Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ben en karlı bir şehirde yaşıyorum ama ne kar yağıyor ne buz tutuyor şimdi ben nasıl katılacam yarışmaya. bir çiçek alıp difrizemi koysam napsam :kahkaha: ben biraz düşüniimde fikrimi söyleyim
yada şöyle bişey olabilirmi acaba. her şehirde mutlaka meydan denilen yerler vardır o meydanların fotoğrafı olabilir değişik ve güzel olabilir bence. yada meydanı tümden değilde her meydanda atatürk heykeli vardır sadece atatürk heykelini çeksek. tabi o zaman oy vermek zorlaşır değilmi.
Bence engüzeli yaşadığımız şehirdeki yılbaşı ışıklandırmaları olan resimlerin yarışması yılbaşında şehirler caddeleri sokakları çok güzel ışıklandırılıyor gece çekilen bu resimlerin güzelliğini bir düşünsenize bence harika olur:1::1::1::1:
süper olur silacim ardaindanda kisla ilgili resimler cekeriz
bizim buralar basladi böyle süslenmeye
ben en kisa zamanda yarisma icin basvuruyu baslaticam
EE ben kesin katilirim diyen kac kisi var bakiyim-ayse
silam harika düsünmüssün hos bizim buranin süsü yillardir ayni deyisen bisi yok ayni tas ayni hamam ama olsun en güzel kareyi yakalayip katilmak isterim kesinlikle
tamam bitterim senin fikrin tabiki süpersin bitanem:cee
elasu evet canim yilbasi olsun ama yinede katilima göre bakariz ben bugünlerde yeni konu acip basvurulari alicam
bende katılmak isterim ama burda yılbaşı için süsleme yapılıyormu daha bilmiyorum. birde lütfen avm olmasın burda ne avm var ne alışveriş için bi yer:uzgun: