MaLii
Kasabın Karısı
CİLVELİ AFETLER
Takım kaptanları: MaliPina & Hippocan
Takım üyeleri:
- ZumruD
- Lunyaa
Hellöö Afetlerim,
Kilo verme serüvenimiz bundan böyle bu yeni başlıkta devam edecektir. Burası biz Afetlerin toplanma yeridir. Burada menülerimizi ve sporlarımızı paylaşacağız. Birlikte el ele gönül gönüle mücadelemizi vereceğiz. Birbirimize destek olup disiplinli bir şekilde ideal kilolarımıza ulaşacağız. İnanıyorum ki hepimiz incecik Afetler olup herkesin başını döndüreceğiz
Yalnıız..,
Grup olarak uymamız gereken belli başlı kurallarımız var. Bunlar :
- Grup üyelerinin günlük menü vermesi zorunludur.(2 gün menü vermeyen üye bir haftalığına gruptan uzaklaştırılır)
- Menüler gününde verilmelidir. Ertesi güne (00:01) sarkıtılan menüler dikkate alınmayacaktır.
- Pazartesi ve salı günleri menülerde ödeme sebep olabilecek besinlerden uzak durulmalı,karbonhidrat tüketimi minimum seviyede olmalı,mümkünse bu günlerin akşam öğünlerinde karbonhidrat tüketilmemelidir.
- Çok özel bi durum olmadıkça haftanın en az 5 günü spor yapmaya özen göstermeli,sporlarınızda spor kaptanları da etiketlenmelidir.
- Üyeler günde en az 2,5 litre su içmelidir.
- Üyeler kaptanlarla iletişimde olmalı,bir sorunla karşılaştığında kaptanlara,yani hippocan ve bana bildirmelidir.
- Kilo bildirimimiz ÇARŞAMBA günüdür.Grup üyeleri her cumartesi en geç saat 17:00'ye kadar kilo bildirimi yapmalıdır.
- Grup içi tartı kontrol günümüz CUMARTESİ günüdür.Bu günde kilo bildirmek zorunludur.
- Çarşamba bildirimini 2 kez üst üste,kontrol günü bildirimini 3 kez üst üste bildirmeyen üye, yarışmayı takip eden hafta bir haftalığına grup listesinden uzaklaştırılır.Üyenin tekrar gruba alınması (kişinin katılımına ve devamlılığına bakılarak) kaptanın inisiyatifindedir..
Haydi afetlerim göreyim sizi
Spor puanlarımız da şöyle,kimse görmedim demesin
☆3. Grup 21. Etap☆ ETAP BİRİNCİSİ
hippocan(71.1/) Bildirimsiz izne ayrıldı
Zumrud (72.8/73/+0.2/-%0.27)
Kübrali (66.6/65/1.6/%2.40)
Lunya(78.4/77.3/1.1/%1.40)
3. Grup Ortalaması : % 0.883
Son düzenleme: