tatlıpozan
Daimi Üye
Kendine bir adım dışardan bakınca günlük yaşam da birey olarak nasıl buluyorsun ?
Kendimi dışardan baktığımda günlük yaşamda duyarlı aktif sosyal ve çok farklı görüyorum.Sıradan olmadığımın farkındayım.
Hayat gayen ne?
Hayat gayem çocuklarımı iyi birer evlat olarak yetiştirmek.Eşimi her zaman mutlu etmek ayrıca kendim için yaşadığım her anın değerini bilerek yaşamak.
En önemlisi de bu dünyadan gittiğimde "Lanet insanın tekiydi " değil de " Çok iyi biriydi" demeleri.Kalp kırmamak en büyük gayem.
Bir toplumdan gittiğimde erkamdan kötü konuşmalarını istemem ama konuşurlarsa da kendilernin suş ben masumum-hmm
kendinden bahseder misin?Severim keratayı.Kendime özgü biriyimdir zor yani kendimi anlatmak
Hobilerin/fobilerin nelerdir?
Fobilerim. Öldükten sonra olacakları düşünmek beni çok korkutur.
Yüksekten korkarım.Klastrofobim de var kapalı yerde nefes bile alamam.
Asansörden dişçiden böcekten ... tırsağımdır birazcık
Hobilerim.El işi yapmayı severim.Resim yapmayı bulmaca çözmeyi severim
İdeallerin?.iSTEDİĞİM KİLOYA İNMEK az kaldı.
Hangi takimlisin? Fenerbahçe.işte bu da kupamız
Aslen nerelisin? <3<3Isparta<3<3
Ne Tür Müzik Dinlersin? türk halk müziği ve arabesk dışında dinlerim her tür müzik
En Sevdiğin Sanatçı,Türkücü,Rockçhı,Popçu?Tarkan sezen Aksu.
Şiir okumayı severmisin ? Severim
En beğendiğin şiiri bizlerle de paylaşırmısın ?
"sevgileri yarınlara bıraktıız
ya vermeye az buldunuz yahut vaktiniz olmadı"...Çok uzundur bu şiir ama aklıma gelen bukadarı-hmm
Seni en çok mutlu edecek şey nedir ?Yavrularımın iyi yerlerde meslek sahibi olduğunu görmek.
Hayatta asla yapmam dediğin şey ?"Asla asla demem"."Olmaz olmaz deme olmaz olmaz"...
Asla fenerbahçeden vazgeçmem.Bir de dinimden
En sevdiğin dizi? Avrupa yakası.. ama biteli çooook oldu:gitme:
En sevmediğin dizi, diziler? Kurtlar vadisi:kizdim: içinde öcü olan tüm diziler
En sevdiğin oyuncular?Melekler korusun ve türk malı dizisindeki oyuncuları çok yetenekli buluyorum
seni en çok üzen şeyler?Sevdiklerimin uzak olması beni üzüyor.
Forumda seni en çok sevindiren olay ?Birçok arkadaşımızın bebek bekliyor olması beni çok sevindiriyor.Bir de yeni anne olan taze anneler hepsine çok seviniyorum.
Hayatta seni korkutan tek şey ?Sağlığımı kaybetme korkusu sadece benim değil ailem ve sevdiklerimin
Seni ağlatan film oldu mu ? Olmaz mı
Olduysa hangisi ? Titanikte ağlamıştım sonra Babam ve oğlum ağlamayan var mı ki:aglayan:
Gitmek istediğin ülkeler?Singapur
Enteresan ne demek açıkla bakalım...İnteresting.İlginç demek yani bi acayip
Türkiyede en sevdiğin il?İzmir çok hoş bir şehir bayılıyorum
Net mi Tv mi neden? net çünkü içinde tv de görmek istediklerimi de bulabilirm
Yemek yapmak marifet mi neden ?Marifet olmasaydı herkes yapabilirdi yetenek tabi
Susmak mıdır konuşmak mı ?Yerine göre.mesela " söz gümüşse sükut altındır ama sükut ikrardandır[susmak kabul etmektir) o yüzden ayarında ve tadında bırakmalı
Hayat gerçekten zormu neden ? hayat zor dersen zordur kolay dersen kolaydır.
Hayat kolay çünkü ben kolay diyorum
Çok sevdiğin arkadaşın sana havalı derse nasıl karşılarsın ? Birçok kiçi bana havalı dediği için alıştım normal karşılıyorum doğru söylüyolar
En sevdiğin çizgi film ?haidi.
Kdv gereklimi sence ?Gereksiz.
Sabırlımısın sabırsızmı ?Sabırsız bilirim kendimi ama bana sabırlısın diyorlar
Alınganmısın ?Evet alınırım hemen
En çok hoşuna giden söz nedir ?Söyleyene bağlı.Boş boş bakışlarla canım deseler inanmam. samimi ve içten söylenen her kelime değerli benim için.Bir de sevdiğim söylüyorsa-hmm
İlkler neden unutulmaz ?İlk kez yaşandıkları içindir sanırım ama ben bazı ilkleri unuttum unutulmaz değil demek ki
Düğünlerde oynarmısın ?Fazla değil düğününe bağlı bazen de hç oturmayabilirm
Çok sevdiğin arkadaşın sana havalı derse nasıl karşılarsın ? Kuzum bunu sordun ya normal karşılarım kötü bir söz değil ki
En sevdiğin hayvan ?Tavşan kelebek
Bi kaşık suda boğmak istediğin biri varmı kim ? Yok kıyamam insan hayatına.
hem bir kaşık su bir insanı boğmaya yetmez
neden ? Çünkü insanları seviyorum boğamam
En sevdiğin bayan ismi ?
En sevdiğin erkek ismi ?
Gitmekmi zor kalmakmı ?İkisi de zor geliyor ayrılıklar zor çünkü.
Yağmuru severmisin ?Sırılsıklam hem de bayılırım
İyi yönlerini anlatsana ?Kendimi övünmesini sevmem anlatamam.(Bu iyi bir huy)
En sevdiğin özelliğin nedir ?Matrak oluşum.Kendimi bile güldürüyorum.
Yükseklikten korkarmısın ? Korkarım
Sence en büyük acı nedir ? Aşk acısı allah kimseye çektirmesin
Ne zaman yalnız kaldığını hissedersin ?Eşim surat astığında:kizdim:
Hiç yaşadığın şehri terk etmek istedinmi? O kadar şehir değiştirdim ki istemedim ama terkettim
Hangi konuda güçlüsün?Sevgi ve vefakarlık konularında çok güçlüyüm
Bankadaki tüm paranı hiç acımadan harcayacagin dükkan? Emlakçı.Ev alırsam acımam
Utangaç mısın yoksa fazla açık sözlü mü?Utangaç yönlerim de vardır çekinmeden konuşabildiğim konular da olmuştur :ayna:
Çıkmış olan bir tartışmanın içine müdahele etme gereği duyarmısın?Tabi duyarım.Boş münakaşaları durdurma isteği duyarım
Sence "sen" nasıl bir insansın?Bence ben iyi ki varım sevdiklerimi mutlu eden ve onların yanında mutlu olan küçük şeylerden tad almasını bilen biriyim.Arada cadılaşırım çünkü kendimi ezdirmek istemem.
Haddini bilmeyene gayet güzel bildirebilirim
Sence "ben" nasıl bir insanım?(politik bi cevap olmasın biraz samimi içten olsun please)Sen bence cana yakın yardımsever becerikli bir insansın ödüllerinden belli.Ben zaten zaman zaman söylemişimdir bunları sana politik değil kuzum
Sabır senin için ne ifade ediyor ?Beklemeyi
Şu an “Ahh bi elime geçse” dediğin kişi kimm ?(forumdan)en zor aninda yaninda kimin olmasi seni mutlu eder?Forumda çok sevdiğim arkadaşlar var kendime yakın bulduğum hepsinin yeri ayrı hepsi ahnımefendi
göründügün gibi olmakmi oldugun gibi görünmekmi?Olduğun gibi görün ama nasıl görünüyorsan öyle kal.
hayat sana ne ögretti?Hayat bana boş şeylere üzülmemeyi ve her anın değerini bilerek yaşamayı öğretti
bende anısı var dedigin $arki varmi?Off çok var.
Varsa hangisi?
her$eyi siLip yeniden ba$lamak istedigin oldu mu?Oldu ama silgi bulamadım
seni sinir eden $eyler nelerdir?İki yüzlü riyakarlık. Kendiyle çelişen insanlar
Yerlere tükürenler:kizdim:
neleri affetmezsin?İhaneti affedemem
yürekten birini sevdin mi hiç?sevdim
Şu an ki ruh halin nasıl?Karmaşık çünkü bu hafta bitsin istiyorum
Sosyalleşme toplum yaşantısını iyi yönde mi kötü yöndemi etkiler ?Sosyallikle toplum zaten aynıdır.Toplumda olamassan sosyal olamazssın ki yalnız kalırsan asosyal olursun.Tabiki sosyallik olumlu etkiler
Mutluluk nedir ?
Sence sanal alemde edindiğin dostluk ne kadar gerçek?pc yi kapattığımda bazı arkadaşlarımı hala düşünüyorsam melekler korusunu izlerken fındıkkurdu da bu diziyi seviyor diyorsam sanal değil reel olmuştur dostluğumuz
Film seçimin nasıldır? Korku filmi şiddet içerikli olanları sevmem
Hangi tarz filmleri izlersin ?İçinde doğa olan aile filmleri
Ailenle olan ilişkini anlatır mısın mesela ailede en çok kimi seversin?Hepsini.
Hepsinin yeri ayrı
Kendini yetersiz olarak gördügün bir özelligin varmı?hiç düşünmedim
Eğlence anlayışın nedir?Erkadaşlarımla vakit geçirirken eğlenirim mesela
seni en çok eğlendiren nedir?Müzik dinlemek
Nasıl bir çocuktun yaramazlık yüzünden dayak yediğin oldu mu ?Yaramaz değildim çocukken olmadı yani
halen üzerinde çocuk ruhu warmı ?Maalesef var büyümedi içimdeki küçük kız:besik:
Peki tuz ruhu kimin ruhu?Tuzgölünün dedesinin olabilir mi
yaptığın hatanın üzerini örtmeye mi çalışırsın yoksa pişmanlık duyarmısın?
Hata yapmışsam zaten özür de dilerim kendime kızarım ama:kizdim:
hakkını savunabilcek birisi misin (ne olursa olsun kan çıksa bile savunurum ) diyebilir misn? Savunurum ama kan çıkmasın yaa
şımarık mısın ?Şımarırım bazen
Bunu sadece ben yapıyorumdur dediğin alışkanlığın varmı ?Var mesela dondurma sevmem ama yağmur yağarken dondurma yemeye bayılırım.
Bunu da kimse yapmas sanırım
Yaşlanıyosun farkındamısın.. farkındayım bir yaşına girdiğimden beri yaş alıp yaşı olan biriyim
ve ne düşünüyosun..? Kimse yaşıma inanmadığına göre yaşlı falan değilim aferim bana diyorum:ayna:
Canın sıkıldığında birisine mesaj atacak olsan ilk kime atarsın?Kimseye atmam çünkü canım sıkıldığında mesaj atmışsam ve karşıdaki kişi cevap yazmamışsa iyice sinirlenirim neme lazım otur oturduğun yerde dedim kendime:dusun: