steril_mikrop
Aktif Üye
kilo almak vermekten daha zormuş :aglayan: ne kadar sürede aldın kiloyu listemi verdi sadce doktor yoksa takviye ilaç falan verdi mi
kilo almak vermekten daha zormuş :aglayan: ne kadar sürede aldın kiloyu listemi verdi sadce doktor yoksa takviye ilaç falan verdi mi
kıyafet bulamıyorum xsmall giyiyorum onuda her yerde bulamıyorum.mecburen daralttırtmak zorunda kalıyorum.çevremdekilerde öyle diyorlar evlen bak nasıl alıyosun kilo diye yere oturduğumda kemiklerimin battığını hissediyorum annem evlendiğinde 45 kiloymuş gelinliğimi kaç kere daralttılar diyor. aynı kaderi paylaşıcaz galiba
selamlar..tesadüfen okudum baslıgını yazmadan gecmek istemedim..ben 25 yasındayım yıllardır bende kilo alıcam diye ugrastım herseyime bakıldı hormonlar kan testleri ıvır zıvır..yok hersey normal cıkıyo ama kilo alamıyorum..banada evlen alırsın yok cocugun olsun alırsın diyip durdular..
su anda 5 aylık bir kızım var..yani hem evlendim hem dogum yaptım amaaa dogumda tam 20 kg alan ben (45 kg'dım hamile kaldıgımda)
su an 5o kg'ım..yani 15 kilosunu verdim bile istemeden de olsa..
sana su kadarıını soyliyim bu kilo alma olayı anladım ki en basta genetik yani ailen inceyse sende oylesin degistiremiyosun,hamileyken de 2o kg ı nasıl aldım,istahım cok acılmıstı gece yatana kadar yiyodum tam yatcagıma yakın da tahin-pekmezle tulum peyniri yiyodum ekmekle..nasıl sevinmistim 65kg olunca halbuki..
iste boyle benim de hikayem yani bunye meselsi..eger ****bolizman cok hızlı calısıyorsa,yediklerin sana kilo olamadan yakılıyomus..oyle demisti doktor..
napalım bu da kader iste..saglıklıysan takma o kadar salla gitsin
Uzun sürdü diyebilirim şu an diyetisyen listesine uyuyorum bir ara doktor iştah açıcı verdi fazla fayda görmedim birde ilk başta süte karıştırılan kilo aldırıcı tozlardan kullanıyordum diyetisyenim önermişti ama doktorum pek hoşlanmadı hemen bıraktırdı sadece gıda ile kilo almaya başladım öğünlerin nasıl peki az mı yiyorsun yoksa yiyip yiyip kilo almayanlardanmısın?
evlenincede değişmiyor yani.. aslında çok rahatsız değilim ama dokunduğum yer kemik biraz et olsa diye düşünüyorum. Allah a şükür sağlığım iyi de.. kilo alsam yüzüm falan dolar en azından. kalçamda yok hiç dediğiniz gibi genetik galiba. :acep: