönünce yine yapardım)
15- hayatinda hic mayo giyindinmi giymedim
16- kendini güzel buluyormusun... ?en azından çirkin bulmuyorum
17- hic hayranin oldumu ?olmuştur heralde)
18- peki güzel oldugunu söyledilermi?evet
19- kaç tane görücü geldi ?eve sadece eşimin ailesi geldi onun dışında zaten söyleyenlere gelmeyin derdik
[/quote
Yeter mi bu kadar İlknur hanım:sigara:
hatun geldiğinden beri 2. ye konuk biz daha siftah bilem atamadık
tek sorum bunu nasıl yaptın ipucu verirmisin
Ben cok soru sormıyacamm sadece bana olan sevgını ya da nefretını anlatan tek bır atasozu soyler mısın?:ilknur: