3.Yarışmamız Salatalarimiz Oylamaya Acildi

EN GÖRSEL SALATAYI SECIN

• Kullanılan toplam oy
    88
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Es_se

Daimi Üye
Tepki
22.496
ablam bırıncı olmus oleyyyyyyyyyyyy
gonulden tebrk edıyorum canım ablam :sarilma:
buarada muzlu pasta gorunumundekı o salatayı ıncım yaptıgını tahmın etmem gerekırdı :D
cok guzeldı dıyet dıye karnıbahara oyvermesem kesınlıkle oyum o salatayaydı
hepınızın emeğine yuregıne saglık kızlar :sarilma:
eger en degısık salata yarısması olsaydı kesınlıle havuc salatası 6. salata kazanırdı dahıyane fıkır cok guzel onu muhakkak denıcem :D

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
nesrin ablacım tebrik ederim birinciliğini incitanem tebrikler canım tahminim doğru çıktı tost ekmekli salatyı senin yaptığını tahmin etmiştim çokta hoşuma gitmişti salatan canım tebrik ederim
sümeyye canım senide tebrik ederim hepinizin hepimizin ellerine sağlık yeni yarışmamızda buluşmak üzere canımcımlarım:eek::eek::eek:

OP
incitanemtuana

incitanemtuana

Daimi Üye
Tepki
28.177
ablam bırıncı olmus oleyyyyyyyyyyyy
gonulden tebrk edıyorum canım ablam :sarilma:
buarada muzlu pasta gorunumundekı o salatayı ıncım yaptıgını tahmın etmem gerekırdı :D
cok guzeldı dıyet dıye karnıbahara oyvermesem kesınlıkle oyum o salatayaydı
hepınızın emeğine yuregıne saglık kızlar :sarilma:
eger en degısık salata yarısması olsaydı kesınlıle havuc salatası 6. salata kazanırdı dahıyane fıkır cok guzel onu muhakkak denıcem :D

:kptmya:demek muzlu pasta görünümündeki ha:kptmya:
ama cok lezziz inanki essem:ask:

OP
incitanemtuana

incitanemtuana

Daimi Üye
Tepki
28.177
nesrin ablacım tebrik ederim birinciliğini incitanem tebrikler canım tahminim doğru çıktı tost ekmekli salatyı senin yaptığını tahmin etmiştim çokta hoşuma gitmişti salatan canım tebrik ederim
sümeyye canım senide tebrik ederim hepinizin hepimizin ellerine sağlık yeni yarışmamızda buluşmak üzere canımcımlarım:eek::eek::eek:

:ask:tskler canisi begendiysen ne mutlu bana pasta yarismasinda bile bukadar süslemesiyle ugrasmamistim :kptmya:

Es_se

Daimi Üye
Tepki
22.496
:kptmya:demek muzlu pasta görünümündeki ha:kptmya:
ama cok lezziz inanki essem:ask:

eger bı yemek guzelse sunumu super ve kalorılı ıse senın olmalı anlamam gerekırıd ınan hala bakıyorum yok muzlu pasta yaw bu :D canım cekıyo
ben kg verene kadar sneı banlasakmı menu ekleme benı yoldan cıkarma:bitter:
sın espırısı bu ama harbı guzeldı:D mısaıfrlere denıcem bakalım tepkılerı ne olcak tabı once azııck kg verıym oyle yapcam sımdılık nesırn ablamın tarıfını yapıyım :D

D

d.melek

Misafir
Tebrikler Nesrincim.....cok sevindim senin birinci olmana.sebebini de biliyorsun.burdakilardan bana en yakin olani,en cok tanidigim sensinde ondan.cok degisik bir salataydi.:verelini:
ayrica diger arkadaslarimida tebrik ediyorum....:kivir:

nesrin64

Daimi Üye
Tepki
6.281
Tesekkur174.jpg

Bütün hanımefendilere benden birer gül kabul ederseniz çok mutlu olurum...SEVGİLERİMLE ... nesrin64 :ask::ask:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar