39 kiloyum :(

steril_mikrop

Aktif Üye
Tepki
138
1.65 boyum var 39 kiloyum. kilo alamıyorum yıllardır. geçen hafta diyetisyene gittim tahlil yapıldı herşeyim normal çıktı tartıya çık dedi 39.5 kilo geldim.boyuna göre normal kilonda değilsin dedi ama tahlillere göre kilo almaman için bir sebep yok dedi.bana liste hazırladı. iştahım yok benim zaten kalktı liste verdi. zar zor uygulamaya çalışıyorum. sıkıldım artık zayıflıktan....:bitter: benim durumumda olan arkadaşlar var mıı ??

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.397
Tiroyitlerine baktırdın mı canım?
Çünkü eğer tiroyit bezlerin metobolizmana bağlı olarak daha hızlı çalışıyor ise malesef ne yaparsan yap kilo alamıyorsun.
Muhakkak bu tahliline baktır canım,çünkü kardeşimin de böyle bir problemi vardı ve tiroyitlerine bağlı olarak kilo alamıyormuş ve bu yüzden hamile kalamdı,sonrasında haplarla normale döndü.
Umarım ciddi bi problem yoktur sağlığında.:eek:pucuk:

OP
steril_mikrop

steril_mikrop

Aktif Üye
Tepki
138
genetik mi acaba diyorum. annemlerin tarafı hep uzun incedir. çok hareketlidirler yakıyorlar hemen yediklerini :) umarım dediğiniz gibi tiroyitle ilgili bir sorunum yoktur :(

Ahraz

Daimi Üye
Tepki
2.292
steril_ miktop yalnız değilsin ben de zayıflığımdan yakınıyorum:bitter:
boyum:1.69 kilom:53:aglayan: boyuma göre kilom az.
ama mama tarifini uygulayacam inş kilo alcam.sen hiç uyguladın mı o mama tarifini?

Lateralus

Aktif Üye
Tepki
152
Canım aoreksik bir durumdasın çok üzüldüm açıkcası ama iştahın olmasada ölsende isteksizlikten yemeye çalış, miden genişledikçe yeme isteğin ve doygunluk sınırın yükselecektir, emin ol güzel sonuçlanmıyor, ve sana bir tavsiyem daha sakın kusma, böyle bir alışkanlığın varsa elinden geldiğince vazgeç

naz79

Daimi Üye
Tepki
2.225
valla kilo isterseniz bende sizlere verebilirim arkadaşlar bende bir türlü iştahımı azalktamadım ne yapmalıyım bilmiyorum iştahım çok açık keşke bende sizin gibi yiyipte zayıf olanlardan olsaydım

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
58.977
Bende 45 kiloyum 1.62 boyum var benden zayıfsın hemen az düşmem lazım :esse:

Umarım ciddi sorun değildir canım benim ya şaka biryana :utan:

OP
steril_mikrop

steril_mikrop

Aktif Üye
Tepki
138
steril_ miktop yalnız değilsin ben de zayıflığımdan yakınıyorum:bitter:
boyum:1.69 kilom:53:aglayan: boyuma göre kilom az.
ama mama tarifini uygulayacam inş kilo alcam.sen hiç uyguladın mı o mama tarifini?

bebe bisküvisiyle süt dimi ?? 1 hafta onuda denedim. devam etmedim ama. ah ahh bi 45 olabilsem...:bitter:

OP
steril_mikrop

steril_mikrop

Aktif Üye
Tepki
138
Canım aoreksik bir durumdasın çok üzüldüm açıkcası ama iştahın olmasada ölsende isteksizlikten yemeye çalış, miden genişledikçe yeme isteğin ve doygunluk sınırın yükselecektir, emin ol güzel sonuçlanmıyor, ve sana bir tavsiyem daha sakın kusma, böyle bir alışkanlığın varsa elinden geldiğince vazgeç

Allahtan kusma gibi bir alışkanlığım yok.. yoksa 20 kilolara düşerdim ben.. zorluyorum kendimi bende midem küçük olduğunu düşünüyorum.. kahvaltı alışkanlığım yoktu. doktor kahvaltı şart dedi. onada başladım. depresyon ilaçları kullanıyordum. onlar kilo aldırmıştı.41 kiloya gelmiştim. ama tedavim bitince bıraktım. yine 39 a düştüm. umarım alırım artık ya

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.502
Merak etme tatlım evlen üstüne birde doğum yap rejim yapmaya başlarsın :hihi:

Lise ve üniversite yıllarında herkez imrenirdi bana.OKadar çok yerdimki öyle 2 hamburger bir bütün döner kesmezdi beni doymazdım ona rağmen kilo alamıyordum.Ortada hiçbir sorun yoktu ama bünye yakıyordu bir şekilde.

Üniversite bitti işe başladım.İşte ozaman kilo almaya başladım evlendim doğum yaptım şuan fazla 3-4 kilom var.Gitseler diye bakıyorum.

Anlıyorum seni zayıflık gerçekten güzel bişey değil.Her giydiğin yakışmaz,üstüne oturan kıyafet zor bulursun vs ... Bende çok yakınırdım.Kilo almak için seninde zamanın var bence :acep:

OP
steril_mikrop

steril_mikrop

Aktif Üye
Tepki
138
Merak etme tatlım evlen üstüne birde doğum yap rejim yapmaya başlarsın :hihi:

Lise ve üniversite yıllarında herkez imrenirdi bana.OKadar çok yerdimki öyle 2 hamburger bir bütün döner kesmezdi beni doymazdım ona rağmen kilo alamıyordum.Ortada hiçbir sorun yoktu ama bünye yakıyordu bir şekilde.

Üniversite bitti işe başladım.İşte ozaman kilo almaya başladım evlendim doğum yaptım şuan fazla 3-4 kilom var.Gitseler diye bakıyorum.

Anlıyorum seni zayıflık gerçekten güzel bişey değil.Her giydiğin yakışmaz,üstüne oturan kıyafet zor bulursun vs ... Bende çok yakınırdım.Kilo almak için seninde zamanın var bence :acep:

kıyafet bulamıyorum xsmall giyiyorum onuda her yerde bulamıyorum.mecburen daralttırtmak zorunda kalıyorum.çevremdekilerde öyle diyorlar evlen bak nasıl alıyosun kilo diye :) yere oturduğumda kemiklerimin battığını hissediyorum :) annem evlendiğinde 45 kiloymuş gelinliğimi kaç kere daralttılar diyor. aynı kaderi paylaşıcaz galiba :)

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.870
Ahh bu sorun bana çok tanıdık geldi bende kilo almak için uğraşanlardanım :eek:ys: kilo vermek bazılarına göre nasıl zorsa bazı kişiler içinde kilo almak o kadar zor gerçekten 40,5 kilodan 47-48 arasına zar zor yetiştim diyetisyen sayesinde inşallah sende bir an önce istediğin kiloya ulaşırsın yardımcı olabileceğimiz birşey varsa moral motivasyon buradayız

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar