39 kiloyum :(

OP
steril_mikrop

steril_mikrop

Aktif Üye
Tepki
138
kilo almak vermekten daha zormuş :aglayan: ne kadar sürede aldın kiloyu listemi verdi sadce doktor yoksa takviye ilaç falan verdi mi

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
kıyafet bulamıyorum xsmall giyiyorum onuda her yerde bulamıyorum.mecburen daralttırtmak zorunda kalıyorum.çevremdekilerde öyle diyorlar evlen bak nasıl alıyosun kilo diye :) yere oturduğumda kemiklerimin battığını hissediyorum :) annem evlendiğinde 45 kiloymuş gelinliğimi kaç kere daralttılar diyor. aynı kaderi paylaşıcaz galiba :)

selamlar..tesadüfen okudum baslıgını yazmadan gecmek istemedim..ben 25 yasındayım yıllardır bende kilo alıcam diye ugrastım herseyime bakıldı hormonlar kan testleri ıvır zıvır..yok hersey normal cıkıyo ama kilo alamıyorum..banada evlen alırsın yok cocugun olsun alırsın diyip durdular..
su anda 5 aylık bir kızım var..yani hem evlendim hem dogum yaptım amaaa dogumda tam 20 kg alan ben (45 kg'dım hamile kaldıgımda)
su an 5o kg'ım..yani 15 kilosunu verdim bile istemeden de olsa..
sana su kadarıını soyliyim bu kilo alma olayı anladım ki en basta genetik yani ailen inceyse sende oylesin degistiremiyosun,hamileyken de 2o kg ı nasıl aldım,istahım cok acılmıstı gece yatana kadar yiyodum tam yatcagıma yakın da tahin-pekmezle tulum peyniri yiyodum ekmekle..nasıl sevinmistim 65kg olunca halbuki..

iste boyle benim de hikayem yani bunye meselsi..eger ****bolizman cok hızlı calısıyorsa,yediklerin sana kilo olamadan yakılıyomus..oyle demisti doktor..
napalım bu da kader iste..saglıklıysan takma o kadar salla gitsin

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.870
kilo almak vermekten daha zormuş :aglayan: ne kadar sürede aldın kiloyu listemi verdi sadce doktor yoksa takviye ilaç falan verdi mi

Uzun sürdü diyebilirim şu an diyetisyen listesine uyuyorum bir ara doktor iştah açıcı verdi fazla fayda görmedim birde ilk başta süte karıştırılan kilo aldırıcı tozlardan kullanıyordum diyetisyenim önermişti ama doktorum pek hoşlanmadı hemen bıraktırdı sadece gıda ile kilo almaya başladım öğünlerin nasıl peki az mı yiyorsun yoksa yiyip yiyip kilo almayanlardanmısın?

OP
steril_mikrop

steril_mikrop

Aktif Üye
Tepki
138
selamlar..tesadüfen okudum baslıgını yazmadan gecmek istemedim..ben 25 yasındayım yıllardır bende kilo alıcam diye ugrastım herseyime bakıldı hormonlar kan testleri ıvır zıvır..yok hersey normal cıkıyo ama kilo alamıyorum..banada evlen alırsın yok cocugun olsun alırsın diyip durdular..
su anda 5 aylık bir kızım var..yani hem evlendim hem dogum yaptım amaaa dogumda tam 20 kg alan ben (45 kg'dım hamile kaldıgımda)
su an 5o kg'ım..yani 15 kilosunu verdim bile istemeden de olsa..
sana su kadarıını soyliyim bu kilo alma olayı anladım ki en basta genetik yani ailen inceyse sende oylesin degistiremiyosun,hamileyken de 2o kg ı nasıl aldım,istahım cok acılmıstı gece yatana kadar yiyodum tam yatcagıma yakın da tahin-pekmezle tulum peyniri yiyodum ekmekle..nasıl sevinmistim 65kg olunca halbuki..

iste boyle benim de hikayem yani bunye meselsi..eger ****bolizman cok hızlı calısıyorsa,yediklerin sana kilo olamadan yakılıyomus..oyle demisti doktor..
napalım bu da kader iste..saglıklıysan takma o kadar salla gitsin

evlenincede değişmiyor yani.. aslında çok rahatsız değilim ama dokunduğum yer kemik biraz et olsa diye düşünüyorum. Allah a şükür sağlığım iyi de.. kilo alsam yüzüm falan dolar en azından. kalçamda yok hiç :( dediğiniz gibi genetik galiba. :acep:

OP
steril_mikrop

steril_mikrop

Aktif Üye
Tepki
138
Uzun sürdü diyebilirim şu an diyetisyen listesine uyuyorum bir ara doktor iştah açıcı verdi fazla fayda görmedim birde ilk başta süte karıştırılan kilo aldırıcı tozlardan kullanıyordum diyetisyenim önermişti ama doktorum pek hoşlanmadı hemen bıraktırdı sadece gıda ile kilo almaya başladım öğünlerin nasıl peki az mı yiyorsun yoksa yiyip yiyip kilo almayanlardanmısın?

iştahım olmadığı için hemen doyuyordum az yiyordum. kahvaltı diye birşey yoktu zaten hayatımda. şimdi listeye uyuyorum 6 öğün. 3 ana 3 ara. aksatmamaya çalışıyorum.

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
evlenincede değişmiyor yani.. aslında çok rahatsız değilim ama dokunduğum yer kemik biraz et olsa diye düşünüyorum. Allah a şükür sağlığım iyi de.. kilo alsam yüzüm falan dolar en azından. kalçamda yok hiç :( dediğiniz gibi genetik galiba. :acep:

banada diyetisyen bi liste vermisti evlenmeden once ama cok yogun calısıyodum ben uygulayamadım..mesela o diyette her gun mutlaka bi tane dondurma diyodu ama doyurucu bi dondurma..tahin-pekmez..
günde 2 lt su ve 2 lt meyve suyu..iste pilav ekmek makarna falan ama bunların yanında spor yapıcaksın demisti yoksa aldıgın kilolar bi yerde toplanır esit dagılmaz demisti..
uygulayabilmek lazım iste..ama istah cok onemli bak sana bi vitamin adı vereyim sor doktoruna onaylicaktır buyuk ihtimal onu al ic istahını acıcak ve ac duramicaksın tıka basa doyana kadar yemek isticeksin...ELEVİT...bu vitamini ben hamileligimde basladım kullanmaya icinde butun vitaminler var..hee bide ipucu vereyim sana ozellikkle ana ogunleri yedikten sonra 1 saat uzan!!! hemen kosusturma ayakta dolanma..bunu surekli yap ama bak o zaman az az da olsa almaya baslarsın belki ..

OP
steril_mikrop

steril_mikrop

Aktif Üye
Tepki
138
evet tahin-pekmez benim listedede var. birde kuru üzüm. günde 8 bardak su. benexol kullanıyordum arada vitamin olarak. elevitide deniyim. :utan:

OP
steril_mikrop

steril_mikrop

Aktif Üye
Tepki
138
inşallah.... bugün tartıya çıktım 38e düşmüşüm hey allahım ya sinir oldum görünce

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.870
Kilo verince stres yapma bende bazen bakıyorum 48 ertesi gün 46.8 su kaybı vs etkili oluyor ayrıca haftada bir falan tartıl...

Bana kuru inciri tavsiye etti diyetisyen 1 tane meyveye eş değer geliyormuş 6 porsiyon meyveyi tamamlamak adına bazen sevmesemde 2 kuru incir yiyorum hemde midede fazla yer kaplamıyor :tskler:

Diyetisyenim geç saatte yemek yememde de ısrar etmişti (ben yiyemiyorumda :eek:ys: )

Birde benim yağ-kas oranım yok gibiydi her akşam 1 tk kaymağı 2 bisküvi arasına koydum tarçın serptim bisküvi sandviç yaptım yani :D o da çok iyi geldi yağ oranım normale yaklaştı bence dene hem kaymak çok hafif olduğundan midesel bir sorunda yaratmazmış...

Aklıma geldikçe yazarım buraya :dusun: sana böyle pratik bilgiler verdimi bende yapayım :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar