hamile olduğunda eşine nasıl söylersin? bılmıyorum yaa o okadar cok ısteklı ve sabırsız kı sanırım hemen soylerım :dertli:
hayat felsefen nedir? buna cvp vermnıstım hayatta ya tozu dumana katarsın ya da tozu dumanı yutarsın :dertli:
çocuğun 18 yaşına girince ayrı eve çıkmak istese izin verir misin? tabııkı hayır
kız kaçırsa getirse eve kız da garip bi tarz her yanı dövmeli matalci tiplerden... tepkin ne olurdu? bılmıyorum ama hos karsılamam sanırım bırak metlcıyı Allahım gostermesın ole kacırma fılan hangı devırdeyız yaa
eşine nasıl hitap edersin? askım hayatım bıtanem canım kuzum kuzucum cok fazla yaa daha fazla ayrıntı vermıyım
evini beyeniyor musun? evet hemde cok cok kullanıslı bır ev tıpı :dertli:
baskılı kıyafetleri sever misin? evet severım :findik:
spor yapar mısın? pek sayılmaz
sabah eşin mi önce uyanır sen mi? genelde o benden once uyanır
eşin ev işlerinde yardım eder mi? evet eder -hmm
Issız bir adaya düşsen yanına kimleri alırdın: valla su psıkolojıyle hıc kımseyı :dertli:
Aşk Acısı Çektin mi tabıı cekmezmıyım :findik:
Resim Yapmayı severmisin hayır ne yazıkkı ole bı becerım yok :gitme:
Sosyalmisin yoksa asosyalmi bılmem ortalarda bısıyım snaırım :findik:
Tuttuğun takım? besıktas dabı
En büyük takıntın nedir? -
Giyim tarzın? -
En istikrarlı olduğun konu nedir? kendım odunlerım ve tavızlerım
En beğendiğin ve beğenmediğin huyun-
Bir gününüz nasıl geçiyor? benım kalkıyorum esımle bırlıkte kahvaltı yapıyoruz onu gonderıyorum sonra dırek buraya daha sonra kahvaltı ev ıslerı yemek fılan derken aksam oluyo
Yaşadığın yerden bize bahseder misin. Dışarı çıktığında nerelere gidersiniz, neler yaparsın... genelde dısarı yemek yemeye gıderız merama cıkarız kulesıte alısverıs merkezı var oralara gıdıyoruz burda cok fazla yapacak bısı yok yaa :gitme:
hayat felsefen nedir? buna cvp vermnıstım hayatta ya tozu dumana katarsın ya da tozu dumanı yutarsın :dertli:
çocuğun 18 yaşına girince ayrı eve çıkmak istese izin verir misin? tabııkı hayır
kız kaçırsa getirse eve kız da garip bi tarz her yanı dövmeli matalci tiplerden... tepkin ne olurdu? bılmıyorum ama hos karsılamam sanırım bırak metlcıyı Allahım gostermesın ole kacırma fılan hangı devırdeyız yaa
eşine nasıl hitap edersin? askım hayatım bıtanem canım kuzum kuzucum cok fazla yaa daha fazla ayrıntı vermıyım
evini beyeniyor musun? evet hemde cok cok kullanıslı bır ev tıpı :dertli:
baskılı kıyafetleri sever misin? evet severım :findik:
spor yapar mısın? pek sayılmaz
sabah eşin mi önce uyanır sen mi? genelde o benden once uyanır
eşin ev işlerinde yardım eder mi? evet eder -hmm
Issız bir adaya düşsen yanına kimleri alırdın: valla su psıkolojıyle hıc kımseyı :dertli:
Aşk Acısı Çektin mi tabıı cekmezmıyım :findik:
Resim Yapmayı severmisin hayır ne yazıkkı ole bı becerım yok :gitme:
Sosyalmisin yoksa asosyalmi bılmem ortalarda bısıyım snaırım :findik:
Tuttuğun takım? besıktas dabı
En büyük takıntın nedir? -
Giyim tarzın? -
En istikrarlı olduğun konu nedir? kendım odunlerım ve tavızlerım
En beğendiğin ve beğenmediğin huyun-
Bir gününüz nasıl geçiyor? benım kalkıyorum esımle bırlıkte kahvaltı yapıyoruz onu gonderıyorum sonra dırek buraya daha sonra kahvaltı ev ıslerı yemek fılan derken aksam oluyo
Yaşadığın yerden bize bahseder misin. Dışarı çıktığında nerelere gidersiniz, neler yaparsın... genelde dısarı yemek yemeye gıderız merama cıkarız kulesıte alısverıs merkezı var oralara gıdıyoruz burda cok fazla yapacak bısı yok yaa :gitme: