1-Nasılsın? İyiyim bidenem
2-Koltuk rahat mı? Çok rahat, arada parmak atan olur diye tırsıyom o da ayrı
3-Kahve de alır mısın? İyi olur
4-Bu sabah kacta kaltın? 7. 50 :dertli:
5-Saunaya gırdın kapı kılıtlı ıcerıde kaldın sesını sadece bahcede oturan yan komsun duyabılecek.Eeee seslenırmısın yan komsuya yoksa bırılerının senı orada farketmelerını mı beklersın? Seslenirim. Ne de olsa saunaya havluyla giriyorum, mahrem yerlerim kapalı
6-Zerafetını neye borclusun? Allah 'a :fisfis:
7-Muslugunuz sık sık bozulur mu? Hayır
8-Pencereden at benı in aşşagıya tut benı.Eee attın inipde tutacan mı? Atığım kişiyi neden tutayım ki :hihh:
9-Eğer dünya bir sahneyse, seyirciler nerede oturuyor? Tam üzerinde :eller:
10-Eğer uçağın karakutusu kaza anında parçalanmıyorsa neden bütün uçak bu kutunun üretildiği maddeden yapılmamaktadır? Sanırım pahalı bir maddeden yapılıyordur
11-Niçin limonlu gazozların içerisinde bir sürü suni tatlandırıcı varken bulaşık deterjanında gerçek limon suyu kullanılmaktadır? İnsan sağlığı bu kadar önemli de ondan
rotesto:
12-Niçin yanlış çevrilen telefon numarası hiçbir zaman meşgul çalmaz? Arada çalıyor
13-Kamikazeler intihar ucagı olduguna gore neden bunların pılotları kask takar? İşte delilik
14-Acıkınca acıktım doyunca tokum-susayınca susadım su ıcınce de eeee su ıcınce ne demelıyız kı? Sudum
15-Neden 7/24 acık yerlerın kılıdı vardır? Adetten olsa gerek
16-Acaba Türkler kahveyı bılmeden once yanı kahve ulkemıze gelmeden once kahverengının adı neydı? Derdim de neyse
17-Meraklı kişiliğim var dıye mesut musun? Meraklı değilim ki ben, İlknurlan karıştırdın herhal :hihh:
18-Mesut kım? En yakın arkadaşımın abisi
19-Bir şirini bogarsak suratı ne renk olur? Mor
20-Neden insanlar gökyüzünde 400 milyon yıldız var denildiğinde inandıkları halde, 'yeni boyalı' yazan yüzeyi elleriyle yoklarlar? Kurallar yıkılmak içindir :dertli:
21-Neden otel tanıtım programlarındaki her otelde tava yakan bir aşçı bulunur? Bak tava bile yakıyoruz aşcımız o kadan mikemmel der :dertli:
22-Tava yakmak iyi otel için bir ölçüt müdür? Demek ki öyle, bana göre değil
23-Neden Amerikan Salatası kutusunun üzerinde Türkçe "Amerikan Salatası" yazarken İngilizce "Russian Salad" yazar? Fark etmedim hiç :sok
24-Bu salata ABD-Rus ortak yapımı mıdır? ABD ve Rusya ortak olabilirler mi acaba hiç
25-Neden erkekler bağrını açtıkça takozlaşırken, kadınlar seksileşir? Onlarda füze yokta ondan
26-Neden kainat güzellik yarışması yapılmaktadır? Gereksiz bir yarışma :dertli:
27-Güzellik yarışmalarına diğer gezegenlerden de mi başvuru olmaktadır? Varsa isterdim tabii ki