30. Haftanın Konuğu »» Tatlıpozan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tatlıpozan

Daimi Üye
Tepki
3.215

Kendine bir adım dışardan bakınca günlük yaşam da birey olarak nasıl buluyorsun ?

Kendimi dışardan baktığımda günlük yaşamda duyarlı aktif sosyal ve çok farklı görüyorum.Sıradan olmadığımın farkındayım.

Hayat gayen ne?

Hayat gayem çocuklarımı iyi birer evlat olarak yetiştirmek.Eşimi her zaman mutlu etmek ayrıca kendim için yaşadığım her anın değerini bilerek yaşamak.
En önemlisi de bu dünyadan gittiğimde "Lanet insanın tekiydi " değil de " Çok iyi biriydi" demeleri.Kalp kırmamak en büyük gayem.
Bir toplumdan gittiğimde erkamdan kötü konuşmalarını istemem ama konuşurlarsa da kendilernin suş ben masumum-hmm

kendinden bahseder misin?Severim keratayı.Kendime özgü biriyimdir zor yani kendimi anlatmak

Hobilerin/fobilerin nelerdir?
Fobilerim. Öldükten sonra olacakları düşünmek beni çok korkutur.
Yüksekten korkarım.Klastrofobim de var kapalı yerde nefes bile alamam.
Asansörden dişçiden böcekten ... tırsağımdır birazcık

Hobilerim.El işi yapmayı severim.Resim yapmayı bulmaca çözmeyi severim

İdeallerin?.iSTEDİĞİM KİLOYA İNMEK az kaldı.

Hangi takimlisin? Fenerbahçe.:kupa:işte bu da kupamız:kupa::kupa:

Aslen nerelisin? <3<3Isparta<3<3

Ne Tür Müzik Dinlersin? türk halk müziği ve arabesk dışında dinlerim her tür müzik

En Sevdiğin Sanatçı,Türkücü,Rockçhı,Popçu?Tarkan sezen Aksu.

Şiir okumayı severmisin ? Severim

En beğendiğin şiiri bizlerle de paylaşırmısın ?

"sevgileri yarınlara bıraktıız

ya vermeye az buldunuz yahut vaktiniz olmadı"...Çok uzundur bu şiir ama aklıma gelen bukadarı-hmm

Seni en çok mutlu edecek şey nedir ?Yavrularımın iyi yerlerde meslek sahibi olduğunu görmek.

Hayatta asla yapmam dediğin şey ?"Asla asla demem"."Olmaz olmaz deme olmaz olmaz"...

Asla fenerbahçeden vazgeçmem.Bir de dinimden

En sevdiğin dizi? Avrupa yakası.. ama biteli çooook oldu:gitme:

En sevmediğin dizi, diziler? Kurtlar vadisi:kizdim: içinde öcü olan tüm diziler

En sevdiğin oyuncular?Melekler korusun ve türk malı dizisindeki oyuncuları çok yetenekli buluyorum

seni en çok üzen şeyler?Sevdiklerimin uzak olması beni üzüyor.

Forumda seni en çok sevindiren olay ?Birçok arkadaşımızın bebek bekliyor olması beni çok sevindiriyor.Bir de yeni anne olan taze anneler hepsine çok seviniyorum.

Hayatta seni korkutan tek şey ?Sağlığımı kaybetme korkusu sadece benim değil ailem ve sevdiklerimin

Seni ağlatan film oldu mu ? Olmaz mı

Olduysa hangisi ? Titanikte ağlamıştım sonra Babam ve oğlum ağlamayan var mı ki:aglayan:

Gitmek istediğin ülkeler?Singapur

Enteresan ne demek açıkla bakalım...İnteresting.İlginç demek yani bi acayip

Türkiyede en sevdiğin il?İzmir çok hoş bir şehir bayılıyorum

Net mi Tv mi neden? net çünkü içinde tv de görmek istediklerimi de bulabilirm

Yemek yapmak marifet mi neden ?Marifet olmasaydı herkes yapabilirdi yetenek tabi

Susmak mıdır konuşmak mı ?Yerine göre.mesela " söz gümüşse sükut altındır ama sükut ikrardandır[susmak kabul etmektir) o yüzden ayarında ve tadında bırakmalı

Hayat gerçekten zormu neden ? hayat zor dersen zordur kolay dersen kolaydır.

Hayat kolay çünkü ben kolay diyorum:)

Çok sevdiğin arkadaşın sana havalı derse nasıl karşılarsın ? Birçok kiçi bana havalı dediği için alıştım normal karşılıyorum doğru söylüyolar

En sevdiğin çizgi film ?haidi.

Kdv gereklimi sence ?Gereksiz.

Sabırlımısın sabırsızmı ?Sabırsız bilirim kendimi ama bana sabırlısın diyorlar

Alınganmısın ?Evet alınırım hemen

En çok hoşuna giden söz nedir ?Söyleyene bağlı.Boş boş bakışlarla canım deseler inanmam. samimi ve içten söylenen her kelime değerli benim için.Bir de sevdiğim söylüyorsa-hmm

İlkler neden unutulmaz ?İlk kez yaşandıkları içindir sanırım ama ben bazı ilkleri unuttum unutulmaz değil demek ki

Düğünlerde oynarmısın ?Fazla değil düğününe bağlı bazen de hç oturmayabilirm

Çok sevdiğin arkadaşın sana havalı derse nasıl karşılarsın ? Kuzum bunu sordun ya normal karşılarım kötü bir söz değil ki

En sevdiğin hayvan ?Tavşan kelebek

Bi kaşık suda boğmak istediğin biri varmı kim ? Yok kıyamam insan hayatına.

hem bir kaşık su bir insanı boğmaya yetmez:):)

neden ? Çünkü insanları seviyorum boğamam

En sevdiğin bayan ismi ?

En sevdiğin erkek ismi ?

Gitmekmi zor kalmakmı ?İkisi de zor geliyor ayrılıklar zor çünkü.

Yağmuru severmisin ?Sırılsıklam hem de bayılırım

İyi yönlerini anlatsana ?Kendimi övünmesini sevmem anlatamam.(Bu iyi bir huy)

En sevdiğin özelliğin nedir ?Matrak oluşum.Kendimi bile güldürüyorum.

Yükseklikten korkarmısın ? Korkarım

Sence en büyük acı nedir ? Aşk acısı allah kimseye çektirmesin

Ne zaman yalnız kaldığını hissedersin ?Eşim surat astığında:kizdim:

Hiç yaşadığın şehri terk etmek istedinmi? O kadar şehir değiştirdim ki istemedim ama terkettim

Hangi konuda güçlüsün?Sevgi ve vefakarlık konularında çok güçlüyüm

Bankadaki tüm paranı hiç acımadan harcayacagin dükkan? Emlakçı.Ev alırsam acımam

Utangaç mısın yoksa fazla açık sözlü mü?Utangaç yönlerim de vardır çekinmeden konuşabildiğim konular da olmuştur :ayna:

Çıkmış olan bir tartışmanın içine müdahele etme gereği duyarmısın?Tabi duyarım.Boş münakaşaları durdurma isteği duyarım

Sence "sen" nasıl bir insansın?Bence ben iyi ki varım sevdiklerimi mutlu eden ve onların yanında mutlu olan küçük şeylerden tad almasını bilen biriyim.Arada cadılaşırım çünkü kendimi ezdirmek istemem.
Haddini bilmeyene gayet güzel bildirebilirim

Sence "ben" nasıl bir insanım?(politik bi cevap olmasın biraz samimi içten olsun please)Sen bence cana yakın yardımsever becerikli bir insansın ödüllerinden belli.Ben zaten zaman zaman söylemişimdir bunları sana politik değil kuzum

Sabır senin için ne ifade ediyor ?Beklemeyi

Şu an “Ahh bi elime geçse” dediğin kişi kimm ?(forumdan)en zor aninda yaninda kimin olmasi seni mutlu eder?Forumda çok sevdiğim arkadaşlar var kendime yakın bulduğum hepsinin yeri ayrı hepsi ahnımefendi:eek:

göründügün gibi olmakmi oldugun gibi görünmekmi?Olduğun gibi görün ama nasıl görünüyorsan öyle kal.

hayat sana ne ögretti?Hayat bana boş şeylere üzülmemeyi ve her anın değerini bilerek yaşamayı öğretti

bende anısı var dedigin $arki varmi?Off çok var.

Varsa hangisi?

her$eyi siLip yeniden ba$lamak istedigin oldu mu?Oldu ama silgi bulamadım:)

seni sinir eden $eyler nelerdir?İki yüzlü riyakarlık. Kendiyle çelişen insanlar
Yerlere tükürenler:kizdim:

neleri affetmezsin?İhaneti affedemem

yürekten birini sevdin mi hiç?sevdim

Şu an ki ruh halin nasıl?Karmaşık çünkü bu hafta bitsin istiyorum

Sosyalleşme toplum yaşantısını iyi yönde mi kötü yöndemi etkiler ?Sosyallikle toplum zaten aynıdır.Toplumda olamassan sosyal olamazssın ki yalnız kalırsan asosyal olursun.Tabiki sosyallik olumlu etkiler

Mutluluk nedir ?

Sence sanal alemde edindiğin dostluk ne kadar gerçek?pc yi kapattığımda bazı arkadaşlarımı hala düşünüyorsam melekler korusunu izlerken fındıkkurdu da bu diziyi seviyor diyorsam sanal değil reel olmuştur dostluğumuz:)

Film seçimin nasıldır? Korku filmi şiddet içerikli olanları sevmem

Hangi tarz filmleri izlersin ?İçinde doğa olan aile filmleri

Ailenle olan ilişkini anlatır mısın mesela ailede en çok kimi seversin?Hepsini.
Hepsinin yeri ayrı

Kendini yetersiz olarak gördügün bir özelligin varmı?hiç düşünmedim

Eğlence anlayışın nedir?Erkadaşlarımla vakit geçirirken eğlenirim mesela

seni en çok eğlendiren nedir?Müzik dinlemek

Nasıl bir çocuktun yaramazlık yüzünden dayak yediğin oldu mu ?Yaramaz değildim çocukken olmadı yani

halen üzerinde çocuk ruhu warmı ?Maalesef var büyümedi içimdeki küçük kız:besik:

Peki tuz ruhu kimin ruhu?Tuzgölünün dedesinin olabilir mi:)

yaptığın hatanın üzerini örtmeye mi çalışırsın yoksa pişmanlık duyarmısın?
Hata yapmışsam zaten özür de dilerim kendime kızarım ama:kizdim:

hakkını savunabilcek birisi misin (ne olursa olsun kan çıksa bile savunurum ) diyebilir misn? Savunurum ama kan çıkmasın yaa

şımarık mısın ?Şımarırım bazen

Bunu sadece ben yapıyorumdur dediğin alışkanlığın varmı ?Var mesela dondurma sevmem ama yağmur yağarken dondurma yemeye bayılırım.
Bunu da kimse yapmas sanırım

Yaşlanıyosun farkındamısın.. farkındayım bir yaşına girdiğimden beri yaş alıp yaşı olan biriyim:)
ve ne düşünüyosun..? Kimse yaşıma inanmadığına göre yaşlı falan değilim aferim bana diyorum:ayna::kupa:

Canın sıkıldığında birisine mesaj atacak olsan ilk kime atarsın?Kimseye atmam çünkü canım sıkıldığında mesaj atmışsam ve karşıdaki kişi cevap yazmamışsa iyice sinirlenirim neme lazım otur oturduğun yerde dedim kendime:dusun:

tatlıpozan

Daimi Üye
Tepki
3.215
amaninn haftanin kurbani diye okuyunca eyvah dedim kimin cani yaniyo:( emme bide buraya bakinca ne goreyim lukusmu lukus bi koltuk kralicelere layik kedim misafir perversin vesselam..canim tatlipozanim koltugun hayirli olsun keyfin umarim yerindedir...simdilik sadece bi ugrayip hal hatir sorayim dedim..sonra yine musait bi zamanda basina damlarim:dil:kolay gelsin sana canim koltugunun keyfini cikar:eek:

Teşekkür ederim canım

Keyfim yerinde saol canım istediğin zaman gel beklerim:eek:

tatlıpozan

Daimi Üye
Tepki
3.215
Amannnn ben soruları yazmaya gelmısdım ama sbs dedın orda kaldım.

E hadı pazardan ıtıbaren soracagım sorularımı lakın aynı sıtres su an benı de tırmalıyı:aglayan:

Sbs stresi sende de mi var kedim.-hmm
Az kaldı ama ben de bittim.Melisa çayı aldım da sakinleştim.
Hem kızım içiyor hem ben.İstersen sen de dene yarın iyi geliyor strese:dusun:

tatlıpozan

Daimi Üye
Tepki
3.215
-
hmm-hmmtatli dillim tatlisim pozanim gelmis hosgelmissss
-hmmseni tanimakta ayri bir zevk olucak tatlimmmmmkoltugun hayirli olsun kedijik cok hos hazirlamis herseyini:eek::kedim:
kolay gelsin canim:iloveyou:
yazdigim kelimeleri görür görmez aklina geleni yaz canim
ask?
sevgi?
saygi?
arkadas?
dost?
hayat?
sevinc?
nese?
hüzün?
mutluluk?
anne?
baba?
koca?
cocuk?
hanimefendi?
ilkbahar?
sonbahar?
yaz?kis?
simdilik bunlar geldi aklima tatlisimmmm:iloveyou:-hmm:eek:

hmmtatli dillim tatlisim pozanim gelmis hosgelmissss-Hoşbuldum canımm:eek:

hmmseni tanimakta ayri bir zevk olucak tatlimmmmmkoltugun hayirli olsun kedijik cok hos hazirlamis herseyini:eek::kedim:kolay gelsin çok saol bitanem

canim:iloveyou:yazdigim kelimeleri görür görmez aklina geleni yaz
canim

ask?
acıtır

sevgi?
Sıcacık duygu

saygi?
Olmssa çirkin olur

arkadas?
Aranılan olmassa olmaz

dost?
Sırdaş

hayat?
Papatya

sevinc?
Kavuşma

nese?
Gülümseme

hüzün?
Özlemek

mutluluk?
Pembe

anne?
Cennet kokusu

baba?
Babammmmmmm daha ötesi yok

koca?
herşeyim(Evdekalmaktan kurtardı saolsun)

cocuk? Melek

hanimefendi?
bizler

ilkbahar?
Erik ağacının çiçek açması

sonbahar?
Romatik

yaz?
Bunalım mutsuzluk çabuk bitsiiiiiiiiiinn

kis?
Mutlu olduğum mevsim hayatımın anlamı

simdilik bunlar geldi aklima tatlisimmmm:iloveyou:-hmm:eek:

saol bitanemm:eek:

tatlıpozan

Daimi Üye
Tepki
3.215
tatlıbozan hayırlı olsun kız ama buralar terden geçilmiyo nen bayağı terlemişsin heeeeeeee:gul:ne sorsam ne acaba soruda gelmiyor yaaaaaaasinirlimisindir?en sevdiklerin ve seevmediklerin ?çicekleri severmisin ?

Saol canımYok terlemedim sadece uykum geldi-hmmSinirli değilim sanırımEn sevdiklerim ne konuda örneğin doğayı gezmeyi severim.sevmediklerimse sinek ısırdı şu anda mesela:kizdim:yaz mevsimini sevmem çok fazla

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.269
Tatlım verdiğin cevaplar için çok teşekkür ederim bitanem

Sence melekler korusunun finali nasıl olucak

İpek bebeği aldırıcak mı ne dersin:dusun:

Melek şu saatten sonra asla izin vermez onlara değil mi,haklı olarak çok kızdı:dusun:

tatlıpozan

Daimi Üye
Tepki
3.215
Tatlım verdiğin cevaplar için çok teşekkür ederim bitanem

Sence melekler korusunun finali nasıl olucak

İpek bebeği aldırıcak mı ne dersin:dusun:

Melek şu saatten sonra asla izin vermez onlara değil mi,haklı olarak çok kızdı:dusun:

Rica ederim canım.:verelini:

Ben de güzel soruların için teşekkür ederim.Tuz ruhunun ruhunu bilemedim salladım:hihi:

Melekler korusunda final nasıl olur bir tahminim yok ama güzel olucak herkes layığını bulur.
Esin Erkanla birleşir gibime geliyor.

Özgür zaten babayla arayı düzeltti.

İpek bebeği aldırsa da aldırmasa da gözümden düştü.Çok ayıpladım.

Bebelere kötü örnek oluyorlar.Dizinin baş karakterine böyle bir rol verilmesi ve evlenmeden hamile kalınma olayını normal bir olaymış göbi kabullenmeleri bilinçlenmemiş henüz büyüyen gençlere hiç iyi bir örnek değil.

Esin zaten yaptı yapacağını nikahsız doğurdu sıra ipekde. Ama beğenmedim bunu..:cirla::cirla:

evet canım Melek komser torununu aldırmaz evlenmelerine izin versin barı barışla sanki daha iyisini bulacak ipek:hhhhhh:

tatlıpozan

Daimi Üye
Tepki
3.215
tatlım koltuğun hayırlı olsun.benim içinde kendini üç helimeyle anlatırsan sevinirim......

Canım çok teşekkür ederim.

Kendimi üç kelimeyle anlatmak zor olur ama beni anlatan bir cümle var ki zaten üç kelimeden oluşuyor.

Şöyle ki;" Nevi şahsına münhasır ım." yani Türkçesi Kendine özgü demek.

Kendime özgü ve farklıyım:icelim:

tatlıpozan

Daimi Üye
Tepki
3.215
ay koltuga bayildim laptoplu süper valla, hayirli olsun canim.fobilerin, hobilerin ne?ögrenciyken en sevdigin ve hic sevmedigin dersler hangileriydi?tekrar dünyaya gelsen ne olarak gelmek isterdin?kitap okur musun? en sevdigin kitap hangisi?olmak istedigin yerde misin?simdilik bu kadar. tesekkürler:)

fobilerim.Kapalıyerde kalma hertürlü böcek haşarat Asansör yükseklik

Hobilerim .Resim el sanatları

Edebiyat en sevdiğim ders.Matematik hiç sevmediğim derssti

Tekrar dünyaya gelsem kendim olmak isterdim yina ama kalbim bukadar hassas olmasaydı keşke duygusuz olmak isterdim birazcık da olsa:dusun:

Kitap okurum ama son zamanlara okumuyorum.En sevdiğim kitap Ruhsal zeka

Olmak istediğim yerde sayılırım en azında o konumdayım.Evli mutlu çocuklu:besik:

Ben teşekkür ederim canım

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.269
Rica ederim canım.:verelini:

Ben de güzel soruların için teşekkür ederim.Tuz ruhunun ruhunu bilemedim salladım:hihi:

Melekler korusunda final nasıl olur bir tahminim yok ama güzel olucak herkes layığını bulur.
Esin Erkanla birleşir gibime geliyor.

Özgür zaten babayla arayı düzeltti.

İpek bebeği aldırsa da aldırmasa da gözümden düştü.Çok ayıpladım.

Bebelere kötü örnek oluyorlar.Dizinin baş karakterine böyle bir rol verilmesi ve evlenmeden hamile kalınma olayını normal bir olaymış göbi kabullenmeleri bilinçlenmemiş henüz büyüyen gençlere hiç iyi bir örnek değil.

Esin zaten yaptı yapacağını nikahsız doğurdu sıra ipekde. Ama beğenmedim bunu..:cirla::cirla:

evet canım Melek komser torununu aldırmaz evlenmelerine izin versin barı barışla sanki daha iyisini bulacak ipek:hhhhhh:

Katılıyorumm sana canım,sıra Özgür de heralde

en genişleri rahatları Özgürdü,aslında ondan beklenirdi ama

İpeği de kendilerine benzettiler

İpek baktı ki Esini annesi sahiplendi,benim de olsa sahiplenirler diye düşündü kesin:dusun:

Bitecek olması iyi oldu,kabak tadı vermeye başladı artık

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
vayyy siz bozdunuz modemi dimi komplocular sizi ama yetiştim yeteri kadar bozamamışşınız:)) koltuğun hayırlı olsun canım:)) aklıma gelen bi kaç soruyu sorayım

adını neden yazmadın?
adın ne?
yaşını neden yazmadın?
yaşın kaç?:))
kendini kaç yaşında hissediyorsun?
kaç çocuğun var?
eşine hala ilk günkü gibi aşık mısın?
eşinin en kızdığın yönleri neler?
en sevdiğin yönleri neler?
çocukların kaç yaşlarında?
kayınvalidenle aran nasıl?
kayınvalidende sinirine giden huy ne?
eltilerle görümcelerle anlaşabiliyor musun?
arkadaş çevren geniş midir?
kankan var mı?
eşinin çalıştığı yerde bayanlar var mı?:)
eşini çok kıskanır mısın?
eşinle yaş farkınız kaç?
ehliyetin var mı?
çalışıyor musun?
para biriktirir misin?
yaşam şartlarından memnu musun?
sence hayat sana cimri mi davranmış yoksa cömert mi?
tüllerini hangi deterjanla yıkarsın?
bulaşıkları elde mi makina da mı yıkarsın?
eşin ne iş yapıyor?

şimdilik aklıma bunlar geldi:))

tatlıpozan

Daimi Üye
Tepki
3.215
vayyy siz bozdunuz modemi dimi komplocular sizi ama yetiştim yeteri kadar bozamamışşınız:))

koltuğun hayırlı olsun canım:))

aklıma gelen bi kaç soruyu sorayımadını neden yazmadın?
adın ne?
yaşını neden yazmadın?
yaşın kaç?:))
kendini kaç yaşında hissediyorsun?
kaç çocuğun var?eşine hala ilk günkü gibi aşık mısın?
eşinin en kızdığın yönleri neler?en sevdiğin yönleri neler?
çocukların kaç yaşlarında?kayınvalidenle aran nasıl?
kayınvalidende sinirine giden huy ne?
eltilerle görümcelerle anlaşabiliyor musun?
arkadaş çevren geniş midir?
kankan var mı?
eşinin çalıştığı yerde bayanlar var mı?:)
eşini çok kıskanır mısın?
eşinle yaş farkınız kaç?
ehliyetin var mı?
çalışıyor musun?
para biriktirir misin?
yaşam şartlarından memnu musun?
sence hayat sana cimri mi davranmış yoksa cömert mi?
tüllerini hangi deterjanla yıkarsın?
bulaşıkları elde mi makina da mı yıkarsın?
eşin ne iş yapıyor?şimdilik aklıma bunlar geldi:))
adını neden yazmadın? Adımı yazmadım çünkü siteye üye olurken Nick kullandım:)

adın ne?...tatlıpozan-kop

yaşını neden yazmadın?..Yaşımızı söylemek ayıptır bizim oralarda:sackurutma:

yaşın kaç?:)):salincak:

kendini kaç yaşında hissediyorsun? onyedi yaşında hissediyorum

kaç çocuğun var? iki tane

eşine hala ilk günkü gibi aşık mısın? ...Hala ilk günkü gibi aşık değilim ilk günden daha fazla aşığım.Zaten tanıdıkça aşıkoldum tanıdıkça da artıyor aşkım

eşinin en kızdığın yönleri neler?...Bardağın hep boş tarafını görür ayrıntılara takılır..Muhalefet olur bana...Çok bilmemi kıskanır...Akıllıyım napalım:hihh:

en sevdiğin yönleri neler?...Ben ne istersem alır parası yoksa bile...Hep yanımda oluşunu ve beni taktir etmesini severim...O beni prenses peri sanıyor:)

çocukların kaç yaşlarında? 9 ve 12 yaşlarıkayınvalidenle aran nasıl?... aramız iyidir çok kafadengi severim onu ona da kendimi sevdirdim :incim:

kayınvalidende sinirine giden huy ne?... Bazı şeylere müdahale etme gereği duyması ama haklı aslında anne o:)

eltilerle görümcelerle anlaşabiliyor musun?Anlaşırım.En büyük eltimle birbirimizi çok severiz.Görümcelerim de kızkardeşmden farksızlar iyi insanlar

arkadaş çevren geniş midir?...Çok geniş sayılmaz ama hepsini özenle seçerim ve mükemmel insanlardır

kankan var mı?...Bilemiyorum var galiba.Kanka birden fazla olunabiliyorsa benim birkaç tane var sanırım

eşinin çalıştığı yerde bayanlar var mı?:)...Çok şükür ki yooookk.Hepsi erkek:bayrak: Olsaydı ne olurdu hiç düşünmedim

eşini çok kıskanır mısın?...Az kıskanırım benden ayrı geçirdiği zamanları kıskanırım.Erkek arkadaşlarından bile kıskanırım-kizgin-kizgin

eşinle yaş farkınız kaç?...Kendisi benden üç yaş büyüktür

ehliyetin var mı?...Ehliyetim var

çalışıyor musun?...Maaşsız 24 ssat mesai evde ev hanımı diyorlar

para biriktirir misin?...Belli olmaz ama kenarda vardır herdaim

yaşam şartlarından memnu musun?...Her zaman şükretmesini bilirim..Benden yukardakileri değil de benden daha kötüleri görürüm zaten çok şükür şartlarım iyi şu anda Allahım bundan geri koymasın

sence hayat sana cimri mi davranmış yoksa cömert mi?...Bence hayat bana ortadirek davranıyor ne çok ne az.Ama güzellik konusunda cömert davranmış:sackurutma:

tüllerini hangi deterjanla yıkarsın?...Kosla..

.bulaşıkları elde mi makina da mı yıkarsın?...Makinada yıkarım..Bana kalsa elde yıkardım eşim su tasarrufundan yana işime çok karışıyo-kizgin

eşin ne iş yapıyor?...Eşim Ordu mensubu..Asker:bayrak::bayrak:Hiç bayan yok çalıştığı yerde Allahıma bin şükür-kop-kop-kop

Canım gecikmeli de olsa cevapladım.Dün siteye giremedim sorun vardı sanırım...umarım cevaplarımdan memnun kalmışındır adımı ve yaşımı es geçtim kusura bakma. Güzel soruların için teşekkürler

rüzgar gülü

Daimi Üye
Tepki
10.147
canım koltuğun hayırlı olsun....

bu-gueller-senin-icin.jpg

Hayatta asla yapmam dediğin şey ?
En sevdiğin dizi?
En sevmediğin dizi, diziler?
En sevdiğin oyuncular?
seni en çok üzen şeyler?
Forumda seni en çok sevindiren olay ?
Hayatta seni korkutan tek şey ?
Seni ağlatan film oldu mu ? Olduysa hangisi ?
Gitmek istediğin ülkeler?
Enteresan ne demek açıkla bakalım...
Türkiyede en sevdiğin il?
En sevdiğin hayvan ?
Bi kaşık suda boğmak istediğin biri varmı kim ? neden ?
En sevdiğin bayan ismi ?
En sevdiğin erkek ismi ?
Gitmekmi zor kalmakmı ?
Olaylar karşısında isyancımısın yoksa kader deyip boyunmu eğersin ?
Yağmuru severmisin ?
İyi yönlerini anlatsana ?
En sevdiğin özelliğin nedir ?
Yükseklikten korkarmısın ?
Ne kadarda cahilim dediğin oLdu mu ?
otobüslerde en çok neden nefret edersin ?
yoLda para buLduqunda cebine direk atarmısın ?
insanlarla çok daLqa qeçermisin ?
Kadin ve erkek sence e$itmidir?

Şimdilik bu kadar canım.. Yine gelirim...:cicek::cicek:

OP
kedijik

kedijik

Daimi Üye
Tepki
11.923
Time Outttt:gul:

Goruldugu uzere zaman doldu kızlar.

Gelelım sıradakı konugaaaa:D:D:D:D

Ruzgarım sende son gune bırakmıssın soruları bıde ustune yıne gelırım demıssın :hihh:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar